Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 684
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Налбантова, септемврийчетата се раждат от страстни нощи по Коледа и Нова година Joy имам си едно такова вкъщи , а пък ноември ще бъде август Joy Тя каквато е слаба , ще носи само широки дрехи и сигурно през юни ще разберем, че ще ражда през август Joy макар че Гамзе имаше доста голям корем, не знам предава ли се генетично Joy

# 31
  • София
Ханде да намали малко алкохола на Керем, мисля аз. Че както сам си призна, бързо сваля панталона. Но то пък няма лошо, щом са двамата усамотени.

Докато ХанКер се радват един на друг, в дома на семейство Йълдъръм тече ремонт. Боядисват се стени и се освежава къщата за Нова година.  Стаята на Мави ще бъде чисто нова и красива.

За да работят майсторите у дома спокойно, са извели Мави да се забавлява в някакъв развлекателен център, за да не пречи.

# 32
Марги и Бро, Flowers Hibiscus благодаря ви за новата тема! Relaxed

# 33
  • София

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:33 от Dilemi

# 34
  • София
Известният блогър Токио е поздравил Ханде по случай рожденият й ден с тези прекрасни думи, казани за нея.
Цитат
Тя е трудолюбиво и красиво момиче.
Добре, че те познавам.
Нека твоята решимост винаги да се справяш по-добре никога да не спира.
Желая ти много щастливи нови години!

# 35
Bell Слънчевите лъчи отдавна бяха се скрили зад хълма. Светлината от камината озаряваше стаята. Лекото пукане на дървата в нея само допълваха песента, която звучеше. Бе топло, приятно и романтично. Моята любов, моят свят, моето всичко бе пред мен. Загледах се в усмихнатите й очи. Очи, в които често потъвах. Оставих чашата с вино настрана и отметнах косите й. Нейната лека притеснителност винаги ме караше да бъда внимателен. Придърпах я леко към себе си и взех чашата от ръката й. Никой от нас не проговаряше. Никой не нарушаваше тишината. Изправих се, за да я взема в ръцете си. Чувах учестеното биене на сърцето й, но не усещах своето. Тя се изправи и аз впих устни в нейните. Започнахме да сливаме душите си. Белият копринен халат безшумно падна на пода. До леглото имаше само няколко крачки. Тя ме прегърна и след секунди бяхме впили телата си едно в друго…Песните се сменяха една след друга, тишината се нарушаваше от въздишки, а любовта витаеше във въздуха. За края бе още рано…
P.s. Ами така е, като няма снимки, трябва да се импровизира и налучква. А може и да продължа, но е само 18.15 часа.

Моят начин да кажа благодаря на всички, които правят тази тема толкова жива. Благодаря ви.

# 36
  • София
Bell Слънчевите лъчи отдавна бяха се скрили зад хълма. Светлината от камината озаряваше стаята. Лекото пукане на дървата в нея само допълваха песента, която звучеше. Бе топло, приятно и романтично. Моята любов, моят свят, моето всичко бе пред мен. Загледах се в усмихнатите й очи. Очи, в които често потъвах. Оставих чашата с вино настрана и отметнах косите й. Нейната лека притеснителност винаги ме караше да бъда внимателен. Придърпах я леко към себе си и взех чашата от ръката й. Никой от нас не проговаряше. Никой не нарушаваше тишината. Изправих се, за да я взема в ръцете си. Чувах учестеното биене на сърцето й, но не усещах своето. Тя се изправи и аз впих устни в нейните. Започнахме да сливаме душите си. Белият копринен халат безшумно падна на пода. До леглото имаше само няколко крачки. Тя ме прегърна и след секунди бяхме впили телата си едно в друго…Песните се сменяха една след друга, тишината се нарушаваше от въздишки, а любовта витаеше във въздуха. За края бе още рано…
P.s. Ами така е, като няма снимки, трябва да се импровизира и налучква. А може и да продължа, но е само 18.15 часа.

Моят начин да кажа благодаря на всички, които правят тази тема толкова жива. Благодаря ви.
Уау Стина, не мога да се сдържа и да не те поздравя. Толкова красиво написано. Ти си невероятен талант. Пиши по-често такива неща. Нужни са ни в това тежко време. Любовта винаги лекува, независимо от часовото време.  

# 37
Стина и на мен страшно много ми хареса Hug Страхотен талант си Flowers Tulip
Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 38
Привет на всички! Както винаги слизам от балкона да се запиша.
Марги, нищо претрупано няма, всичко си е тамам, на място.
 Със здраве и приятни емоции да си я изпишем/изчетем!
Благодаря ви!

# 39

Ако правилно са надписани снимките, 25 е щастливо число за феновете на ХанКер и с основание на тази дата можем да се ослушваме за нещо ново Stuck Out Tongue Winking Eye

Златна'72 Kissing Heart

# 40

Flowers HibiscusМомичета, да допълня със снимка ... Островът на Клеопатра,
личен архив от 2014г.

Не Ви споделям хотелите, можете да ги видите навсякъде в Турция.
Revolving HeartsНашите обичат усамотението, тишината, спокойствието и красотата на природата.
Всичко написано от БлагаВест е така, но трябва да се види... пожелавам Ви го от сърце...

# 41
Марги и Бърборанка са се справили страхотно Hug Темата е Супер

да пожелаем на Ханде подаръкът от Керем да изплаче след 9 месеца Joy

Момичета ще се повторя, но сте страхотни Kissing Heart

# 42
  • София
Все по-добри сте, прекрасници!

# 43
Ханде спря да следва Елчин в профила си в Instagram - Копирах го от една дама във фейсбук

# 44
Боже... Стина ти си направо роден писател. Не се бави, а напиши сценарии за филм, а Ханде и Керем ще са главните герой. Страхотна си, таланта ти е неуспорим!

Общи условия

Активация на акаунт