Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Идвам, за да наруша спокойствието в темата. Satisfied

Кампанията He For She и Керем подготвят нещо.

От стори на Ханде

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 16:32 от midnight__sun

# 346
  • София
Момичета, утре  е много специален ден за нас и нашите любимци. Предстои церемонията по награждаването с най-важните и престижни награди "PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ"  или Наградите "Златна пеперуда". Те са чакани с нетърпение от всички в Турция. Защото това е оценка на труда на артисти, сценаристи, режисьори през изтеклата година.
Във всяка една от категориите номинираните ще бъдат оценявани с гласовете на 70% от публиката и 30% от журито. Победителите ще получат наградите си на пищната церемония, която ще се проведе на 05.12.2021г.  
Ето и номинираните  в отделните категории. Първо ще кача тези, в които нашите са номинирани. А те са в общо 5 категории. Нека пожелаем на нашите любимци да спечелят, колкото се може повече награди.

Най-добра сериална двойка.

Най-добра романтична комедия.

Най-добра романтична комедийна актриса.

Най-добър романтичен комедиен актьор.

Най-добър интернет сериал. В тази категория е номиниран Керем с Нилпери.

Ето и останалите категории.
Най-добър  сериал.

Най-добра актриса.

Най-добър актьор.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 10:34 от БлагаВест

# 347
Ще стискам палци на ръцете на краката на нашите. Те го заслужават.
А ще се излъчва ли по интернет ли или някой турски канал?

# 348
  • Кърджали
По канал Д ще се излъчи. Но само до някъде. Щото после ще си излъчват Присъда. Пишеше че награждаването ще продължи да се излъчва помдругия техен каналь ама не запомних кой.
Ще стискам палци на нашите. Само една категория (за дигитален сериал) да ме извинява Керем, ама я давам на други. Няюа да синкривя душата, това Айнен Айнен така и не можах да го харесам. В другите категории да заповядат да обират наградите.

# 349
Има още много категории , които са свързани със сериала. Мая е номинирана за детски образ, Алтан е номиниран за режисура, Айше за сценарий, Айтекин за музика, може и други да е имало, тези ги помня на 100%, че ги имаше.

# 350
Привет и от мен! Успех на наградите, но си имам и други любимци, признавам си, успех и на тях! 🙂
https://www.instagram.com/tv/CXD57jOIEHK/?utm_medium=copy_link

# 351
У дома с любимите "момчета"...

Това е Гамзе. Grinning

Страхотен фотошоп Heart Eyes

# 352
От екипа на He For She са помолили снимките, качени днес, да се изтрият и да не се разпространават.🙄
На мен вече ми става дразнещо всеки месец да молят феновете да трият постовете си, само защото някой е блял някъде и не е внимавал какво публикува.😒Предните пъти беше с Ханде, сега пък Керем.
Скрит текст:

Ще стискам палци на нашите. Само една категория (за дигитален сериал) да ме извинява Керем, ама я давам на други. Няюа да синкривя душата, това Айнен Айнен така и не можах да го харесам. В другите категории да заповядат да обират наградите.
И аз така и не можах да го харесам.🤷🏻‍♀️Гледах някои откъси, ама нещо не ме грабва. Лично аз в тази категория гласувах за Йешилчам и смятам, че повече заслужава наградата, въпреки че симпатизирам на Керем.😁

Другият канал, по който ще се излъчва награждаването, е Teve2. Там ще започне в 19:00ч. турско време/18:00 наше, а по КаналД започва в 19:30ч./18:30ч.

Стискам палци и аз за утре и нямам търпение.🤞🏻Откога ги чакам тези награди, най-накрая дойде време и за тях.👻

Едно фенско творчество, което направо си изглежда като реална снимка на Мави и Керем, но за жалост не е.😁
Много му отива на Керем да е татко!🧿😍

# 353
  • София
Нека да си припомним някои от култовите целувки в СЧК. Този Керем, само как можел да целува. Какво ли му е било докато е трябвало да го изиграе?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нека малко подгреем преди утрешният ден.
Знаете ли, че Керем се бори в категорията актьори, чиято възраст е между 25-35 години, като актьор получавал най-много награди през последните 10 години, тъй като е лидер в класацията с 48 победи. Ако Керем един ден спечели наградите „Златна пеперуда” и „Златен портокал” (втората най-важна награда в Турция), то той ще е получил всички официални награди в Турция. Това ще го направи първият актьор с такова постижение.
ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ТОВА!!

А Ханде е получила поредна награда през тази година.
Тя е в Номинацията за "Най-красиво (турско) момиче на Divinity" и е победител
Ето, кои други са били номинирани:

https://telenovelasenespana.blogspot.com/2021/08/pte-2021-chica-de-ensueno.html

Nominadas a 'Chica (turca) más guapa en Divinity'

Ganadora:
Hande Erçel

Nominadas:
Demet Özdemir  
Aybüke Pusat
Aslı Bekiroğlu
Burcu Özberk
Leyla Lydia Tuğutlu

Ако някой си търси добър майстор по ремонтите, нека се обърне към Уста (Майстор) Мави. Тя ще ви вземе с точност всички мерки.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:49 от БлагаВест

# 354
Майката на Мая е отговорила, че няма да присъстват на наградите утре. Така че явно не печели. Мъничка е още, има време за награди.

# 355
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една вълнуваща неделя, изпълнена с много добро настроение и положителни емоции Wink

Малко остана ...... Trophy

# 356
Стори от Ханде
Липсвах ли ти Ню Йорк?🍾

# 357
Revolving Hearts "Голямата любов не е първата любов, не е втората любов. Няма номер, няма бройка. Няма ден, дата. Голямата любов идва само тогава, когато си усетил вкуса на сладкото, опитал горчивото.Обичал си, боляло те е. Бил си високо горе, паднал си. Станал си. А сега може да дойде някой, с който да ти е спокойно. От първата секунда. Без въпроси. Без притеснения. Без излишни саможертви.Той е той, а ти си ти. Леко, бавно и ефирно. Красиво. Виждали ли сте как танцуват снежинките? Без да ги е страх, че ще паднат и ще се разтопят. Просто танцуват." /от нета/

Revolving Hearts Хубав ден, момичета.
Bell Ден, в очакване на пеперудите.

Bell И някакво предчувствие, че Керем и Ханде ще отлетят за Америка след пеперудите. Качването на днешната снимка и написаното не е случайност, защото аз не вярвам в тях. AirplaneCity Sunrise

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 10:56 от st_ina

# 358
Добър неделен ден! 🍀

Тъй като днес е ден за церемонии и надявам се награди, малко Керем на международни фестивали и церемонии

2019 г. - Парти на Холивудските репортери за Златен глобус 2020

С Мат Макгори и Абигейл Спенсър

2019 г. - Фестивал на турското кино във Холивуд

2019 г. - Премиера на филма "Капитан Марвел" в Холивуд

2017 г. - Фестивалът в Кан

2017 г. - Фестивалът в Сеул

⚡❤️‍🔥🌼

# 359
Друго си е да си космополит по рождение , защото понякога само съответния чужд език не е достатъчен ( да , предимство е)  ,но това да си живял по света е супер .
А в САЩ Керем е у дома . Ако ще заминават дано е за кратко , но има логика да отидат за празниците при неговото семейство .
Здравейте дружки

Общи условия

Активация на акаунт