Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честита една година от най-красивата фотосесия.
                     ASK YOK! ❤️     

# 541
След Еда най харесвах Фифи , но съсипаха образа , тази глупост просто ми хрумна от скука преди няколко дни Stuck Out Tongue Winking Eye
Но е факт ,че Вратата по средата и когато Айше я нямаше много затъпи някои образи вкл. и на нашите ЕдСер . Сериалът не е еманация на дизи изкуството , заслугата за успеха му е на Еда и Серкан - химията между Керем и Ханде , и красотата им Grinning

# 542
  • София
Фили и "Островна приказка" не е нещо особено. И там едни бози се сътвориха. Затова и набързо му скалъпиха финала. Разликата е в невероятната химия между Ханде и Керем. Нищо че прочетох от конкурентите, как нямало никаква химия между тях. Смяла съм се с глас. Тази, която го е написала сама си признава, че не  го е гледала, защото не можела да понася Ханде. Как тогава прецени, че няма химия остана загадка.

# 543
Фифи остана един от недовършените образи, така и не разбрахме какво работи. Joy
Никой не разбра защо изчезнаха толкова много герои, а Ердем остана. Joy Явно като представител на комедията в жанра "романтична комедия". Joy

# 544
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 545
Привет и честит празник на студентите Simple Smile

До довечера

# 546
Здравейте хубав ден
Феновете на Керем и Ханде в Чили са кръстили гора в региона като гората Ханкер, като дариха дървета.

Нови снимки на Ханде и Керем на церемонията по връчването на наградите Ayaklı Gazete на 22 ноември

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 12:37 от sani1212

# 547
  • София
Актуална снимка на Ханде от фитнес залата.
Фотографът предполагам е Керем.

# 548
Ето го и клипчето
https://twitter.com/i/status/1468540019925266438
https://twitter.com/i/status/1468552417793003522

Журналистите са питали Рачел за Ханде и Керем: "Ханде и Керем са моите добри приятели. Обичам ги много много. Те не присъстваха на церемонията по награждаването, защото имаха снимки"
https://twitter.com/i/status/1468534079599566849
Ханде вече е с 25,8м последователи

Google Турция обяви най-търсената телевизионна поредица за 2021 г.

Sen Çal Kapımı, който срещна публиката си през юли 2020 г. и се сбогува с екрана през септември 2021 г., беше сред най-търсените през 2021 г., както и през 2020 г.

Голяма изненада за грузинските зрители. Съвсем скоро сериалът #SenÇalKapımı ще бъде излъчен по телевизия Имеди.ttps://twitter.com/i/status/1468560515240714240[/url]

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:52 от sani1212

# 549
Малко фитнес , Керем да ли е бил и той там заедно да са тренирали?

Днес е деня за поредна доза любов от Серкан и Еда.

# 550
Те си тренират заедно от много време , нали там им е любимото място на журналистите да ги ловят. Joy Обаче за първи път виждаме стори на фитнеса, в което е Ханде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Керем е харесал и коментирал поста

Ханде е номинирана в категорията „Топ 12 жени в света на модата 2021“ от
@theworldslist
За да гласувате, просто коментирайте публикацията им в ig "Гласувам #HandeErçel #TWL2021 #TOP12GLOBAL "
https://instagram.com/p/CXOD9iov9nz/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:29 от sani1212

# 552
  • София
Тази вечер е вечерта на повторенията на "Почукай на вратата ми". Предстои да си преговорим 13-ти епизод, който беше излъчен на 30.09.2020г. Има ли желаещи да го гледат? Но преди това да си припомним включването на живо на Ханде и Керем, като в него се включва и Биге.  Този лайф е по-кратък, защото се излъчва между снимките на сериала и те бяха принудени да побързат. Този епизод е много интересен. Баланса в отношенията на Еда и Серкан започва да се нарушава. Непреодолима пречка изкача пред двамата. И както винаги, когато няма комуникация и много неща се премълчават от криво разбрана деликатност, нещата се объркват тотално. Сега, когато ги гледам след една година, започвам да забелязвам много тънки моменти и неща, на които преди не съм обръщала внимание. Въобще интересен и съдбоносен епизод ни предстои.

# 553
  • София
Нещо не вярвам на тези 4-то и 8-мо място в топ 10 за Гугъл Турция. Според мен сме в топ 3, ама карай. Може да се бъркам. Wink

Ханде е страхотна жена. Потна, без грим пак е красива. Време е обаче за общо стори / снимка от фитнеса. Grinning Heart Eyes

# 554
  • София
БРО ама и аз днес гледам, гледам и не мога да намеря на кое място е "Островната приказка". Не че нещо, но нали главната е най-най- добрата. Би трябвало сериала да е поне в топ 10. Всякакви други сериалчета са по-търсени от "приказката". А СЧК не е слизал от десятката, при положение, че отдавна вече свърши. И пак го гледат и се харесва. Нищо, че нашите главни герои не са най-добрите. По-важното е че са най-обичаните. И все пак така и не разбрах, как може да те изберат за най-добрата сериална двойка, а поотделно да не стават. Явно са добри само като са в дует.

Наградата за най-добра рокля получава Демет Йоздемир. Тук моето мнение съвпада на 100% с решението на журито. От всички тоалети, този беше най-стилният и елегантен.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:23 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт