Любители на котки - Тема 167

• 27 572
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Джаста Праста, Мая ми липсваше да я видя тук в темата. Всички котета в темата ги харесвам, а и улични, домашни, селски, всякакви. Предпочитам гушливи, че и аз съм си гушлува Grinning
На Блеки не знам дали да му взимам нещо за Коледа. Купих му въдица с мишка да си играем заедно, той я отскубна мишката от въдицата и сега си играе самостоятелно Joy
Coco Milk, и ние имаме играчката с топките. Едната я извади и не знам къде я е наврял. Откакто дойде мишката, вече не проявява интерес към топките.
За Коледа ще бъде на гости на моята баба и на неговата майка. Аз ще ходя да видя племенницата си на живо.
Забелязвам го, че му е намаляла козината. Има ли вариант да се сменя или да го водя на доктор?

# 497
Недоволна, да, бълхи има. Ужас е просто. На път съм да го накапя с нещо за възрастни ама ме е страх да не го предозирам ...

# 498
  • Бургас
Недоволна, да, бълхи има. Ужас е просто. На път съм да го накапя с нещо за възрастни ама ме е страх да не го предозирам ...
Стронгхолд за малки котки и порчета уби всички бълхи на Харко.Беше 700 грама.

# 499
Хм, за Коледа мисля моите да ги черпя от тези пастетчета със сиренце, за които ме "светнахте" тук.
Иначе гледах едни коледни дрешки за котета, би било празнично да ги облека с тях, а? Ще са като Пижо и Пенда Grinning Grinning
Но като ги знам моите..най-много да намеря червени и зелени конци навсякъде на другия ден Grinning

# 500
Моментна снимка:

Чакат ме да си лягам. Това е най - голямата близост между тях. Ако се пробудя по нощите пак е така.

# 501
За Коледа се надявам да му подаря драскалка тип катерушка..
Преди това и една голяма елха. Сигурна съм, че ще я обикаля от далеч няколко дни, а после ще е върху нея или по-скоро под нея Simple Smile
Балонът оцеля, но значително се смали след тормоза вчера и днес Simple Smile

# 502
За Коледа се надявам да му подаря драскалка тип катерушка..
Преди това и една голяма елха. Сигурна съм, че ще я обикаля от далеч няколко дни, а после ще е върху нея или по-скоро под нея Simple Smile
Балонът оцеля, но значително се смали след тормоза вчера и днес Simple Smile

Голямата елха най-вероятно ще припада често. За безопасност на коте и да няма големи емоционални и финансови загуби - нечупливи играчки и светлини на батерии (много мустакатки са пристрастени към дъвченето на кабели)

# 503
За балоните:
Феликс имаше период когато сама се опитваше да си играе с балони. Намирах няколко някак смалени, парченца от спукани не намирах. Не съм чула и балон да гърми. И се чудех как се смаляват а не се пукат. Една вечер се заигра пред мен. Гледах я с интерес. Удари падащия балон с лапа така както човек го удря с длан отдолу. Ноктите й надраскаха повърхността му и той се смали, не гръмна.

# 504
За балоните:
Феликс имаше период когато сама се опитваше да си играе с балони. Намирах няколко някак смалени, парченца от спукани не намирах. Не съм чула и балон да гърми. И се чудех как се смаляват а не се пукат. Една вечер се заигра пред мен. Гледах я с интерес. Удари падащия балон с лапа така както човек го удря с длан отдолу. Ноктите й надраскаха повърхността му и той се смали, не гръмна.
Явто в това е отговорът, Зуки!
Балонът цяла седмица стоя надут докато се заиграе с него. И днес вече е свит, но още е любима игра. Нежни са и не пускат нокти и зъби. Виж с ръката ми не е така:)

# 505
  • София, Лагера
За котешки подарък горещо препоръчвам това
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/durveta_za_draskane/duneri_za_ … ugi_duneri/662950
Хем и има 2 хралупи, хем се лежи отгоре, хем има и къде да се драска. Моите драскат навсякъде, не е драма, то си е тяхно, а и е бая здраво. И вътре "пода"  драскат, там основата е нещо като агнешка кожа.
И цената не е драматична, в сравнение с другите катерушки и неща.
А, и и изглежда като мебел, естетично е.
Хайде похвалих го Grinning

П.п.
Оллеее, отивам да си лягам и какво заварвам: малкият ми син си е легнал и спи в моето легло, а двете котки върху него!!!  Heart
А аз къде ще спя?

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 23:43 от Ноеми

# 506
Здравейте!

Сутрин сме така- кучето ми върви напред, защото го е страх от котките, а всички квартални котки ме преследват, защото ги храня и обичам! ❤

# 507
  • София, Лагера
Ехаааа, колко да ви красиви кварталните котки!!!

Аз закарах децата на училище сутринта по тъмни доби и се прибрах да си доспя половин час. Събуждам се - на възглавницата до главата ми спи Пудинг. Джинга на две-три педи, и тя спи, не закача малкото мюци. Вчера купих Фелиуей, за всеки длучай, включен е в коридора. Не мога да преценя дали той действа, или е просто благородния характер на Джинги.

Тази нощ не съм излизала да търся Мюсли... Disappointed Ако й е писано, ще ме намери. Продължавам да слагам тоалетна.

# 508
Ехаааа, колко да ви красиви кварталните котки!!!

Много са красиви наистина. Тези двамата са мъжки, на годинка са. Живеят до борса за месо, където ги хранят по няколко пъти на ден. Пухкави и дебели. И най-вече - много гальовни и добри.
За жалост не успях да им намеря дом...

Давам отчет за Томи - хапва по малко, с увещаване.

И да те питам, Ноеми,  провери ли по близките ветеринарни клиники за Мюсли? Да не би да е пострадало животинчето и някой да го е завел?

# 509
Шарки, Ноеми беше писала, че е разпръснала материал от тоалетната на Джинги, за да и замирише на Мюсличка на познато.
Пп Хаха, разсмяхте ме с това човешко пишкане. Виждам Ноеми в късна доба как надига поли край ъглите. Joy Wink
Всъщност, защо пък не, малко пишкано в една бутилка и да се маркират ключови места. Кой знае, може и да помогне.

Пп За Мария - моля ви, бе, хора, оставете жената да си пише. Който му е досадно, подминава и толкоз. Разбирам ви, в смисъл, че и аз си имах "любимка" в темата(някои от момичетата тук сигурно помнят), но прескачайки постовете и, нямам никакъв проблем с нея. Не се четем и сме рахат. Grinning

Ама тя твоята "любимка" си е тука. Защо така в минало време? Simple Smile Аз пък харесвам нейните постове, има нещо ретро в тях, което ми напомня за детството ми.
На Мимето пък веднъж ми хрумна да ѝ пиша на лична. Тя ми "скочи", пък постоянно ме лайква. Няма угодия! Или ме бърка с AnyHr... Joy

Общи условия

Активация на акаунт