.... ние сме от конкуренцията

Вечерите…времето за нас. Онази тишина, която ни кара да бъдем себе си. Забравяйки за външния свят откриваме душите и копнежите си. Времето спира. Това сме ние. Усмихнати и лъчезарни, любезни и учтиви за всички, но намиращи себе си у дома. Не е необходимо да доказваме любовта си. Тя е в сърцата ни и я носим в себе си в един объркан свят.
P. s. Да се изкажа и аз за пеперудите. Честито на печелившите. Нека са щастливи. Времето показва и отсява плявата от житото. Животът неминуемо носи и усмивки и тъга. Нямаше нужда от тяхната поява, не бе необходимо да отговарят на повтарящи се въпроси с отворени отговори. У дома, двамата или с приятели те получиха своите пеперуди. Пеперуди, които карат милиони да полетят и да повярват в любовта. Дали са били най-добрите? Не зная. Мога да отговоря за себе си. Исках да ги видя. Исках тях. Исках да видя любовта по червения килим и погледи, които изгарят и палят пожари. Това исках. А пеперудените награди отлетяха. Започна новият цикъл, с нови герои, с нови мечти. Искам да ни отнесат с новите си проекти и леко да вдигнат завесата на личното си щастие. Но…всъщност не е необходимо. Важното е, че аз/ние/ повярвахме в тях. В тяхното "ние".
P.s. И още нещо. Дали Керем трябваше да приеме участие в този сериал? Моят отговор – в обърканото време в което живеем имаме нужда да напуснем реалността и да се пренесем в света на любовта. Затова този проект стана толкова успешен, затова драмите не могат да докоснат всеки, но всеки, които може да играе ще ни накара да докоснем звездите. Благодаря на Керем и Ханде /Еда и Серкан/, че ни накараха да им повярваме, благодаря и на всички участвали. /да пишеш сценарии на коляно не е лесно, да играеш без да знаеш какъв ще е следващия епизод си е висш пилотаж/. И нещо в скрит текст.

), него мога да го гледам след време, стига да имам време за двучасови епизоди. От настоящите сериали чувам добри отзиви за Присъда, но не съм готова за тежки драми, а тази май е такава. Трите гроша ми харесват, следя ги с мишката, имам си любима двойка (Екин и Аслихан като Ефе и Лейля), само че нещо не ми достига, за да се задържа два часа и нещо пред екрана. И сега започна един сериал с Акън и Йойкю, очертава се тежка драма, уж тя не ми е любимка, поне с Керем не я харесах във Великолепен тандем, но сериалът ме грабна. Клипчетата ми грабнаха вниманието. Акън с Ебру във Вятърничевия хич не ме грабнаха, нооо тук ми се струва мнооого готин. Да видим дали ще го загледам или и тук ще си го карам на откъси. Тракам си по клавиатурата от поне 10 минути и сигурно се чудите: “Тази сега какво ни се обяснява???” Ами… изводът е, че, за да гледам два часа и половина турски сериал, трябва нещо много да ме впечатли, да ме зариби, да ме върже пред екрана. Това се е случвало няколко пъти - с Нарекох те Ферия (където просто залепнах като муха на мед по Емир) и Приливи и отливи (където всичко ми хареса и нямам критики) от първия до последния епизод. След това с Вътрешен човек (заради Чаатай, който разлюбих някъде там, но открих Арас) и Черна любов (заради Неслихан и Бурак като Нихан и Кемал, но открих Каан и захаресвах Емир), но само с първите епизоди, след това гледах с мишката. Случи ми се с Навсякъде ти, където просто се влюбих в Айбуке и Фуркан от пръв поглед. Лек, непретенциозен и свеж сериал. Това ми допадна. Изгледах го на един дъх. И нашите. Неповторими. Ако не бяха Ханде и Керем, не знам дали щях да гледам този сериал. Ако Керем не беше Серкан Болат, не знам дали толкова щях да припадам по Серкан, да го оправдавам и харесвам. Вероятно това се е случило с много други зрители. Нещо в Ханкер действа като наркотик на зрителя и не можеш да спреш да ги гледаш. Затова сериалът стана такъв феномен. Да, добри актьори са, но съм далеч от мисълта, че са най-добрите. Просто двамата като чифте ме удрят в имоциито и така. Явно не само мен. Оттам и успехът на сериала.

Бог да я прости! Сигурна съм, че те гледа отгоре и си имаш ангел хранител в нейно лице.

Разсъждавам си 
се смеех точно на това как сме издържали и рекламите, нямали сме възможност да превъртаме моменти с дразнещите персонажи и т.н. ами сме се наслаждавали от-до на епизоди от 45 минути...

Разсъждавам си 
се смеех точно на това как сме издържали и рекламите, нямали сме възможност да превъртаме моменти с дразнещите персонажи и т.н. ами сме се наслаждавали от-до на епизоди от 45 минути...
, нали ги знаеш журналята , от мухата правят слон . Просто слухове ,че Кадир е имал нещо с партньорката от Рецептата , които бяха преразказани като изневяра и любовна афера преди няколко дни , когато Неслихан взе награда в Дубай и блестеше на червения килим . Ние от темата на Несли , следейки живота им , вярваме ,че е имало някаква забежка , заради поведението на Кадир на сета , ама кой може да е сигурен . Обаче бяха много хубава екранна двойка въпреки разликата във възрастта . Радвам се ,че Керем и Ханде бяха свободни , макар да имаше помия срещу нея , бързо им затвориха устата на зложелателите . 
Препоръчани теми