Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните лечения за уреаплазма с втори курс вибрамицин и азакс?
Какви са симптомите на инфекция с уреаплазма и микоплазма?
Как се предава уреаплазмата и микоплазмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните лечения за уреаплазма с втори курс вибрамицин и азакс?
-
Какви са симптомите на инфекция с уреаплазма и микоплазма?
Инфекциите с уреаплазма и микоплазма могат да бъдат асимптоматични, но също така могат да причинят болки в кръста, парене при уриниране, цистит, бактериална вагиноза, сърбеж и дразнене в уретрата. Тези патогени могат да бъдат свързани и с други инфекции като цервицит, инфекции на малкия таз, атипична бременност и ендометриоза.
-
Как се предава уреаплазмата и микоплазмата?
-
Какъв е инкубационният период на микоплазмата?
-
Какъв е препоръчителният метод за диагностициране на уреаплазма и микоплазма?

)) Попитах има ли наистина опасност за плод или тръби. Аз не съм бременна, но планираме. Каза ми, че това може да се случи при адски намален имунитет, когато инфекцията се разрази много, но като цяло не е опасна по време на бременност, разбира се трябва да се лекува! Просто споделям.