Любители на котки - Тема 167

• 27 573
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Радвам се, като видя обгрижвани "уличничета", Утро, вашите са страхотни! А кучо какъв боязлив поглед е хвърлил през рамо..! Hug

# 511
  • София
Ама тя твоята "любимка" си е тука. Защо така в минало време? Simple Smile Аз пък харесвам нейните постове, има нещо ретро в тях, което ми напомня за детството ми.
На Мимето пък веднъж ми хрумна да ѝ пиша на лична. Тя ми "скочи", пък постоянно ме лайква. Няма угодия!
Или ме бърка с AnyHr... Joy

Защо с мен?! И аз съм от антагонистите...
Някой много точно определи темите от последните няколко месеца като "искрено и лично с ...".
И двете не чета... на едната и снимките не гледам- все са размазани... от бирата и  виното най- вероятно...

Оф, ще дам фира и аз като Пепи 02 🤭

И за да не е съвсем спам- една принцеса Маци на парцаления си трон 😻

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 13:14 от AnyHr

# 512
  • Бургас
И аз се чудя защо пък AniHr

# 513
  • София
Здравейте,
изпуснала съм темата, защото не съм се записала и се чудя защо никой не пише.
Тъй като в момента в зооплюс имам 20 процента отстъпка, 10 от спестовният план и 10 процента с код се чудя дали да си поръчам закрита котешка тоалетна? Някой дали ползва такава и доволен ли е?
В момента и двете са открити, като на малкото коте е в банята, а на Страх е на терасата, но ми омръзна да му отварям постоянно или пък да стои отворена терасата постоянно и търся други варианти.
Шепичка и Страх са добре. Страх се държи отлично с нея. С нас е доста злобен и хапе и дере, но с нея само маркира хапане, когато го ядоса или се увлекат в играта, но не стиска. Като им сипя храна изчаква тя да се наяде и тогава отива и той да хапне. Понякога спят заедно, а много ме забавлява, когато малката отиде при него. Оближе се 1-2 пъти да покаже какво иска, след което ляга и чака пълно почистване от негова страна. Онзи ден Шепичка навърши 3 месеца, вече е 1,2 кг и е много миличко и добричко същество засега, надявам се да се задържи така и да продължава да ми мърка и да ме топли.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 12:27 от Aila

# 514
utro77, много красиви са тези улични котаци. Ако чуя за някой, който мисли да си взема, ще ги предложа. И кучето е голям сладур, снимката се е получила добре. Пожелавам на Томи скорошно оздравяване и прояждане.
Рози и Бодли, някакъв специален балон ли е този или е обикновен? Все по-хубав става Дивчо.
Снимките при мен стават все по-трудни. Много скача и бяга и все стават размазани Grinning

# 515
Аз съм казвала от ден 1 в нас сме дресирани на плочки и после с душа чиста работа  Wink
А преди това 4месеца я е вършил работата в дървени палети котешка WC .но дойде у нас и директно му показах паравана 
😂

# 516
Тук съм.....то верно,че трябва да има и  статисти за пълнеж,ама е прекалено  всеки втори пост да е как Хари меси,сучи и си играе с банел от сутиен....

# 517
Aila, ние от доста време сме с две закрити котешки тоалетни. Една ъглова и една стандартна.
Бях писала и преди, че съм избирала много внимателно възможно най-високите варианти, защото моите писани ползват тоалетна поизправенки. Махнах вратичките в самото начало и не ги сложих повече. Така с поглед виждам дали е разровена постелката и съответно дали да взимам лопатката да я изчистя.
Ползват се без чувство за собственос- един да ползва само едната, пък друг другата, както очаквах. Разхвърляната постелка е чувствително по-малко извън тоалетната, но пак има. Преди с четка и лопатка събирах редовно.

# 518
  • София
Aila, ние от доста време сме с две закрити котешки тоалетни. Една ъглова и една стандартна.
Бях писала и преди, че съм избирала много внимателно възможно най-високите варианти, защото моите писани ползват тоалетна поизправенки. Махнах вратичките в самото начало и не ги сложих повече. Така с поглед виждам дали е разровена постелката и съответно дали да взимам лопатката да я изчистя.
Ползват се без чувство за собственос- един да ползва само едната, пък друг другата, както очаквах. Разхвърляната постелка е чувствително по-малко извън тоалетната, но пак има. Преди с четка и лопатка събирах редовно.
Благодаря,
поръчах и аз две, една по-малка за Шепичка и една по-голяма за Страх.
Дано бързо свикнат и ги ползват успешно.
Трябва да разкарам старите тоалетни, защото се заринах в неща за котките. Имам две транспортни клетки в коридора, сега ще станат четири тоалетни, скоро няма да има място за нас Simple Smile

# 519
...защото се заринах в неща за котките. Имам две транспортни клетки в коридора, сега ще станат четири тоалетни, скоро няма да има място за нас Simple Smile
Joy Колко познато! Понякога ми се струва, че къщата е на котките.
Един съвет, ако позволиш. Не изхвърляй старите тоалетни, само ги прибери. Аз си имам три резервни. Две в избата, за случай, ако решим да пътуваме някъде и да оставим писаните сами, зареждам всички тоалетни въпреки, че има човек, който да им чисти веднъж дневно. И ... една в офиса, че ако спася някое котенце пак, да не ми се налага да тичам за пясък. Там и клетка имам за същата цел. Joy

П.П. Аз пак не виждам промоция от 10+10%. Може ли линк?

# 520
  • София
Aila, и аз съм от доволните от закритите тоалетни.

Ако имат решетка (вътрешно тяло) ще е чудесно за почистване.

Наоми, ти ли беше писала за сух шампоан?
Препоръчай ми моля марка. Гледах че има някакви сухи в Нечовешки магазин.
Не искам да ги къпя в момента. А Оникс намирисва, заради непрекъснатото облизване на Аш.

Днес пуснахме Аш на отвореният прозорец (с мрежа е) в спалнята. Оникс и той искаше.
Дребният трепери от студ, но гледа. Аш подскача от всяка снежинка, която се промъкне през мрежата. Но и той следеше кучетата, които се разхождаха.

# 521
  • София
П.П. Аз пак не виждам промоция от 10+10%. Може ли линк?
Аз писах, че аз имам, не съм уточнила обаче, че не е за всички. Бяха ми пратили код за 10 %, а отделно има до 11-ти декември , 10% на всички, които имат спестовен план, плюс 3% от самият спестовният план. Общо ми се получиха 23 %. Пуснах на приятелка 2 кг кучешка храна, другото беше за мен. За теб би трябвало само 13 процента да важи, ако имаш спестовен план в момента, но си провери пощата, аз случайно попаднах на този код. Спестовният план, поне аз доста бързо си го избивам и не съжалявам за него. Единствено тези 10% от спестовният план, не важат за котешки постелки, но аз така или иначе пуснах 15,7 кг бенек постелка с предната поръчка и не ми трябваше в момента.
Чакам след 11-ти, поне миналата година имаше доста промоции за две за едно на сухи храни. Сега поръчах още няколко консерви, защото те рядко са намалени, а 20 процента не е малко. Консервите няма да се развалят поне.
За старите котешки тоалетни си права, ще ги занеса на село, все могат за нещо да потрябват.
Страх също му отварях днес прозореца и стоеша да гледа, докато валеше сняг. Беше много забавно, защото снежинките констрастираха с черната му козинка, но не показваше нещо да му пречат или да го притесняват. Малко след като се прибра, набързо се стопиха. Не знам защо иска да седи на прозореца от хола, като има цяла голяма тераса открита само за него.

# 522
  • София
Старата тоалетна я ползвам не само, когато отсъстваме и трябва да оставя повече "пясък", но и когато мия тоалетната. Тъй като първо я накисвам, после пък я мия с препарат, чакам и да изсъхне, в крайна сметка се получават няколко часа, в които е добре да сложа нещо друго. Откритата тоалетна е много удобна за лятото, когато мога да я сложа на балкона. Винаги я предпочитат пред закритата. Иначе вътре имат само една. Няма как да разположа 5 броя. Simple Smile

# 523
  • София, Лагера
И да те питам, Ноеми,  провери ли по близките ветеринарни клиники за Мюсли? Да не би да е пострадало животинчето и някой да го е завел?
Да, проверих, че и в околните квартали... но според една от лекарките, ако са го намерирли, биха го завели в по-голяка клиника, не в кабинет. Около нас са малки кабинети.

Наоми, ти ли беше писала за сух шампоан?
Препоръчай ми моля марка. Гледах че има някакви сухи в Нечовешки магазин.
Да, аз бях писала. Взех каквото ми препоръчаха от Стефанов. Мирише на алое, много приятно. Изглежда като пяна за коса - нанасяш по мацито и после го забърсваш с хавлиена кърпа. Шампоанът е голям, за доста къпане става. Ако искаш, може да ти го дам да го ползваш, пък ще ми го върнеш като ти свърши работа. Над 20 лв беше, няма смисъл да взимаш, ползвай моя. Виждам, че си в София. Пиши, ако искаш.

Таня, колко маци ползват една тоалетна? Не мога да си представя, ако човек има например 7 котки, да има и 7 тоалетни.

# 524
  • София
Ноеми, 5 котки са. Simple Smile Ако трябвам да спазвам препоръките тоалетните трябва да са 5 + 1. Но без проблем и в 1 си вършат работите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт