Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
Факт е, че Керем е много по-добър като драматичен актьор, но е факт и че с Почукай на вратата ми постигна огромен успех.
Лично аз ако не бях го видяла тук, едва ли бих го загледала. И то не зарова че не обичам драма (обичам, макар че вече не всякамдрама мога да гледам) но трудно бих му обърнала внимание. Предвид че и имах навика да си гледам определени актьори. Та трябваше съвсем случайно да попадна на "Този град..." евентуално, да изгледам една две серии някак си, та да го забележа. Няма да си кривя душата, във "Въпрос на чест" съм малко резервирана. Изгледах го само заради Лерем. Но героя му до последно исках да хвана и смачкам...

Сега ще се радвам да играе в драма.
Или в нещо различно.

# 466
Страхотен беше Керем като Серкан . Радвам се за големия  успех на сериала по света , наистина чудесен сериал , донесъл и любов на Керем и Ханде ,но Керем е способен да изиграе много по-сложна роля . За това да гледаме напред Grinning
Пожелавам и на двамата нови хубави проекти с много много , ама  много подходящи партньори GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 467
  • София
Според мен всеки има право да харесва каквото си поиска. Така де… за Диди може да е “фалш еуфория” цялото нещо покрай сериала и Серкан Болат, за други (слагам себе си в това число) този сериал е една огромна емоция, ще остане приятен спомен  и винаги ще си обичам Серкан Болат. Благодарение на този образ открих Керем и се влюбих в него. Не съм сигурна дали бих го гледала в тежка драма. Ако сценарият ми хареса - да. Иначе - не. Не съм от хората тип “на всяка цена”. Simple Smile Защо пиша това, при положение че не казвам нищо ново?! Ами защото ми омръзна да игнорираме фактите и да омаловажаваме нещата. Сериалът има успех. Огромен успех. Едсер и Ханкер са харесвани. Много харесвани и обичани. Тези, които не са на това мнение, имат право за себе си. Обаче не могат да отрекат нито успеха на сериала, нито факта, че Ханкер са толкова харесвани. Wink
Бро само да допълня. Няма как да е "фалш еуфория" нещо, което би рекорда на "Игра на тронове". Не можеш да накараш милиони хора по целия свят да харесат нещо просто ей така. Посочете ми друг турски сериал, който да е постигнал такъв резултат. Нали все пак тези сериали се правят заради феновете. Ако те го харесват, никакви рейтинги не важат. И СЧК го доказа. Както се вижда този сезон половината от сериалите ги спират преждевремено. Къде са техните фенове да реагират така, както го направиха феновете на СЧК и на ХанКер по целия свят. Няма ги. Ето това е разликата между нашия сериал и всички останали.

Съгласна съм на 1000% Казали сте го много точно! Revolving Hearts
Лично аз съм безкрайно благодарна на Керем, Ханде и целият екип на SCK! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Благодарна съм и на вас, момичета!  Heart Exl С вас преживяването е още-по-хубаво! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:
Случи ми се нещо ужасно, бях като зомби няколко месеца. Историята, разказвана в  SCK, музиката, играта на всички, бурята, не тайфуна, от чувства и емоции, с които ни дариха Керем и Ханде, буквално ме върнаха към нормален живот. Безкрайно съм благодарна и на всички, които са поствали в темата мислите, чувствата, които ги вълнуват по време на директното излъчване и сега, няколко месеца след края на сериала. Затова дълго, дълго ще помня този сериал, тези артисти. Да са живи и здрави. Да направят и други запомнящи се и обичани от толкова много хора образи! В личен план да са много, много щастливи. Дай боже да останат заедно!

Hands VHands VHands V

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 13:19 от Dilemi

# 468
  • София
След снощната церемония по раздаване на наградите "Златна пеперуда", форумът жужи. Хората се вълнуват и коментират начинът на раздаване на тези награди. Коментарите са много и почти всички са единодушни, че има доза несправедливост относно това, че нашите ХанКер са ощетени. Ще кача няколко от многобройните мнение в Туитър.
Цитат
Има ли по-добра двойка от Ханде и Керем, а вие безсрамно дадохте наградата за актьор и актриса на други? Има ли някой, който блести повече в романтичната комедия от Ханде и Керем? Тези, които дават тези награди, нямат ли представа за понятието справедливост?
Цитат
Последния път, когато Ханде спечели наградата, тя беше тормозена за това в медиите. Спечелването на наградата беше наречено „смешно“ и тя беше накарана да се почувства, че не го заслужава. Особено от Демет Актраш, който беше в панела тази година. Така че нейният бойкот е мощен ход, аз  съм за.
Цитат
Това е за хората от моя TL, които продължават да ги наричат неуважителни… едно нещо, което знам за ХанКер е, че няма да направят нещо за нищо. Въпреки, че исках да присъстват, мисля, че е по-добре че не го направиха.
 И ми харесва, че се движат като двойка..
.
Цитат
Запазете наградата си за себе си. Това е ваша загуба. Приличаше на лична церемония на канал D със същите лица. Всички поне говорят открито за липса на доверие.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 17:13 от БлагаВест

# 469
Никой не успорва успехите на този проект ,но понеже аз мисля различно и айде всички с тези които знам
Затова имам едно предложение прекрасно за всички.Докато касаещия ме мен човек Керем не се завърне с проект имам ли време ще се грижа за първата страница до тогава ще ви чета без да се включвам защото ви развалям единството един вид..
Хубав и спокоен ден!

# 470
  • София
Оставката не се приема. Grinning

Аз предлагам следното - нека всеки свободно пише, каквото му е насърце. Но нека и не се сърди, ако му отговарят. Защото, когато има различни мнения, е нормално да се зароди спор. Стига обаче да се пази добрият тон, не виждам нищо лошо дори да си спорим понякога. В крайна сметка не може всички да сме на едно мнение винаги. Много сме, различни сме. Аз нямам против различните мнения, напротив - интересно ми е да си обсъждам нещата и да чувам различни гледни точки. В спора се ражда истината. Wink

Никой не успорва успехите на този проект ,но понеже аз мисля различно и айде всички с тези които знам
Затова имам едно предложение прекрасно за всички.Докато касаещия ме мен човек Керем не се завърне с проект имам ли време ще се грижа за първата страница до тогава ще ви чета без да се включвам защото ви развалям единството един вид..
Хубав и спокоен ден!

# 471
Здравейте
Башак

от Kansersiz Yaşam Der.
Нашата героиня Ханде, чието сърце е по-голямо от нейния ръст, разпери криле за нас и тази година. Те също изпълниха своите желания за нас. И благодарение на вас, наши уважаеми дарители, досега са събрани 311 670 TL дарения. Това не е цифров запис. Това е добър запис.

от FOX
#SenÇalKapımı не може да се насити на наградите!  На наградите Pantene Golden Butterfly „Най-добър романтичен комедиен сериал“ на годината беше Sen Çal Kapımı, а наградата „Най-добра двойка в сериала“ отиде при Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Heart Eyes
@sencalkapimi__

# 472
Честит празник на всеки който празнува днес.
Благодаря БлагаВест че си качила някои коментари. Хората са напълно прави. Наградите не бяха раздадени честно. Дадоха  ги на хора които не заслужават.

Най добра романтична комедия за 2021г. - "Почукай на вратата ми"

Най добра сериална двойка за 2021г. - Ханде Ерчел и Керем Бурсин в " Почукай на вратата ми"

Колкото и нескромно да звучи ние де заслужихме наградите даже и за актьор и актриса.
За детско участие Мая също заслужаваше да спечели изигра си ролята повече от перфектно.

От стори на Ханде

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 17:07 от azisiq

# 473
#HandeErçel благодари на своите фенове, които участваха в кампанията за рождения ден
 „С вашите добри сърца всеки от вас стана герой и ми направи най-добрия подарък някога!! Не знаете колко съм мотивиран от радостта да имам голямо семейство, което расте всяка година

Рачел благодари на феновете на Ханде Керем:
Специални благодарности на феновете на ХанКер ,вашата подкрепа е безценна Heart
Ханде е отговорила и харесала

# 474
  • София
Да знаете обаче, че има нещо гнило в Индия… Ханде не е отразила вчерашните награди по никакъв начин. За разлика от Керем. Wink Уж престижни, уж всичко, ама ентусиазъм от Ханде - нулев. Simple Smile

# 475
Здравейте, момичета!
Честито на всички, които работиха за най-добрия ромком на годината!

Честито на всичките им почитатели!

Честито и на най-добрата двойка в ромком!

Честит Никулден!
На всички именници, моряци, рибари, пътешественици, банкери, и на слънчевите граждани на Бургас - много здраве и късмет!
Хубава вечер!

# 476
Ханде не ги е отразила все още Алтан и Еврим са качили стори само за най добра двойка  ,Хакан със сторита и за двете награди друг от екипа май не ги е отразил.
п.с  Сарп,Неслихан и Дога която игра Пина са качили сторита с Асена

# 477
  • Dupnica

Gift Heart Честито на този невероятен екип!

Flowers Hibiscus Да поздравя и най-добрата двойка от сериал

Колкото и да се коментира - пак са най-добрите и обичаните! Sparkling Heart
Любовта на публиката е най-ценна, феновете по цял свят ги подкрепят и обичат- какво значи жури? Smiling Imp

Честито и на всички празнуващи днес - Св.Николай - Да закриля всички нас и любимите ни! Revolving Hearts
Хубава вечер!

# 478
  • София
Ето това мнение на фен от Туитър обобщава всичко, което се случи снощи.
Цитат

А друг пък, след като е отбелязъл наградата за "Най-добра двойка" в романтични комедийни сериали...

Е допълнил:

# 479
  • Кърджали
Диди, я си седи на мястото 😜😏
Няма нужда всички да сме на едно мнение тук То ако всички мислим едно и също, много вероятно мисли само единия, а другитв само кимат с глава.
Това,че споделяш че не харесваш този проект на Керем Бюрсин е добре. Всеки има мнемие. Но това че други казват че го харесват не означава че нито ти разваляш тяхното настроение, нито те - твоето. Темата е в едно свободно пространство, всеки може да напише каквото иска. И понеже не сме на 5, мина времето да си тропкаме с краче. Уважаме различното мнение взаимно. Или поне се надявам да успяваме.
Не, иначе ако ще се пише по точно определени критерии, да ги доуточним..

Знам че ти харесваш например героят му във Въпрос на чест. Днес по-рано казах, че признавам добрата му игра там, но героя му го пиша ужасен. Роман мога да напиша за това защо. Но сме различни хора, всеки съди поред своя собствен свят, своя темперамент и възприятие.

Много офтопик, но не обичам напреженията.

За пеперудите ще си спестя коментара. Някои си бяха заслужени, някои бяха - щото ние така сме решили. Отделно така и не разбрах зашо някои сериали и актьори изобщо не бяха включени.
Но каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт