Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 684
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Разписвам се в новата тема за която благодаря!
Както пожелават турците " щастливи години" на Ханде. С Керем естествено 😉
Благодаря за всичко споделено.
Чета ви, но нещо не ми се пише. Сдухала съм се, имам сериозен здравословен проблем и така...мразя да не съм в кондиция.🤨
Хубава вечер!

# 46
Реално, като се замисля, което не е редовно, Ханде, а и който да е друг, не е длъжен да става голям приятел с всеки срещнат в даден проект. Окей, през времето, когато са били в сериала, може да са се сближили, но Елчин показва по-силна връзка към чернокосата си приятелка. Вярно, че и Ханде не е много отворена към такива отношения (май), но пътищата се събират, разделят и всеки поема на някъде. Голяма рядкост е в днешно време да срещнеш човек, който да се окаже истински приятел. Времената са други, хората са по-лоши и не всеки би ти мислил доброто… Важното е, че срещна другата си половинка, с която се надяваме да са заедно до безкрая. А после и обратно 😎

Славена, душа, едно Налбантово сиропче да ти пращам? Лековито е за душата, ако не за друго.. Дано минава това, което е. 🍀

# 47
Здравейте момичета, ей ме на и аз идвам в новата тема! 🤗😜😁

Благодаря на сътворителките и всички вас, които я пълните с красота! 🌺❤️🌺

# 48
  • София
По въпроса с приятелството, аз също бих се дистанцирала от Елчин, при положение, че тя е по-близка със Ситаре. А Ситаре в момента има връзка с бившият на Ханде. Не е много "хигиенична" една такава приятелка. Днес с Ханде утре при Ситаре... Има предпоставка за интриги.
На човек му стигат няколко приятели, но истински, както пее Георги Христов. Другите аз лично ги наричам добри познати. Да не говорим, че през живота на човек преминават много хора, но до края верни остават двама-трима.
Ханде си има няколко верни приятелки. Едната е Дилара, която е адвокат и са неразделни в добро и лошо. Другата е Нилайко. Една от най-близките й приятелки си остава и Бурджу Йозберг, но не могат да се виждат често, поради ангажиментите им.  Но най-близката и вярна "приятелка" е сестричката Гамзе. А вече до нея е и любимият човек, този на когото може винаги да се облегне и да разчита.

# 49
st_ina, адмирации! Ти си невероятна...! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Такъв заряд и нежна еротика в това, което си написала. По нищо не отстъпва  от романите на мастити писателки. Направо си е като част от сценарий!
Винаги с голямо удоволствие чета постовете ти.

Bell Слънчевите лъчи отдавна бяха се скрили зад хълма. Светлината от камината озаряваше стаята. Лекото пукане на дървата в нея само допълваха песента, която звучеше. Бе топло, приятно и романтично. Моята любов, моят свят, моето всичко бе пред мен. Загледах се в усмихнатите й очи. Очи, в които често потъвах. Оставих чашата с вино настрана и отметнах косите й. Нейната лека притеснителност винаги ме караше да бъда внимателен. Придърпах я леко към себе си и взех чашата от ръката й. Никой от нас не проговаряше. Никой не нарушаваше тишината. Изправих се, за да я взема в ръцете си. Чувах учестеното биене на сърцето й, но не усещах своето. Тя се изправи и аз впих устни в нейните. Започнахме да сливаме душите си. Белият копринен халат безшумно падна на пода. До леглото имаше само няколко крачки. Тя ме прегърна и след секунди бяхме впили телата си едно в друго…Песните се сменяха една след друга, тишината се нарушаваше от въздишки, а любовта витаеше във въздуха. За края бе още рано…
P.s. Ами така е, като няма снимки, трябва да се импровизира и налучква. А може и да продължа, но е само 18.15 часа.

Моят начин да кажа благодаря на всички, които правят тази тема толкова жива. Благодаря ви.

# 50
Стина Hug , много писатели пасти да ядат , много си талантлива . Толкова красиво поднесено . Продължавай да ни радваш Heart
Знаете ли , точно така се случват нещата в момента с ХанКер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 51
  • София
Славена, бързо оздравяване желая! Flowers Four Leaf Clover

Стина, продължавай в същия дух да ни радваш с таланта си! Revolving Hearts

Ще оставя следването и отследването без коментар. Не ми е важно в случая. Ханде си знае и преценява. Wink

# 52
st_ina, теб съм те кръстила Истина. Smiley Така е тръгнало отначало и не мога да отвикна.

За отследването е нормално. Снимките на сериалът приключиха август. Най-вероятно оттогава нямат контакт двете, а и Елчин е близка със Ситаре и някак не върви и с двете. Сигурно следващият отследван ще е Алиджан.
Тя Ханде сериалът си отследва, Елчин ли няма. Satisfied

# 53
Стина, страхотен талант си! Hug Някога в училище писахме съчинение по картинка, но твоето съчинение е по въображение, и е страхотно. Незнам с какво се занимаваш ,но недей да пропиляваш този талант, много хора се занимават с друго, но после стават страхотни писатели. Давам пример, Мария Лалева, която аз харесвам.
Славена пожелавам ти това което ти има, бързо да минава и да се забравя.Flowers Four Leaf Clover

# 54
Дай Боже скоро и в реала две. Animal Hatching Chick Animal Hatching Chick

# 55

Flowers HerbЗа Славена, освободи психиката си - релаксирай, мечтай...
лошото само ще си тръгне!

Revolving HeartsСтина, към написаното ... илюстрацийка, възхитена съм!

# 56
Малки бонбони. Толкова са сладки.

# 57
  • София
Керем вече упорито гони 10 млн. последователи.

Нашето прекрасно момиче води в още една класация.
Номинация за "ELLE Момиче на годината 2021", организирана от #HandeErçel
@ElleGirlRussia

Гласувайте на този линк: https://www.ellegirl.ru/articles/elle-girl-goda-golosui-za-samyk … k-2021-goda/?s=09

Ханде засега води убедително пред останалите. Нека да я подкрепим и тук. Победителите ще бъдат обявени в края на декември.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 23:59 от БлагаВест

# 58
Добро утро момичета. Пожелавам ви един слънчев и усмихнат петък.

# 59
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Общи условия

Активация на акаунт