Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Плевен / София
Ето защо Керем не спечели наградата на Pantene Altın Kelebek Stuck Out Tongue Winking Eye

.... ние сме от конкуренцията Stuck Out Tongue Winking Eye
Да...крушката си имала опашка...

# 526
  • Кърджали
Ей затова ще е. 😂😂😂
Па ние нека се чудим 😂😂😂😂

# 527
Здравейте!
Чета ви, но не ми се пише. Няма да коментирам наградите. Колко са престижни не знам. Преди време бяха. Сега в Турция се раздават на кило.
И да, всеки има право на мнение и пристрастия.
Кой е по по най, в темата за Ханде и Керем си е нормално да са те. И така реала си ги зове с пълна сила, а нови проекти всеки поотделно. Иначе все ще се търсят Еда и Серкан.
До някой следващ път.

# 528
Bell Вечерите…времето за нас. Онази тишина, която ни кара да бъдем себе си. Забравяйки за външния свят откриваме душите и копнежите си. Времето спира. Това сме ние. Усмихнати и лъчезарни, любезни и учтиви за всички, но намиращи себе си у дома. Не е необходимо да доказваме любовта си. Тя е в сърцата ни и я носим в себе си в един объркан свят.
Bell P. s. Да се изкажа и аз за пеперудите. Честито на печелившите. Нека са щастливи. Времето показва и отсява плявата от житото. Животът неминуемо носи и усмивки и тъга. Нямаше нужда от тяхната поява, не бе необходимо да отговарят на повтарящи се въпроси с отворени отговори. У дома, двамата или с приятели те получиха своите пеперуди. Пеперуди, които карат милиони да полетят и да повярват в любовта. Дали са били най-добрите? Не зная. Мога да отговоря за себе си. Исках да ги видя. Исках тях. Исках да видя любовта по червения килим и погледи, които изгарят и палят пожари. Това исках. А пеперудените награди отлетяха. Започна новият цикъл, с нови герои, с нови мечти. Искам да ни отнесат с новите си проекти и леко да вдигнат завесата на личното си щастие. Но…всъщност не е необходимо. Важното е, че аз/ние/ повярвахме в тях. В тяхното "ние".
Bell P.s. И още нещо. Дали Керем трябваше да приеме участие в този сериал? Моят отговор – в обърканото време в което живеем имаме нужда да напуснем реалността и да се пренесем в света на любовта. Затова този проект стана толкова успешен, затова драмите не могат да докоснат всеки, но всеки, които може да играе ще ни накара да докоснем звездите. Благодаря на Керем и Ханде /Еда и Серкан/, че ни накараха да им повярваме, благодаря и на всички участвали. /да пишеш сценарии на коляно не е лесно, да играеш без да знаеш какъв ще е следващия епизод си е висш пилотаж/. И нещо в скрит текст.

Скрит текст:
Загубих майка си на 21.12. 2020 година от чумата на нашето време наречена Govid 19. През дългите нощи в които аз се борех с болката от загубата и заболяването не спирах да ви чета. Керем и Ханде, респективно и сериалът ми дадоха много. Трудно би било да го опиша. Днес, почти една година след всичко това ви благодаря. На непознати извън семейството, които ме караха да се усмихвам. Всъщност и аз не зная защо го пиша. Може би, защото никакви награди нямат смисъл, когато у дома всичко е ок. Бъдете здрави, честити и благословени.

Ханде, хвърляй смело зара.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:07 от st_ina

# 529
st_ina или както съм си те кръстила Истина Sparkling Heart
Ние да сме добре, в темата да ни е приятно, Ханде и Керем да се обичат, а на келебеците едно звучно керемско fuck.

# 530
Оф, то и аз не съм изгледала последните серии на "Приказката", че нещо време не намирам напоследък. Ама и от втория сезон на "Почукай на вратата ми" гледах само първите две серии, ама няма да продължавам, че Касандра/Среднощното слънце не ме изпуска от очи... 👻😂 Не ми се яде бой пак. 👻
Едит: Стина, чета те сега. Съжалявам, че така са станали нещата при теб. Съболезнования!

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 22:00 от Ели-mama

# 531
  • София
Хайде и аз да си кажа, че и аз съм от отбора на “не мога да си мълча”. Претенциозен зрител съм и, когато някой ме впечатли, след това търся нещо подобно или по-добро, демек трябва да ме впечатлят още повече, за да гледам. Нашият сериал не е с най-великия сценарий, това е ясно. Не са открили топлата вода със сюжета. Обаче Ханде и Керем така ме зарибиха, че знаете - гледах до самия край и се прехласвам по тях и до днес. Следователно трябва друга двойка да ме грабне (или нещо друго), за да гледам пак турско. Летните сериали ги пробвах - пусках си откъси, току-виж нещо ме грабне, но не се получи. Айтач и Джемре просто не ме грабват като чифте, Бурджу и Илхан също. А сценарият и на двата сериала не е нещо особено, че да гледам заради историята. Айча и Алп, без да коментирам актьорските им качества, са ми противни. Не знам защо. Не мога да си го обясня. Просто са ми страшно неприятни. Няма как да гледам проект с тяхно участие. Сериалът със Сечкин мислех да го гледам, харесвах каста, но го спряха без време и не ми се гледат такива истории със спретнат набързо финал. От клипчета в нета много ми харесва двойката в Сърдечна рана (май така се казва), не знам имената на актьорите (знам, че момичето е бивша на Керем, а мъжът е във връзка с една актриса, която сега играе в Три гроша, ама и аз как го обясних Grinning), него мога да го гледам след време, стига да имам време за двучасови епизоди. От настоящите сериали чувам добри отзиви за Присъда, но не съм готова за тежки драми, а тази май е такава. Трите гроша ми харесват, следя ги с мишката, имам си любима двойка (Екин и Аслихан като Ефе и Лейля), само че нещо не ми достига, за да се задържа два часа и нещо пред екрана. И сега започна един сериал с Акън и Йойкю, очертава се тежка драма, уж тя не ми е любимка, поне с Керем не я харесах във Великолепен тандем, но сериалът ме грабна. Клипчетата ми грабнаха вниманието. Акън с Ебру във Вятърничевия хич не ме грабнаха, нооо тук ми се струва мнооого готин. Да видим дали ще го загледам или и тук ще си го карам на откъси. Тракам си по клавиатурата от поне 10 минути и сигурно се чудите: “Тази сега какво ни се обяснява???” Ами… изводът е, че, за да гледам два часа и половина турски сериал, трябва нещо много да ме впечатли, да ме зариби, да ме върже пред екрана. Това се е случвало няколко пъти - с Нарекох те Ферия (където просто залепнах като муха на мед по Емир) и Приливи и отливи (където всичко ми хареса и нямам критики) от първия до последния епизод. След това с Вътрешен човек (заради Чаатай, който разлюбих някъде там, но открих Арас) и Черна любов (заради Неслихан и Бурак като Нихан и Кемал, но открих Каан и захаресвах Емир), но само с първите епизоди, след това гледах с мишката. Случи ми се с Навсякъде ти, където просто се влюбих в Айбуке и Фуркан от пръв поглед. Лек, непретенциозен и свеж сериал. Това ми допадна. Изгледах го на един дъх. И нашите. Неповторими. Ако не бяха Ханде и Керем, не знам дали щях да гледам този сериал. Ако Керем не беше Серкан Болат, не знам дали толкова щях да припадам по Серкан, да го оправдавам и харесвам. Вероятно това се е случило с много други зрители. Нещо в Ханкер действа като наркотик на зрителя и не можеш да спреш да ги гледаш. Затова сериалът стана такъв феномен. Да, добри актьори са, но съм далеч от мисълта, че са най-добрите. Просто двамата като чифте ме удрят в имоциито и така. Явно не само мен. Оттам и успехът на сериала. Wink

Лека вечер, дружки! Да не ви отегчавам повече. Wink Wine Glass

Ст_ина, съжалявам за майка ти! Broken Heart Бог да я прости! Сигурна съм, че те гледа отгоре и си имаш ангел хранител в нейно лице. Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 21:39 от Бърборанка с розови очила

# 532
# 533
Мисля, че поколението ни е такова, времето , в което живеем, задоволени сме , имаме избор огромен на стоки на услуги, съответно нашата търпимост към нещата е по -малка. Ако даден сериал не ми харесва защо да го гледам до края? Аз също имам много малка търпимост към сериали, бързо ми доскучават, вероятно защото вече съм гледала тоооолкова много, че са ми до болка познати и предвидими. Така че една малка победа си е за SCK , че се задържа толкова време и в моята листа. Joy

# 534
Въобще не ми пука за турските награди , които както и културата и изкуството им , през последните десетина години се намират под тежкия ботуш на тоталитарните псевдо моралисти с ислямистки уклон. Да не ни лъжат разголените рокли на актрисите , там отдавна филмовото изкуство и награди са строго режисирани . Навремето Нихан ( Неслихан Атагюл ) и Кемал ( Бурак Озчивит ) - Кара Севда , също не взеха наградата за двойка , но завладяха 3 континента и сериалът им взе ЕМИ . Разбира се Вратата е от по лек жанр , няма база за сравнение ,но е факт ,че двойката Еда - Серкан също завладя света . Нека си раздават наградите на когото  си искат . От летниците през това лято най хубавата и химична двойка ( след ЕдСер )  бяха Кадир Доулу и Сера от Рецепта за любов  Който не вярва , да гледа . И , не че съм пристрастена към Кадир ( той и без това май лекичко е омешал плодовете и зеленчуците с партньорката и ме е яд на него ) , но бяха много химични и чудесно играха .
За Айча , какво да кажа - хубавица , не съм я гледала от Защитника , но тогава Хазар Ер.  я засенчи по всички параграфи , направо я отвя , а аз преди това харесвах Айча . Даже на премиерата тя беше много нервна , защото знаеше това  . НО в нейна защита и , за да съм честна , от тогава са минали няколко години и съм сигурна ,че тя е напреднала . Да и е честито .
Айде да спрем с тези награди Heart

# 535
Мики, днес за втори път ме караш да се замисля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта докато те четях за различните превъплъщения на актьорите и, че най-лесно навярно би било да изиграят себе си. Интересно дали е така... Керем може да е много различен от Серкан Болат, но така ги смесиха плодовете и зеленчуците, че от един момент нататък с Ханде макар и придържайки се към сценарий и режисура отчасти изживяваха любовта си на екрана. Та, се питам доколко им е било комфортно да го правят пред толкова погледи вперени в тях Joy Разсъждавам си Joy

И друго. Да, самото време в което живеем и пренасищането са причина за по-малката ни търпимост. Онзи ден, когато зачекнахме латино сапунките от младостта ни Joy се смеех точно на това как сме издържали и рекламите, нямали сме възможност да превъртаме моменти с дразнещите персонажи и т.н. ами сме се наслаждавали от-до на епизоди от 45 минути...
Сега някак по-трудно ми се задържа вниманието и зарязвам без да му мисля.

Една част от споменатите актьори не ги знам, но твоите любимци Фили, да. Много ми стана любопитно - Кадир е изневерил на Неслихан ли Scream

# 536
Нещо ново се задава от Ханде  , но какво е то?

# 537
  • София
Скрит текст:
Мики, днес за втори път ме караш да се замисля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта докато те четях за различните превъплъщения на актьорите и, че най-лесно навярно би било да изиграят себе си. Интересно дали е така... Керем може да е много различен от Серкан Болат, но така ги смесиха плодовете и зеленчуците, че от един момент нататък с Ханде макар и придържайки се към сценарий и режисура отчасти изживяваха любовта си на екрана. Та, се питам доколко им е било комфортно да го правят пред толкова погледи вперени в тях Joy Разсъждавам си Joy

И друго. Да, самото време в което живеем и пренасищането са причина за по-малката ни търпимост. Онзи ден, когато зачекнахме латино сапунките от младостта ни Joy се смеех точно на това как сме издържали и рекламите, нямали сме възможност да превъртаме моменти с дразнещите персонажи и т.н. ами сме се наслаждавали от-до на епизоди от 45 минути...
Сега някак по-трудно ми се задържа вниманието и зарязвам без да му мисля.

Една част от споменатите актьори не ги знам, но твоите любимци Фили, да. Много ми стана любопитно - Кадир е изневерил на Неслихан ли Scream
Марги изоставаш от клюките...
Усилено коментират, че Кадир има някакви забежки с партньорката си от "Рецепта за любов". Твърдят, че зачезвал за по ден, два уж на риболов с караваната, но без Неслихан. А тя милата се е сдухала от всякъде. На церемонията по нейното награждаване в Дубай тя беше сама. В повечето случаи настроението й беше минорно. Като не броим задължителните протоколни усмивки. Дано да се окаже блъф всичко това, защото ми стана жал за нея.

# 538
Марги Hug , нали ги знаеш журналята , от мухата правят слон . Просто слухове ,че Кадир е имал нещо с партньорката от Рецептата , които бяха преразказани като изневяра и любовна афера преди няколко дни , когато Неслихан взе награда в Дубай и блестеше на червения килим . Ние от темата на Несли , следейки живота им , вярваме ,че е имало някаква забежка , заради поведението на Кадир на сета , ама кой може да е сигурен . Обаче бяха много хубава екранна двойка въпреки разликата във възрастта . Радвам се ,че Керем и Ханде бяха свободни , макар да имаше помия срещу нея , бързо им затвориха устата на зложелателите  .
И си мисля дали Фифи напусна сериала заради Мурат Д. , мои мисли , преди няколко дни ми хрумна , гледах една снимка на Ситаре в стил Ханде . Що се отнася до Меслиса дано нейното тщеславие не и изиграе лоша шега , тя напусна , защото искаше екранно време , и го постигна.  Така направи път на Башак , която сега се снима в супер сериал и много ми харесва как играе , Нева , новата героиня е по убедителна от Пъръл .

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:30 от Phillipine

# 539
Е, да, неприятно е. Дано не е така както изглежда.
Линде, изоставам и то доста. Но обикновено за актьорите, които не следя новините умишлено ги подминавам, а като се интересувам за нещо конкретно знам кого да питам - вас, по-добре осведомените. Grinning

Фили, хубаво е наистина, че пътищата на Ханде и Керем се пресякоха в точния момент.
Не знам Ситаре кога се е събрала с Мурат, т.е. дали докато все още е била част от сериала. Мисля, че оттеглянето й не е свързано с него. Героинята й стана прекалено скучна както за зрителите, така и за самата актриса навярно. Никакво развитие. Все около Айфер се въртеше. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт