Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 735
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте! Smile Честит Студентски празник на всички! Stuck Out Tongue Closed Eyes
По наше време ставаха страхотни купони! Hands Metal  Всяко нещо с времето си! Heart Eyes Heart Exl

На линия съм, и аз започвам.Two Hearts
13 епизод на Почукай На Вратата/ Ми Sen Çal Kapımı/
Излъчен на 30.09.2020

Можеш да ми имаш доверие
Серкан не е намерил Селин, сигурно е съсипана. Еда му предлага да я потърси още малко,
тя ще си тръгне сама.  Да й каже, ако има нужда от нея.

Серкан: Ти... Малко изревнува ли?
Еда: Не ревнувам, Серкан. Какво мога да кажа в такава ситуация?

Серкан: Тоест...Защото не е ситуация, в която можеш да ревнуваш. Знаеш, между нас вече...
Има невидими белезници. Затова изобщо не мога да се разделя с теб.  Можеш да ми имаш доверие
Еда: Имам го.

Серкан: Прекрасно. Но стана ужасно.
Еда: Да, и аз се разстроих.

Понякога любовта не е достатъчна.

Еда: Серкан. Според теб, защо Ферит постъпи така?
Серкан: Не знам. Но постъпи много неправилно. Занапред на Селин ще й бъде трудно да се съвземе.
Да направи подобно нещо пред всички, това е прекалено тежко за нея.

Еда: За вяка жена е много тежко. Значи понякога любовта не е достатъчна.
Серкан: Моля? Понякога любовта не е достатъчна, така ли? Много ме изненадваш, Еда Йълдъз.
Еда: Ще тръгвам.

Серкан: Еда. Не мога повече да играя тази игра. Не мога да бъда заедно с теб, но и така далече от теб.
Еда: И аз. Щях да разкажа на момичетата. В такъв случай ще кажа и на леля.
Ще има много голям проблем, нали знаеш? Леля знае за договоро. А и майка ти....Майка ти ме ненавижда.
Ще настъпи голям хаос. Всичко наоколо ще гори.

Серкан: Нека гори. Хаосът е хубаво нещо. Прави ни още по-силни. А това е за морална подкрепа.
Еда: Тогава ще кажа.
Серкан: Кажи веднага.

Серкан и аз...Тоест, ние не можахме да се разделим

Джерен: Ще разгадая това изражение. Познавам Еда. Със сигурност искаш да кажеш нещо. Разказвай.
Еда: Ще разкажа, но никакво сърдене. Не се сърдете, защото наистина исках да разкажа. Но никак не можахме
да останем насаме. Знаете, обещахме си да не крием нищо една от друга. Серкан и аз...
Тоест, ние не можахме да се разделим.

Фифи: Влюбени ли бяхте?
Еда: Всъщност, не. Всичко беше лъжа, наистина. Беше договор. Но с времето...
Мело: Аааа Ура! Ела да те целуна. Казах ли ви аз. Помните ли? Човекът все беше на прага, не мърдаше оттук.
Виждате ли, на Сириус му домъчняло. Виждате ли, станало нещо друго. Гониш го от вратата, влиза от друго място.
Джерен: Уф. Какво каза, Еда? Разказвай, ще припадна от любопитство.
Еда: Каза, че е лудо влюбен в мен. А аз се влюбих в него.

Фифи: Ако самият робот Серкан Болат ти се обяснява в любов, то това е истинска любов.
Всички: Да!  Ура!

# 571
Dilemi това, което правиш е страхотно Kissing Heart
Селин обаче е симпатяга. На мен ми е доста симпатична, засега Joy

# 572
# 573
Този Ердем какво прави при момичетата? Joy
като пиявица е Wink

# 574
  • София
...наистина нямаше къде да отида.

Селин: Серкан, много се извинявам. Дойдох тук в такъв час.
Серкан: Възможно ли е? Всъщност аз се извинявам, ела.
Добре ли си? Виж Селин, аз...мнаго грешно...
Селин: Серкан. Направих много грешки. Ферит наистина ме е обичал. Но разочаровах и себе си и него. Исках да си изградя нов живон, но...Но все пак не ми остана нищо. Загубих всичко.
Серкан: Не говори така. Не всичко. Имаш приятели, холдинга. Още много неща ще направим заедно в този холдинг. Затова не си изгубила всичко.

Селин: Серкан. Продадох си акциите в холдинга на Ефе Акман.
Оставих си 5%. А 45 % продадох на Ефе Акман.
Серкан: Селин, чуваш ли се какво говориш? Продала си акциите на холдинга ли?
Защо ти е да правиш подобно нещо?
Селин: Защото имах нужда да се отделя от теб. Наистина се опитвах да създам нов живот с Ферит.
И това не се получи.  Между другото, не трябваше да идвам тук по това време. Извинявай.
Но наистина нямаше къде да отида. Не знаех при кого да отида.

Серкан: Не се притеснявай. Не мисли сега за това, става ли? Всичко ще се реши някак.
Заедно ще намерим решение. Затова сега си почини. Аз щях да тренирам...
Събери си малко мислите, поспи. Става ли?

Нейния свят е бил Серкан и той е първият, за когото се сеща в този ужасен за нея момент.

И аз искам да поговоря с теб

Алптекин: Има нещо, за което искам да поговоря с теб. Мини да седнеш.
Серкан: И аз искам да поговоря с теб.
Алптекин: Успя ли да се видиш със Селин? Как е тя?
Серкан: Много съжалява, че е продала акциите си. Но съм сигурен, че ти знаеш за това.
Алптекин: Знам. Адвокатът на фирмата ми съобщи това снощи. Това, че Селин е прадала акциите си,
 е голяма грешка. Не знам как не сме могли да забележим такава грешка. Тоест...

Серкан: Как не сме забелязали ли? Наистина ли сега си се замислил за това? Говорих ти от месеци да купим акциите на Селин. Казах ти да не вземаш Ферит на работа. А ти какво направи? Взе Ферит на работа. И Селин си продаде акциите. На кого ги прададе? На тип на име Ефе Акман, 45% . И ти това ли ме питаш? Как не сме забелязали ли?
Алптекин: Прав си.

Серкан:  Прав съм. Виж. Казах ти да ми оставиш холдинга. Казах ти, че правиш грашка.
Но ти не ме послуша. Наистина не разбирам, защо въобще ми нямаш доверие?
Алптекин: Винаги съм ти се доверявал, Серкан.
Серкан:  А, така ли? Така ли ми се доверяваш? Така ли ми се доверяваш?  Наистина не мога да повярвам, че някакъв тип Ефе Акман, когото не познаваме...Вече е собственик на акции в холдинга. Знаеш ли какво? Ако брат ми беше жив...Сега ной щеше да еправлява холдинга.
Алптекин: Виж, Серкан- Никога не съм ви разделял, разбираш ли?

Серкан:  Сигурен ли си? Ако искаш, погледни миналото и след това говори. Добре, забрави.
Станалото, станало. Затова ли искаше да поговорим?
Алптекин:Много отдавна, когато беше малък...В първите години на холдинга, аз...
В годините, когато създавахме холдинга...Направих една грешка.

Айдан: Серкан, не го оставяй сам. Аз не мога да изляза навън. Моля те, не го оставяй сам. Ако не мога да изляза в такъв момент, кога ще изляза?

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 23:14 от Dilemi

# 575
Тъкмо похвалих Селин и започна да ме дразни. Какво прави при Серкан, сега дано не дойде Еда, че ето ти проблем

# 576
Те и в този епизод рекламират конкурентния шампоан Joy
Миси е права, това ще да е причината да не ни дадат част от наградите Joy

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 20:30 от Diamand_007

# 577
  • София
Новият акционер, Ефе Акман

Ефе: Г-н Серкан, няма ли го?
Ферит: Г-н Серкан не можа да почака, защото обича точността.
Ефе: Много е прав. Аз също не обичам да чакам. Някак ще ме поискам извинение.
Серкан: Ще видим. Здравейте.
Ефе: Здравейте, г-н Серкан. Приятно ми е да се запознаем.

Ефе: Най-омразното ми нещо е да подписвам договори.
Серкан: Аз обратното, много обичам. Всичко трябва да е ясно.
Ефе: Защо? Защо всичко трябва да е ясно? Нима малко хаос и бъркотия, не е красиво?
Серкан: Ще поживеем и ще видим... Гн- Ефе, искам да закупя акциите, които сте купили от г-жа Селин.
Веднага.

Ефе: Днес станахме партньори, а вие искате да закупите акциите. Защо?
Серкан: Всъщност няма причина. Предпочитам да държа силата в ръцете си.
Ефе: Г-н Серкан, и без това не мога да взема ващата сила. Но да бъда ваш партньор на такава фирма, където правят такива големи проекти...Наистина ме успокоява.
Серкан: Разбирам. Но за съжаление, мен не ме успокоява.
Ефе: Разбирам. Но тогава ето какво ще ви кажа. За сега моят отговор е не. И вие разберете. Ако веднага се откажа от това, което току-що подписах днес...Това ще се окаже проява на непостоянство, нали така?
А и доверието ви към мен ще бъде подкапано. Мисля, че трябва да го обсъдим отново след 6 месеца.
Серкан: Добре.

Серкан: Селин, къде?
Селин: Серкан, не мога да стоя повче тук. Тоест... Поне докато Ферит се намира тук. Когато продадох акциите.
Серкан: Разбирам. Не можеш да се откажеш. Нужна си ми. Ефе има 45%, а Ферит 5%. Изравнихме се. Днес. Именно сега. Точно сега. Трябва да сме заедно. Ако действаме заедно, ще си върнем акциите. Някак ще си ги върнем. Повярвай ми, ще намерим изход.Селин,
Селин: Добре
Серкан: Виж... Ако Ферит те кара да се чувстваш неудобно...Работи в моя кабинет. Порабити малко тук. Какво ще стане?
Селин: Не, ще работя в своя кабинет.

Серкан си мисли и действа в името на холдинга, но дали Селин не си мисли за нещо друго?
Не са ли много провокативни и двусмислени думите на Серкан? Тези докосвания и от двамата....
Ах, Серкан, Серкан...Какви ги забъркваш...
.

Скрит текст:
Всъщност Еда и Серкан  сега се опознават като истински партньори – до сега се „криеха“ зад договора, подхвърляха си двусмислени фрази, не се доизказваха, не се доуточняваха. Сега е друго. Сега трябва да разберат какво харесва или не на другия, какво го радва, какво го ядосва, кое го прави весел и щастлив, какво го натъжава. Обича ли наистина, как обича, ревнува ли? Как ревнува? Какви са наистина мечтите му и плановете за обкото бъдеще.

Еда: Добре ли си?
Серкан: Едва се сдържам да не те прегърна точно сега.
Еда: И аз. Какво направи Селин? Изглежда, че ще остане?

Серкан: Ахъ. Проблем ли ще е за теб?
Еда: А трябва ли да бъде?
Серкан: Честно казано, Еда, нуждая се от нея. Трябва да си върна обратно холдинга от Ефе Акман.
Еда: Но ти ме изненада. Щеше да си бесен, ако беше разбрал, че Селин е продала акциите. Но нищо не каза на Селин.
Серкан: Да, но в момента не мога да й се ядосам. Знаеш го. Свързани сме с нея. Нашето детство, нашите семейства, холдинга.
Еда: Зная, разбирам.

Серкан: Еда. Ако те нямаше тук, нямаше да мога да дишам.
Еда: Когато поискаш, ще стана въздух за теб.  

# 578
Аз малко изоставам. Още сме в болницата. Селин е със Серкан, какво ми трябваше да казвам, че ми е симпатична, сега вече много ме дразни

# 579
Злати, спокойно, тя Селин още не си е показала рогцата Joy Доста нерви ще ни образува до края Wink
Аз малко изоставам. Още сме в болницата. Селин е със Серкан, какво ми трябваше да казвам, че ми е симпатична, сега вече много ме дразни

# 580
Този новия изобщо не ми е симпатичен

# 581
  • София
Време е да кажем истината

Серкан: Бих искал да обсъдя нещо с вас. Ще бъда кратък. С Еда сме влюбени един в друг и сме заедно.
Айдан: Защо така изведнъж, Серкан?
Серкан: Какъв е този въпрос, мамо?
Алптекин: Е, тоест, имаме пред вид дали си сигурен в решението си?

Серкан:  Напълно съм сигурен. Затова ще се радвам, ако и вие се отнасяте към това с разбиране и уважение. Така, ти какво искаше да ми кажеш?
Айдан: Ами...Баща ти мисли за холдинг постоянно и иска да ти предаде всичко. Той също обича да зацикля като теб. Знаеш, че се замисля за такива неща.
Алптекин: Да, и за Еда...Не смяташ да действаш бързо, нали?
Серкан: Честно казано, колкото по-бързо, торкова по-добре.

Айдан: Серканчо. Имах възможност  да опозная малко Еда. Според мен тя изобщо не ти подхожда. Тоест, как да го кажа. Малко е луда, малко непостоянна, малко нетактична. Обича да прави това, което й дойде на ум. Малко...Тоест, не ти отива особено, скъпи.

Айфер се досеща какъв разговор предстои...Прави се на заета с туршията...
Като не й хареса твърдата позиция и говорене на Еда, пак започна да тропа с краче. Не разговаря като с възрастен човек, когото уважава. Може да и да не е съгласна, но да го каже открито и уважително, не да мрънка, да увърта и да се вайка. Въх, вай..
.

Еда: Трябва да поговорим.
Айфер: Леле... Слушам те. Тоест, поздравления! Знам какво се опитваш да кажеш, но е много вълнуващо да го чуя от теб.
Еда: Знаеш? Влюбих се.
Айфер: В Серкан, предполагам.
Еда: Ахъ. И той в мен.
Айфер: Интересно. Продължавай.
Еда: Серкан и аз сме заедно.

Айфер: Имам въпрос. Това Серкан, с който подписа договърът за годеж ли е? Ах, Боже. Казвам си:“Айфер, не мисли за това. Какво ти пука? Не се забърквай в това“.Но наистина, Еда, търпението ми има граници.
Еда: Лельо, мога ли да кажа, а ти да слушаш?
Айфер: Еда, чуй ме, племенничке. Този човек подписа ли договор за годеж с теб, за да се ожени за Селин или не подписахте? Селин омъжи ли се? Перфектно. Виж, кълна се, че няма да отидеш в Италия. Ще гте попитам един въпрос, но моля, отговори честно. След всичко това, как може дза се довериш на този човек?
Еда: Вярвам му, защото Серкан не е такъв човек, лельо.
Айфер: Не говоря за Серкан, той изобщо не ме притеснява. Еда. Племенничке, мечтите на жените не трябва да се ограничават само до мъж. Това е особено вярно за крсавица като теб.
Еда: Възможно ли е това? Ти си ме отгледала. Влюбих се в него. Серкан сега е част от живота ми. Искам да приемеш Серкан, лельо. Сега сме заедно.

Серкан: Свърши ли , мамо.
Айдан: Имам още какво да кажа, но няма.
Серкан: Влюбих се в нея. Затова занапред Еда ще стане част от живота ми. Ако искаш да си част от живата ми, тогава ще приемеш Еда. Сега сме заедно. И нищо няма да попречи на това. Разбрахме ли се. Чудесно!

Любима, веднага ще се преоблека и идвам.
Чакам

# 582
Благодаря Dilemi че така подробно ни превеждаш част от сцените.
Аз се чудя на Селин с какви очи все се навърта около Серкан след като си продаде акциите. Права е Еда да ревнува , но хубавото че Серкан им доказва че няма нужда да ревнува защото той има очи само за нея за Еда..

Дръгите държави са късметлии че могат да се насладят на сериала. А ние кога ли ще имаме възможност да ги гледаме дано е през новата година и то скоро.

Напълно си заслужиха наградите, мъчно ми е че не получиха за актриса и актьор

Това някакъв вид номинации ли са?

От архива

# 583
  • София
Операция „Да се опитаме да ги разделим“ на Айдан-и Айфер

Майка и леля, бъдещи, можи би, свекърва и тъща разговарят, не им харесва и не одобряват, че Серкан и Еда са станали двойка. Уговарят се всяка по свой начин и по свой план да пречат и затрудняват връзката.

Операция „Да се опитаме да ги разделим“ на Айдан-и Айфер  , начало...
Действие 1-во от плана...Ех, Мардин...Ех, махала...

Еда тръгва за срещата със Серкан...Лелята „бди“ и слухти, бързичко изтичва след Еда...

Скрит текст:
Серкан е  30- годишен успешен бизнесмен, управлява фирма, холдинг, Еда – 24-25 годишна, учила няколко години в университет, работи. Айфер страшно много иска Еда да замине за Италия, където ще живее сама, но тук тя й определя къде, кога и с кого , как и за колко да се вижда!
Моляяяя!?!?!? Голямо доверие, голямо уважение демонстрира!
Дори и на шега, човек не бива да се държи така инфантилно-по тарикатси подигравателно с хората,
пък особено с тези, които твърди, че цени, обича и уважава. На мен не ми е смешно!!!
Не бих се дразнила толкова много от думите и действията на Айфер, ако не говореше непрекъснато как е възпитала Еда да бъде самостоятелна и как уважава и зачита нейните решения.

Айфер: А, Серкан? Здравей.
Серкан: Здравейте, г-жо Айфер.
Еда: Лельо, ние тръгваме.

Aйфер: Ааа...Да седнем заедно за малко. Освен това имаме нещо да говорим с г-н Серкан. Хайде.
Серкан: Да поговорим.
Айфер: Отлично. Хайде, да влизаме.
Еда: Ти си го изпроси
Серкан: Заповядайте, г-жо Еда. Дори котките избягаха.

Серкан: Не се тревожи, добре се разбираме. Всичко ще е наред. Еда, такъв ми е живота.
Договори и други. Остави на мен. Колко лошо може да стане. Няма да има проблеми.

Еда: Аз няма ли да пия кафе?
Айфер: Не. Ние със Серкан ще си поговорим. Ти ще...Какво да правиш...Виж бурканите, туршията.
Еда: Туршията е готова, лельо. Ти я затвори и стои там.
Айфер: Тогава...Виж шкафовете.
Еда: Ще отида и просто да гледам?
Айфер: Може.
Еда: Шегуваш ли се сега?
Айфер: Напълно сериозна съм. Мила моя...

Айфер: Поздравления! Станали сте двойка.
Серкан: Да
Айфер: Колко хубаво. Годежът ви. Ай! Продължавам да казвам „годеж“ за фиктивния годеж. Казах няколко неща, трябва да си спомниш. Няма да го повтарям отново. Ще говоря накратко. Преди всичко... Еда ще отиде в Италия, каквото и да стане.
Серкан: Със сигурност ще отиде.
Айфер: Отлично, отлично.

Следват ...да идва веднъж седмично на вечеря... да прекарва време с момичетата – Мело, Джерен, Фифи, с трите, заедно, да прекарва време и с нея. Да. Двамата. Тя и той...И още, и още. И още. И най-накрая заговаря открито...

Айфер: Серкан, наистина, виж, не съм съгласна с тази връзка, разбра ли?
Серкан: Повярвайте ми, знам.
Айфер: Какво да направя? Да напиша ли точките? Какво да правя? Да подпишем ли договор? Какво ще правим?
Серкан: Честно казано, според мен няма нужда, защото съм готов да направя всичко, което казахте.
Айфер: Хубаво. За Еда?
Серкан: За Еда.
Айфер: Добре. Тогава сте поканени на първата ни мардинска вечер. Но този път ще ядеш всичко. Тоест, обиждаме се, знам ли, наранява ни, когато не се яде. Добре. Разбрахме се.

Еда: Леля те е поизмъчила, а?
Серкан: Веднага става ясно, че това е леля ти.
Еда: Съжаляваш ли?
Серкан: Да вървим.

Но пак се появява Айфер....
А: Серкан? Казах ли ти лека нощ? Ааа Тогава довиждане
Серкан: Дониждане, г-жо Айфер! Еда, доскоро.
Еда: Лека вечер.
Серкан: Лека вечер.

Айфер ги гледа иронично усмихната, мисията изпълнена, срещата е осуетена. Защо ли не ми е смешно?!?!

Айфер: Сега ще продължиш ли да работишв тази фирма?
Еда: Да, ще продължа. Защото съм добро в тока, което правя. Няма друга причина.
Айфер: Много добре. И все пак имай едно на ум, ако скиците ти му харесват. Любовта гледа през розови очила, затова.

Страхотни физиономии на Серкан по време на срещата и разговора  с Айфер.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:51 от Dilemi

# 584
SenÇalKapimi ще се излъчва и в Словакия от 3 януари 2022 г.

.... за съжаление на хейтърите, ние сме № 1 Trophy Обичат си ни феновете... и тоя "тъп и безсмислен" сериал превзема нови и нови територии Wink и съвсем скоро ще бъдем продадени над 100 държави Wink

Общи условия

Активация на акаунт