Честит Студентски празник на всички! 
По наше време ставаха страхотни купони!
Всяко нещо с времето си!

На линия съм, и аз започвам.

13 епизод на Почукай На Вратата/ Ми Sen Çal Kapımı/
Излъчен на 30.09.2020
Можеш да ми имаш доверие
Серкан не е намерил Селин, сигурно е съсипана. Еда му предлага да я потърси още малко,
тя ще си тръгне сама. Да й каже, ако има нужда от нея.

Серкан: Ти... Малко изревнува ли?
Еда: Не ревнувам, Серкан. Какво мога да кажа в такава ситуация?

Серкан: Тоест...Защото не е ситуация, в която можеш да ревнуваш. Знаеш, между нас вече...
Има невидими белезници. Затова изобщо не мога да се разделя с теб. Можеш да ми имаш доверие
Еда: Имам го.

Серкан: Прекрасно. Но стана ужасно.
Еда: Да, и аз се разстроих.

Понякога любовта не е достатъчна.

Еда: Серкан. Според теб, защо Ферит постъпи така?
Серкан: Не знам. Но постъпи много неправилно. Занапред на Селин ще й бъде трудно да се съвземе.
Да направи подобно нещо пред всички, това е прекалено тежко за нея.

Еда: За вяка жена е много тежко. Значи понякога любовта не е достатъчна.
Серкан: Моля? Понякога любовта не е достатъчна, така ли? Много ме изненадваш, Еда Йълдъз.
Еда: Ще тръгвам.

Серкан: Еда. Не мога повече да играя тази игра. Не мога да бъда заедно с теб, но и така далече от теб.
Еда: И аз. Щях да разкажа на момичетата. В такъв случай ще кажа и на леля.
Ще има много голям проблем, нали знаеш? Леля знае за договоро. А и майка ти....Майка ти ме ненавижда.
Ще настъпи голям хаос. Всичко наоколо ще гори.

Серкан: Нека гори. Хаосът е хубаво нещо. Прави ни още по-силни. А това е за морална подкрепа.
Еда: Тогава ще кажа.
Серкан: Кажи веднага.

Серкан и аз...Тоест, ние не можахме да се разделим

Джерен: Ще разгадая това изражение. Познавам Еда. Със сигурност искаш да кажеш нещо. Разказвай.
Еда: Ще разкажа, но никакво сърдене. Не се сърдете, защото наистина исках да разкажа. Но никак не можахме
да останем насаме. Знаете, обещахме си да не крием нищо една от друга. Серкан и аз...
Тоест, ние не можахме да се разделим.

Фифи: Влюбени ли бяхте?
Еда: Всъщност, не. Всичко беше лъжа, наистина. Беше договор. Но с времето...
Мело: Аааа Ура! Ела да те целуна. Казах ли ви аз. Помните ли? Човекът все беше на прага, не мърдаше оттук.
Виждате ли, на Сириус му домъчняло. Виждате ли, станало нещо друго. Гониш го от вратата, влиза от друго място.
Джерен: Уф. Какво каза, Еда? Разказвай, ще припадна от любопитство.
Еда: Каза, че е лудо влюбен в мен. А аз се влюбих в него.

Фифи: Ако самият робот Серкан Болат ти се обяснява в любов, то това е истинска любов.
Всички: Да! Ура!

Обичат си ни феновете... и тоя "тъп и безсмислен" сериал превзема нови и нови територии