Коледа е по-достъпна с Addit

• 3 907
  • 179
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Синът ни иска геймърска мишка, а дъщеря ни интерактивно коте. Аз искам здраве за нас и за всички хора по света ❤

# 166
Моето дете има голям списък от желания за Каледа, предимно играчки. А аз искам парфюм.

# 167
  • Монтана
Нов телефон Blush

# 168
Детето желае колело, а ние ... нещо по екзотично с таткото , някъде на юг, палми

# 169
Здравейте,
Дъщеричката ми иска плюшена играчка - обожава еленчета и иска такъв подарък 💜
А ние с таткото просто искаме почивка 🤣

# 170
Моето дете е на 2 и половина и е помолил дядо Коледа за 2 сини и 1 зелен подарък.....за себе си бих поискала здраве за всички ни

# 171
Децата ми не казват какво желаят за Коледа., знаят за финансовото ни състояние .Аз само мечтая да сме здрави всички и да съм жива за да ги видя да поемат своя път.

# 172
  • Велико Търново
Моите деца желаят да получат конструктор Лего от Дядо Коледа, а аз бих се зарадвала на една екскурзия.

# 173
  • някъде
Детето ми иска телефон и нов геймърски стол. Аз искам всички от семейството да сме живи и здрави.

# 174
Малката Сианка се задоволява с по- малко желания- книжка, шоколад и бебе....Ние добавихме към писмото  до Дядо Коледа и колело...
Аз желая здраве, здраве за всички, за да може всеки да реализира мечтите си...

# 175
И двете ми деца искат кола с дистанционно.
Аз желая всички да сме здрави най важното.

# 176
Здравейте, дъщеря ми иска кукла с тъмна дълга коса, за да прилича на нея, а синът ми иска влак Simple Smile

# 177
За детето - шейна.
За себе си искам обеци.

# 178
Детето желае колело, а ние с баща му ---една екзотична почивка догодина

# 179
Изтеглени са имената на печелившите, на които Addit ще подари ръчно изплетена играчка с благородна кауза!

Това са:

Hushpuppy
НефертитиЯ
Мichel 21
mamma_shiki
Savileta
Г-жа Малдини

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас най-късно до 17 декември на e-mail: igra@bg-mamma.com. Молим като тема на имейла си да посочите "Победител в игратa на Addit", а в самия имейл да напишeте: потребителското си име, електронната поща, с която стe регистриран/а във форума, своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата.

Благодарим на всички за участието в дискусията!

Желаем на всички светли и радостни празници!

Общи условия

Активация на акаунт