Тема 6 - Февруарски мами 2022 г. 🎄❤

• 40 380
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
А, никакво излизане не давам на моето момиче преди началото на февруари. Още не съм приключила ремонта на хола, кухнята трябва да ми пристигне на 30.01, тепърва ще започвам детската, да не говорим, че все още единственото закупено от мен е едно космонавтче Joy
Освен това още ходя на работа и планирам да продължа до края на януари.  С този пост се надявам да успокоя мамите, които се притесняват, че не са купили всичко. Първо бебе ми е Grinning
Успокоих се Joy и на мен хола и кухнята още не са готови и не е почнал там ренонта, но за щастие се вижда края на детската стая. А от към пазар съм взела само едно комплектче нищо друго, мисля януари да се заемо по-сериозно с покупките Blush иначе бебка си расте, днеска я измериха 1,700-800 но ми казаха че ако наближи 3,500 ще се наложи секцио, понеже съм с тесен таз, но има време до февруари ще го мислим като наближи Heart

# 631
Миме и на мен докторката ми се притесняваше, че съм нисичка и с тесен таз, но си родих 3410кг. бебе. 😀 За нашата рода това си е едричко бебе. Така, че не се впечатлявай много на тия изказвания.

# 632
Как сте днес момичета? При мен вали и не мога и да изляза и да се разходя...

# 633
Аз днес имах скан, ФМ. Беше за сутринта. Станах, оправих се и като стана време да излизам, не се шегувам, обля ме такава пот, започна да тече вода от мен. Така се притесних. Знам, че е от хормоните, но буквално за секунди почна да тече вода. Добре, че ме приеха много бързо, а и заради ранния час нямаше хора.
Иначе бебето е приблизително 2100, затова се чувствам като буре. Имам още една ФМ след няколко седмици, дано всичко се развива добре.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:59 от Adriana11

# 634
Моята половинка е с ковид + тест. Изпратих го да се изолира в стария ни апартамент. Много съм му ядосана, защото миналата седмица три пъти беше по кръчми на коледни сбирки, макар да съм го помолила последните седмици преди раждането да хване да успокои топката. И ето резултатът.
При мен тестът е отрицателен, или имунната ми система е добре, или ваксината работи.

# 635
Тео, стискам палци да се размине при теб, а при него да мине бързо и леко 🤞🏻

# 636
  • sofia
Тео, дано бебетата те пазят.
Моята половинка пък е обратната крайност - не се вижда с никой и не дава да се виждам Simple Smile.

# 637
При мен мисля, че няма как да стане +, защото от неделя всеки ден съм с тест - вече 4 отрицателни. На него нищо му няма, няма никакви симптоми, тест направи само защото му се обадиха, че е контактно лице. Но въпросът е в безпокойството, в това, че ме оставя сама бременна и че утре да тръгна да раждам, няма да може нито да дойде, нито да види децата. Дано са си стрували тия бири прословути!

# 638
И аз бях на ФМ днес и ще празнувам, защото най-накрая е главично и дано да остане така. Тези дни много се въртеше, напречно все беше, но ту отляво, ту отдясно и се радвам, че е видял, че може и главично да застава, понеже до сега никога не го бяхме виждали да е така. Вчера един автобус така тресеше, че направо се притесних да не родя, така че може и заради това да се е обърнал. Рита силно горе цяла сутрин и чак ме боли под ребрата, а долу много ме боли срамната кост и лекарката каза, че то от тази голяма глава ще ме боли. Продължава да си върви 1седмица напред и по размери термина става 19.02., но то си го чувствам, че ще се появи по-рано попринцип. Сега е 1600гр., всичко си му е наред, кръвотока е добре и шийката ми е над 4см., което било много за този етап на бременността. Отново имам много хубави снимки, въпреки че в началото се криеше, но лекарката е много упорита и го издебна, записах и диск за таткото, след малко и аз ще проверя как са клипчетата и нямам търпение да му го покажа довечера.

Тео, нали имахте положителен баща в групата, да не е от там? Дано ваксшната дийства при теб, аз не го хванах, когато родителите на моя бяха болни, а живеем заедно и да се избягваме беше трудно,  въпреки че се изолираха.

# 639
Стискам палци при теб всичко да е наред ❤
Понякога мъжете са малко безотговорни на тази тема с пазенето. Миналата година и аз се разболях от моят. Може би ако сега не бях в напреднала бременност и той щеше да посещава коледните банкети. Но по ред причини предпочита да си е вкъщи и ако се наложи да ме кара спешно до болницата. 
При теб бебчетата не дават индикации да излизат скоро и това е добър повод да си спокойна. 2 седмици ще минат без да ги усетите.

При мен мисля, че няма как да стане +, защото от неделя всеки ден съм с тест - вече 4 отрицателни. На него нищо му няма, няма никакви симптоми, тест направи само защото му се обадиха, че е контактно лице. Но въпросът е в безпокойството, в това, че ме оставя сама бременна и че утре да тръгна да раждам, няма да може нито да дойде, нито да види децата. Дано са си стрували тия бири прословути!

# 640
Станалото - станало, дано сме за поука на другите в групата, много болни има навсякъде за съжаление, не е много време за гости и партита, въпреки сезона. Пазете се.

# 641
Понеже видях после, че сте писали и опитах да си редактирам поста, но нещо не се получи. Исках да добавя, че родителите на моя бяха болни и се изолирахме в различни стаи, че няма къде другаде, но пак се засичахме и аз не се разболях, а антителата са ми от преболедуване, а не след ваксина, а ваксината е по-добре попринцип. Нали имахте и болен баща в групата, може да е от него, а не от бирите. Ти бъди спокойна за доброто на бебетата, колко и да е трудно да не му се ядосваш на човека.

# 642
Тео разбирам те напълно, преди да се разболея и аз само таткото беше и хем се притеснявах за него, хем мислех за бебето, после се разболях и аз и вече стана манджа с грозде, но мина слава богу и всички сме добре и бебчето ще има антитела.
Няма смисъл да се ядосваш, бъди си спокойна до колкото можеш, кофти че ще си сама, но сама каза станалото станало.
 Да добавя, че сме на темата на какво попаднах вчера.

# 643
Пускате ли музика на бебето? Аз понякога й пускам и тя започва да шава.

# 644
Абе мъжете са си малко безотговорни. Те не могат да усетят на жената в тоя момент какво й е, нито физически, нито психически.
И аз постоянно се карам и опявам - да се мият ръце, да се носят маски, да не си пипа лицето/устата като е навънка ама не мога да съм пъдар 24/7. И без това се психясвам постоянно. Дано избутаме да сме живи и здрави, после ще го мисля 🤦♀
Да сме здрави всичките и да се опазим 🙏

Общи условия

Активация на акаунт