Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Animal BeetleЗдравейте момичета!
 Чета ви постоянно и се включвам защото, както БРО пише в предни постове, нещо емоциото ме удари...ц,ц,ц... Според мен тези награди може да са престижни, но явно са некоректни. Всички знаем за отговорността и търпението, лоялността и съпричасността, които Ханде и Керем имат. Работиха при тежки условия в пандемична обстановка и т.н. доводи колкото щем... ,каквито и да са критериите на тези награди, коректно бе да получат и наградите за актьор и актриса / мое мнение, може би субективно/. На тяхно място и аз не бих отишла на тази лицемерна церемония.
https://www.youtube.com/watch?v=olOMI9CNpjQ
Споделям за тези които се интересуват 19 анализ на Филан/Филан.
Тъпо ми е!
Лека нощ!:paw_prints:

# 451
Вероятно знаете, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина… Което ме води на мисълта, че наистина под вола може да има теле и да са обидени за нещо.
Ханде и Керем не са отразили наградите си все още, а те не са от хората, които не ценят подкрепата на феновете си.

Като гледай клипа, когато казват, че те печелят, аплодисментите ми бяха едни такива… слаби.
Ок, че не ни харесва турското око особено - преживях го, но толкова ли да няма колегиалност и уважение между хората 🧐 Вярно, че няма да подсвиркват и да викат, защото така или иначе тях ги няма, но ми се стори много претупано, набързо и … пф.

Ооо, знам защо ги няма!
Видях кака Славка К., че е на гости на Рачков, а нашите нали ще танцуват “Бяла роза” на сватбата - ето къде са. В България, отседнали са в Минерални Бани или Наречен, хем да научат танца, хем да починат малко 😀

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 22:58 от Nalbantova

# 452
Здравейте момичета. Не успях да гледам церемонията но изчетох всичките ви коментари.
Първо исщам да поздравя Керем и Ханде за двете награди напълно заслужено. Яд ме е че ги няма да си получат наградата лично  но сигурно си имат причина за това. Може в по късен етап да разберем защо.
Искам да изкажа и мнение за това за награда за на Айча напълно съм шокирана нищо лично към актрисата, но недоумявам как актриса която играе в сериала който ще то спират предсрочно заради нисък рейтинг печели.
Нашия сериал удари тавана на рекордите за гледаемост на финалния епизод с милиони гледания като задмина даже американски прожекции и не им връчиха награди за актьор и актриса това недоумявам.
И друго защо ни карат да гласуваме а накрая жури решава, пълна глупост.
Е аз си казах каквото трябваше
Пожелавам ви лека вечер и една спорна нова седмица.

# 453
  • София
Здравейте момичета. Не успях да гледам церемонията но изчетох всичките ви коментари.
Първо исщам да поздравя Керем и Ханде за двете награди напълно заслужено. Яд ме е че ги няма да си получат наградата лично  но сигурно си имат причина за това. Може в по късен етап да разберем защо.
Нашия сериал удари тавана на рекордите за гледаемост на финалния епизод с милиони гледания като задмина даже американски прожекции и не им връчиха награди за актьор и актриса това недоумявам.
И друго защо ни карат да гласуваме а накрая жури решава, пълна глупост.
Е аз си казах каквото трябваше
Пожелавам ви лека вечер и една спорна нова седмица.

Hands Plus1

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 23:16 от Dilemi

# 454
  • София
В своето стори Мая е качила награждаването. Наградата за най-добър ромком сериал е получила Асена.

Серенайката и тя е наградена за рекламата на "Mavi Jeans".
Дали пък Керем  не е искал да се засече с нея.

Шегувам се, разбира се.

# 455
Гледам 80 непорочетени поста и си викам "ей сега темата ще е пълна ссъс снимки на ХанКер и въздишки колко са красиви" Joy а пък то...само драма Joy
Чак по едно време реших, че няма да вземем нито една награда , но ето , че се отсрамиха и ни дадоха цели две. Дали са там или не са , за да ги получат, наградата я има, бутаме си я в колекцията и продължаваме напред! Те си знаят , че успехът им е голям , може да не са го очаквали , да не са се надявали на такъв успех, да са подценявали работата си/сценария и т.н, но фактите са факти, цифрите говорят, както се казва - продажби , продажби в десетки държави в чужбина, рекорди в туитър, последователите им в социалните мрежи скочиха двойно или повече даже, не мога да смятам до толкова. Joy
Тези награди не доказват нищо.
В момента ми е мъчно само за вас ,че сте си загубили времето да гледате тази церемония. Rolling Eyes

# 456
Добро утро момичета.
Най добра двойка в телевизионен сериал

Най добър романтичен сериал

Вижте какъв парадокс нашите получават за най добра двойка в тв сериал, а Айча печели за женска роля? Кажете ми това нормално ли е? Не трябваше ли и Керем да спечели? Щом в тези две най престижни категории са спечелили редно беше и в класацията за актьор и актриса да спечелят нашите?

# 457
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение.
Честит Никулден Wink

# 458
  • София
Добро утро! Blush Лек ден, успешна седмица! Heart Exl

Много ми е интересно да "чуя" мнението на колеги на EdSer/HanKer за вчерашните Пеперуди.Thinking
Ще чакаме и 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴-та на Керем и Ханде! Smiley

Казват, че времето винаги поставя нещата и хората там, където трябва да бъдат...

Честит Никулден на всички! Yum

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 08:37 от Dilemi

# 459
Честита награда! Взе я непоносимата Асена а пък Джем Давран каза,че по късно ще им предадат наградите.
Серенай не беше на церемонията пък и не мисля,че Керем би избягал от такова нещо тези дни гледам работи върху нещо имаха и топлантъ дано излезне нещо хубаво от тези мътни води освен това Слухаря писа относно Керем.Подкрепя си колежките жената с които прави мюзикъла на Алиса толкова време нищо,че Езги е обща приятелка хелял на такива хора обикновенно заемат някаква страна мога да кажа,че това е най-заслужената награда от снощи.
А значи Керем Бюрсин с влюбени човечета... - Слухаря
Иншаллах да готви нещо ,че вече имам нужда да го гледам в нещо различно от Серкан Болат ,че малко ташкън ми идва тази цялата фалш еуфория на която не вярвам от ден едно.
Весел празник на всички! И да не прекалите с рибата ейй...
Рейчъл беше взела пердето от тях и беше го намотала около нея и как се кланяше на другия ми любимец докато ги интервюираха с неговата - ужаса беше пълен....
Страшно ужасни парцалки имаше на това събитие ,но по големия цирк беше Мелис Сезен която беше пияна като чук пък уж развълнувана.Чаалар пък направи гьондерме към случката са наградите в Анталия към Тамер Карадалъ и веднага го отнесе,че не бил смешен и тн...
Сто процента се гледа кой гласува,но там има жури и то избира най-вече винаги е било така ,но точно не съм запозната как процедират иначе догодина чакам Присъда да обере всичко в драма ,че Ай Япъм от Ичерде насам не са имали стойностен проект въпреки,че Чукур беше 4 сезона.

# 460
Добро утро! 🍀

Керем

На тренировка

# 461
  • София
Привет момичета, лека и спорна нова седмица.
Честит Никулден! На тези, които днес имат повод да празнуват, пожелавам весел празник!

Керем е отреагирал на снощната награда, като е качил в сторито си наградата за сериала.

# 462
Иншаллах да готви нещо ,че вече имам нужда да го гледам в нещо различно от Серкан Болат ,че малко ташкън ми идва тази цялата фалш еуфория на която не вярвам от ден едно.

?? Не разбрах кое е фалш еуфория, че ние харесваме този образ или, че той си го харесва. Joy

# 463
  • София
Според мен всеки има право да харесва каквото си поиска. Така де… за Диди може да е “фалш еуфория” цялото нещо покрай сериала и Серкан Болат, за други (слагам себе си в това число) този сериал е една огромна емоция, ще остане приятен спомен и винаги ще си обичаме Серкан Болат. Благодарение на този образ открих Керем и се влюбих в него. Не съм сигурна дали бих го гледала в тежка драма. Ако сценарият ми хареса - да. Иначе - не. Не съм от хората тип “на всяка цена”. Simple Smile Защо пиша това, при положение че не казвам нищо ново?! Ами защото ми омръзна да игнорираме фактите и да омаловажаваме нещата. Сериалът има успех. Огромен успех. Едсер и Ханкер са харесвани. Много харесвани и обичани. Тези, които не са на това мнение, имат право за себе си. Обаче не могат да отрекат нито успеха на сериала, нито факта, че Ханкер са толкова харесвани. Wink

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 19:11 от Бърборанка с розови очила

# 464
  • София
Според мен всеки има право да харесва каквото си поиска. Така де… за Диди може да е “фалш еуфория” цялото нещо покрай сериала и Серкан Болат, за други (слагам себе си в това число) този сериал е една огромна емоция, ще остане приятен спомен  и винаги ще си обичам Серкан Болат. Благодарение на този образ открих Керем и се влюбих в него. Не съм сигурна дали бих го гледала в тежка драма. Ако сценарият ми хареса - да. Иначе - не. Не съм от хората тип “на всяка цена”. Simple Smile Защо пиша това, при положение че не казвам нищо ново?! Ами защото ми омръзна да игнорираме фактите и да омаловажаваме нещата. Сериалът има успех. Огромен успех. Едсер и Ханкер са харесвани. Много харесвани и обичани. Тези, които не са на това мнение, имат право за себе си. Обаче не могат да отрекат нито успеха на сериала, нито факта, че Ханкер са толкова харесвани. Wink
Бро само да допълня. Няма как да е "фалш еуфория" нещо, което би рекорда на "Игра на тронове". Не можеш да накараш милиони хора по целия свят да харесат нещо просто ей така. Посочете ми друг турски сериал, който да е постигнал такъв резултат. Нали все пак тези сериали се правят заради феновете. Ако те го харесват, никакви рейтинги не важат. И СЧК го доказа. Както се вижда този сезон половината от сериалите ги спират преждевремено. Къде са техните фенове да реагират така, както го направиха феновете на СЧК и на ХанКер по целия свят. Няма ги. Ето това е разликата между нашия сериал и всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт