Коледа е по-достъпна с Addit

• 3 906
  • 179
  •   1
Отговори
Отново е "това време от годината"! Време е за подаръци, усмивки, греяно вино и топли емоции.

Ние от Addit вярваме, че не е нужно да харчим големи суми за неща, които после не ползваме. Детските продукти бързо излизат от употреба, защото детето расте. Електрониката остарява с излизането на новия модел. Затова от Addit предлагаме нещо свежо – да наемате за нужния от вас период.

Сигурно се питате "как така подаръци под наем?". Да, благодарение на гъвкавите ни наеми, получавате достъп до най-новото и най-доброто на пазара. Това е най-лесният и достъпен начин другата Коледа отново да сте с най-модерното и желаното, без да харчите и трупате излишно.

Повече за нас ще научите в статията, както и на: www.addit.tech

Коледа е време за подаръци и ние имаме специален подарък за вас. Подарък с добра кауза, който да зарадва вашето дете със специална ръчно изплетена играчка, средствата за която ще помогнат на дете в нужда!

За да спечелите играчка с кауза, трябва само да отговорите на въпроса:

Какъв подарък желае вашето дете от Дядо коледа и какъв подарък би зарадвал вас?

Шестима от вас ще получат уникална ръчно изплетена играчка с кауза.

Бъдете здрави, весели и благословени!

Моля, запознайте се с общите условия на кампанията ТУК.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 11:02 от Редактор (Петя)

# 1
  • Once there was a Hushpuppy...
Детето ми иска отново конструктор,защото много, ама много му се строи. Харесва да прави нещо с ръцете си, а най-много да рисува и моделира.
А,аз тази година искам за Коледа да сме здрави всички, да можем да се прегърнем и отпразнуваме заедно Бъдни вечер. Това би ме зарадвало...

# 2
  • Плевен
Какъв подарък желае вашето дете от Дядо коледа и какъв подарък би зарадвал вас?
Детето е на геймърска вълна, и иска нова видеокарта, за да може да играе по-добре. А аз, освен здраве, бих искала нещо ново за новата къща....

# 3
Голямото ми дете отново иска конструктор, за поредна година. За малката бебка, поръчахме от Дядо Коледа кукла.
Аз мечтая за дом за семейството! Но най-много от всичко на света, искам децата ми да са здрави!

# 4
Синът ми иска геймърски стол, а аз- яке и чанта. Simple Smile Здравето се подразбира, че е силно желано от всички.

# 5
  • Бургас
Нов процесор иска синът ми,също и всякакви геймърски джджди...
Аз искам прахосмукачка робот,но моята няма да я бъде.
Най-вече да сме здрави,но аз си имам хронични проблеми,за тях искам 60-70 годишна ремисия.

# 6
Детето ми иска конструктор Лего. Аз пък искам всички от семейството да сме живи и здрави, само това, повече не ни трябва!

# 7
Спайдърмен под всякаква форма иска. Аз искам много хубава книга, защото скоро не съм попадала на такава.

# 8
  • София
Детето иска играчка от My Little Pony, като цяло ще се радва на всякакви играчки.
Аз искам да сме здрави и спокойни. Нещата да се случват с лекота и да сме щастливи.

# 9
Дъщеря ми иска Барби с бебе и творчески комплект за шиене. Мен би ме зарадвало да сме здрави цялото семейство.

# 10
  • на последния етаж
Децата ми искат домашен любимец куче и конструктор. Аз бих искала живот и здраве за цялото семейство.

# 11
Голямата ми дъщеря е на 2 годинки и половина, малката на 2 месеца и половина. И двете не могат да си поискат подарък, но каката обича кукли, както и цветни моливи.

Аз си пожелавам само здраве за всички близки. Това би ме зарадвало най-много.

# 12
  • Г. О.
Детето иска коли и камиони, а аз  бих се зарадвала на една пижама.

# 13
  • Пловдив
Баткото си пожела дрон и книги, а малката - настолна игра и Лего.
За всички нас, бих желала здраве и спокойствие на първо място, но понеже това са неща, които няма как да намерим под елхата - ще се задоволя и с един Киндъл Joy

# 14
  • Пловдив
Каката желае кукла, а малката иска мъничък подарък Simple Smile Аз се моля единствено за здраве! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт