Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Ще изпрати биография със снимка, само чака имейл адрес на КБ. Знаем ли го? Thinking
БРО,  що не пробва тази мома с едно СВ 🙄, а пък после ще чакаме снимки с колегата КБ.
Иначе,  здравейте  🙃

Не, но знаем адреса на Ханде Joy може да го пуснеш с куриер до там Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 331
Не, но знаем адреса на Ханде Joy може да го пуснеш с куриер до там Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
М О Л Я ???
Какво прави една година, че не си ми го казала? Аз тука обяснявам за дъгите, за китки и фитки, а ти го държиш за себе си … Не нож в гърба, цяла сабя е, даже две Sad

# 332
  • София
Мики, опасявам се, че, ако Ханде отвори плика преди Керем, биографията със снимката ще заминат директно в коша. Дежа-вю имам със сцената, в която Еда и Серкан интервюират жени за ПР позицията в Артлайф след напускането на Селин. Wink

# 333
  • София
Една от най-любимите ми сцени в СЧК. Невероятен сексапил излъчват и двамата. Така се получава, когато не само го играеш, а ти идва от вътре. Тези чувства са истински, не са само актьорска игра.

# 334
От сторитата на Токио🤩
Цитат
-Ханде Ерчел ще присъства ли на "Златна пеперуда"?
-Така мисля.
Цитат
-Ханде или Керем имат ли договорен проект?
-Чух за някои проекти, но нищо не знам за подписване на договор. Изглежда обаче, че ще се договорят.
Цитат
-Много ни липсва да гледаме Ханде Ерчел.
-Според мен няма да продължи дълго тази липса.

# 335
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
М О Л Я ???
Какво прави една година, че не си ми го казала? Аз тука обяснявам за дъгите, за китки и фитки, а ти го държиш за себе си … Не нож в гърба, цяла сабя е, даже две Sad
На Фейсбук страницата на Braveborn films имаш адрес, телефон и контакт чрез месинджър. Можеш и така да пробваш. Wink Поне със сигурност няма да попадне първо в ръцете на Ханде.
Скрит текст:
До преди няколко часа "Добра по душа, но с труден характер. Работлива. Отговорна. Става два часа по-рано, за да закъснее без да бърза." си беше мой патент. Сега и тази палма ще трябва да я деля. Joy
И да се знае Naughty , не съм руса и съм на 2х30 /почти/. Laughing

# 336
  • София
Профи, мерси! Ама май ще трябва да пробвам по друг начин. Не съм фен на социалните мрежи и нямам ФБ. Cry

Да се поуспокоят нещата с пандемията и предлагам един трип до Истанбул да си спретнем. Пък ще видим коя с какво ще се уреди там… Trollface

# 337
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И тук съвпадение Laughing. И аз не съм фен на социалните мрежи, и нямам ни ФБ, ни ИГ, ни ТТ. Това обаче не ми пречи да намирам начини да ровя в тях, щом ми е необходимо да се добера до информация. Peace

# 338
Е, то не е важно да ги имаш, а да умееш да ги ползваш и да си извличаш нужната информация. Пък на теб, Проф определено ти се получава.
Аз съм с регистрации уж, но се отбивам само когато търся нещо конкретно. Joy

Една от най-любимите ми сцени в СЧК. Невероятен сексапил излъчват и двамата. Така се получава, когато не само го играеш, а ти идва от вътре. Тези чувства са истински, не са само актьорска игра.

Линде, фотошоп е. Мисля, че са взети само лицата на Еда и Серкан от сцената под дъжда в 9 еп. /любим момент/ 🔥

# 339
  • Кърджали
Топно щях да питам каква е тази сцена, че аз не я помня (а помня кажи речи всички подробности)

# 340
М О Л Я ???

Емммм ти как мислиш, че къщата й се пълни с цветя и торти от фенове всеки ден. Joy Сигурно всички цветарски магазини и сладкарници в Турция знаят адреса на Ханде Ерчел. Joy

И аз тъкмо щях да питам коя е тази сцена. Линдето май се обърка със сцената в библиотеката  , прилича малко на нея , самите им пози , но обстановката не. Joy

# 341
Профи, мерси! Ама май ще трябва да пробвам по друг начин. Не съм фен на социалните мрежи и нямам ФБ. Cry

Да се поуспокоят нещата с пандемията и предлагам един трип до Истанбул да си спретнем. Пък ще видим коя с какво ще се уреди там… Trollface

# 342
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 343
Здравейте приятни почивни дни
https://twitter.com/i/status/1466817255233114112

В деня, когато Ханде отиде в Ню Йорк, Керем записвал реклама за Migros Sanal Market като продуцент
https://www.instagram.com/tv/CXBxOUqAwnE/?utm_source=ig_web_copy_link

Гюнфер на стори

Hande чрез стори:
 „Посетете http://nocturne.com.tr , за да откриете любимите ми парчета от новия сезон!:kiss:

Нова снимка на Керем днес. Изглежда, че правеше нещо, свързано с „HeForShe“

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 15:39 от sani1212

# 344
  • София
У дома с любимите "момчета"...

Общи условия

Активация на акаунт