Тема 6 - Февруарски мами 2022 г. 🎄❤

• 39 213
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Всеки ден пускам на моята принцеса ето това : https://m.youtube.com/watch?v=JzU0TfMjeRI&feature=youtu.be и се започва с танците. Това й е любимият микс .

# 646
  • София
Тео, дано таткото така леко да го изкара.
Бързо ще се изтъркулят 2 седмици карантина, бебчетата няма да тръгнат да излизат, спокойно. При теб всичко върви спокойно от самото начало, не се притеснявай.. стискам палци да си дочакат деветия месец. ❤

# 647
Имате ли страх от болници? Напоследък ме обхвана някакъв страх от самото място и изобщо как ще държат с мен там? За мен отношението ще е много важно и много ме притеснява, ако някоя ми подвиква или не обръща внимание,ако нещо се оплача Confused

# 648
И аз бях така, но сега като полежах няколко дни и малко се запознах с обстановката ми е една идея по-спокойно. Много е неприятно сега заради ковид, че няма дни на отворените врати за да отиде човек на място да види какво го очаква. Иначе от личен опит и от това, което съм чувала обикновено където е родилна зала акушерките се държат мило и е добре, вече за след това май си е на късмет.

# 649
Аз не съм се замисляла, ясно ми е, че навсякъде има свестни сестри и лекари и акушерки и такива които просто да не попадаш на тях. Наистина всичко си е до късмет.

# 650
Мен ме е страх от секциото. От грубо отношение не, защото не вярвам да получа такова.

# 651
И мен ме е страх от самото раждане. До отношението - ми не знам, надявам се да се държат мило и добре, все пак жените там раждат, не отиват на кафе 🤦♀

# 652
И аз така TeoYo! От секциото сякаш по ме е страх, като се замисля. Иначе не толкова от отношението. Може би защото вече веднъж го изживях престоя в болницата след раждането. Но на секцио не съм била и ми е непознато. Опитвам се да се пренастроя и да мисля позитивно  за различните ситуации, в които мога да попадна по време на целия процес. 😊

# 653
  • Пловдив
Мен 2 пъти ме приемаха в болницата досега и лошо отношение не съм видяла. Супер мили и отзивчиви са всички, затова не ме притеснява какво ще е отношението им. Док вчера на прегледа ми каза, след като за пореден път ме пита нали ще е нормално раждането, "само трябва да си спокойна и да ме слушаш и всичко ще е наред". Blush Но все пак изпитвам някакъв страх де и то по-скоро от непознатото.

# 654
Мен не ме е страх, защото ще раждам в същата болница, в която раждах първия път. Бях много доволна. През годините от тогава много мои приятелки родиха там и също са много доволни.
От самото раждане...малко ме е страх. Надявам се да мине по-леко и най вече по-бързо от първото.
Има ли някой запознат с антитела след Ковид? Днес пуснах и имам стойност 8 bau/ml. Положителният ми ПСР е от преди точно 30 дни.
Възможно ли е да не съм изградила хубави антитела или просто съм тествала много рано?

# 655
Аз не съм раждала, не говоря от личен опит, а и мен самата ме е страх, точно защото ми е непознато, но покрай мен имам момичета, които родиха секцио и казват, че не е толкова страшно. Даже едната каза, че ако има друго дете, пак предпочита секцио. Все пак много жени си го избират, особено в БГ. Тук ако бременността се води ниско рискова и е възможно, не ти предлагат секцио, само ако има медицински причини. Като цяло повече насърчават да се ражда нормално ама сигурно защото после те изписват по-бързо.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 19:22 от Adriana11

# 656
Антителата ви не са показателни за степента на защита, а по-скоро клетъчният имунитет, който имате.

# 657
Постоянно си мисля за пустото раждане...точно защото е непознато за мен, да не кажа, че през живота си в болница не съм лежала и въобще хич не са ми ясни нещата, е не съм малоумна знам все пак какво ще ме очаква, клизми...чекнене пред хората, от което казвам ви може да е смешно но аз ще умра от срам...знам, че не съм единствената и е нормален процес и т.н но пак ще умра от срам.
Почвам да правя в банята изпълнения, да се обезкосмя супер гладко, ама като не виждам и е ужасно, а като дойде време за раждане живот и здраве няма да мръдна от нас преди да съм свършила тази работа (това пък ще ми е най-големият срам ако трябва там да ме бръснат) та да такива са ми притесненията... Grinning

# 658
  • sofia
Момичета, не се притеснявайте. Персоналът всеки ден вижда много като нас, казвст ти къде и какво да правиш, обясняват ти. Когато ти си усмихнат и те са, аз имам 2 броя секцио, ами не е толкова страшно, не боли толкова, всеки следващ ден е по-добър и прибирайки се вкъщи съм си гледала децата и съм била напълно възстановена.
Тревогата не е добър съветник, ако нещо не ви е ясно в болницата-питайте, винаги има добри хора.
Аз хем нямам търпение да си гушна детето, хем зная, че е добре да наближи термин и не бива да бързам.

# 659
  • София
Аз имам зад гърба си едно секцио, което мина супер гладко и по план и въпреки това пак ме е страх. Не малко пъти съм казвала, че предпочитам естственото раждане, но и от него ме е шубе. Това ми се е загнездило в ума напоследък.
Аз ходих на тонове и беше много готино. 😁
Тъпото е, че от косо вече бебка е седалищно..

Тео, а при теб говори ли се за естествено раждане? И като цяло ако има и други мами чакащи близначета, още от начало ли ви е заявено секцио?

Общи условия

Активация на акаунт