Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Честито на Словакия и на САЩ. Дори и африкански държави са го закупили. Само нашите се ослушват.

# 586
Еда и Серкан са много сладки Revolving Hearts

# 587
  • София
Операция „Да се опитаме да ги разделим“ продължава

Операция „Да се опитаме да ги разделим“ на Айдан-и Айфер  , 2-ро действие...
Еда е донесла цветя за  г-н Алптекин, скорошно оздравяване...

Айдан: Има нещо, за което искам да поговорим, Еда.
Еда: Еда? Въпросът явно е сериозен.
Айдан: Би ли седнала, моля те. След вчерашния ни разговор със Серкан осъзнах някои неща. Нека да затърбим всички неразбирателства, които сме имали.
Еда: Сигурна ли сте?

Скрит текст:

Айдан: Да. Щом от тук нататък ще името ти ще се свързва с това на Серкан Болат...
Еда: Както и неговото с моето.
Айдан: Разбира се. Затова трябва да приемеш нещата, които до сега си отказвала.
Еда: Като например?
Айдан: Ще ходиш на всяко посочено от мен място. Ще правиш всичко, което аз ти кажа.

Еда: Какво имате пред вид?
Айдан: Ннали щяхме за загърбим миналото, Еда? Щом ще поставяш ново начало със Серкан, ще трябва да направиш някои жертви. Или не си способна на това? Непосилно ли е за теб?
Еда: Ще го направя. За Серкан ще го направя.
Айдан: От фондацията „Красива и усмихната жена“ има едно събитие. Ще се наложи да ме представляваш на това събитие. Ще трябва да се срещнеш с всяка от жените във висшето общество.
Еда: Що за събитие е това?

Изложба. Подреждат всичко, излагат модели на рокли.
Следващата седмица има конкурс за кучета...Ще й изпрати критериите

Еда: Какво да се прави? Ще ви представлявам. Но само за 2 месеца.
Айдан: Не смятам, че Серкан ще чака в пръдължение на 2 месеца. Познаваш семейството ни. Не сме много търпеливи. Веднага искаме сватба.
Еда: Сватба? Ние...Със Серкан изобщо не сме говорили по този въпрос. Не мисля, че кще стане така. Все пак искам да уча.

Айдан: Човек може да иска много неща, но не винаги ги получава. Нали не си мислиш, че Серкан ще зареже работата си и ще дойде с теб?
Еда: Ами...Така се надявам, да.
Айдан: Но баща му повери холдинга на Серкан. Вероятно си наясно с това.
Еда: Разбира се
.

Айдан: Добре де, няма проблем, ти ще заминеш. Колкото по-добро е образованието, толкова по-добре за теб. Серкан ще те чака тук. Колко ти оставаше докато завършиш? Година?
Еда: Да, една година.

Айдан: Добре, заминавай. Завърши университет. Аз ще те подкрепям във всяко отношение.
Еда: Благодаря ви.
Айдан: За нищо. Чудесно, в такъв случай утре започваме работа както се разбрахме. Договорихме се значи.

Еда е замислена, смутена. Айдан по своя си неповторим Айдански начин успя да засегне въпроси, които тревожат и притесняват Еда, въпроси, на които все още няма отговор, за които иска да говори със Серкан

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:01 от Dilemi

# 588
Известно време преди края не епизода, налага ми се да ви оставя Wink
Фраг 1 към еп. 14 с бг. суб.
https://ok.ru/video/2069675379319
и в оригинал Simple Smile

# 589
Много благодаря за фрага за следващия епизод.
Традицията е жива Wink

# 590
Айдън и Еда нещо май нещо не се харесват

Да се допълня: явно имам технически проблем: постът на Dilemi ту ми се появява, ту ми изчезва (последния) и не мога да си го прочета. Някой друг има ли същи проблем.

# 591
  • София
Аз малко закъсах Anguished, но съм упорита и ще продължа.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

В офиса има много работа, Енгин го няма, пристигнал е новият съдружник Ефе Акман, заради болестта на баща си трябва да управлява и холдинга. Селин не може да понася близоста на Ферит, иска да напуска. Еда поставя въпроси, на които той все още няма отговор, пък и го дразни отношението и интереса на Ефе към Еда...
Серкан излиза от офиса...

Скрит текст:
Магията на EdSer HanKer

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:46 от Dilemi

# 592
Злати, при мен се виждат постовете нормално, но преди малко имах проблем с достъпа до форума. По-рано днес също.

Специално за теб и всички, които ги обичат Two Hearts

С намигване към 14-годишната Wink

# 593
Честит празник и от мен сегашни, бъдещи и  минали студенти! Wear Mortar Board

Злати и аз немога да и видя поста на Дилеми Disappointed

Дилеми, много е хубаво това което правиш за нас, със сигурно ти отнема много време, за което имаш едно голямо Благодаря, сега вече не само гледаме сериал, но и книга с картинки четем и гледаме, а и с твоите коментари е още по забавно. Hug

Айдън и Еда нещо май нещо не се харесват

Да се допълня: явно имам технически проблем: постът на Dilemi ту ми се появява, ту ми изчезва (последния) и не мога да си го прочета. Някой друг има ли същи проблем.

Злати, нали знаеш как са повечето свекърви и снахи. Както има една приказка, много сол трябва да изядат заедно. Grinning

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:31 от Sisi*9

# 594

Прекрасни сцени с двамата ни любимци!!
Думите на Керем,че,когато Ханде му се усмихва не се знае кой е по-щастлив се появяват в съзнанието ми винаги,когато гледам техни снимки,или видеа!!!

# 595
  • София
Проблемът беше при мен Rage Мисля, че вече е ок. Аз продължавам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не мога да живея без теб.

Серкан: Нещо много хубаво сънувах.
Еда: Де да не трябваше да си тръваме оттук.
Серкан: Вземи решение най-накрая. Тук ли искаш да останеш или искаш да заминеш за Италия? Питам, за да мога да си направя план.
Еда: Какъв план?

Серкан: Купих къща м Рим. Наех офис.
Еда: Какво?
Серкан: Да, дори вече получих няколко СV-та от архитекти. Благодарение на Лейля.
Еда: Сериозен ли си? Наистина ли?
Серкан: Да. Ето какво мисля. Тази година останах 2 месеца в Лондон. Не излязоха проблеми и затова...Мога да отида в Рим, да остна там и, ако изникне проблем, ще хвана самолета, ще се върна, а после обратно. През уикендите ще ходим да ядем любимия ти сладолед. Ще посетим всички библиотеки.

Еда: Ще се разплача.
Серкан: Правя всичко това, за да не плачеш. Но всъщност има един единствен проблем. И той е...
Че не мога да живея без теб.
Еда: Не звам какво да кажа в момента.

И аватарчето на Бърборанка! Heart Exl

Има нещо важно, което трябва да ти разкажа.

Алптекин: Трябва да говоря с теб, Серкан. Ще седнеш ли? Има нещо важно, което трябва да ти разкажа. Преди години, бях точно като теб – амбициозен и целеустремен. Не мислех за нищо друго, освен за работата. Години наред работата вървеше прекрасно. Понякога дори трябваше да оставяме проекти на други отговорници. Ала не успях да подобря системата за качествен контрол. Много от проектите завършваха с успех. Но имаше един...Човекът, на когото бях поверил една лятна вила в Тузла, крадеше материали. Не работеше с коректни хора, използваше морски пясък.

Серкан: Не разбирам защо ми разказваш всички това в момента.
Алптекин: Недей да прекъсваш разказа ми. Сърцето ми не може да понесе повече. Носещата стена на тази лятна вила се срути върху едно семейство. И семейството загуби живота си.

Това семейство имаше една малка дъщеричка. Тоест, имали са. Много търсих това момиченце, за да мога да му помогна. Но не го открих. Лелята си е сменила фамилията. И аз наскоро разбрах това. Серкан...
Името на това малко момиченце... Еда.

Алптекин се освободи от товара си, прехвърли го на Серкан и си тръгна. Няма поемане на отговорност, съчувствие, съпричастност. Тънката нишка, свързваща баща и син почти се скъса.
Сълзите на Серкан. Мъжки сълзи...от мъка, гняв, безсилие

Страхотен Серкан/Керем.
Kiss

Съжалявам, че свърших преговора след прожекцията Rolling Eyes Техниката малко ме предаде Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 22:56 от Dilemi

# 596

Дилеми, много благодаря. Продължавй все така! Sparkling Heart Една част от епизода си я припомних като рязах гифчета, а другата докато четях подробните ти коментари.

Те хубаво да закупят сериалчето ни и в България, но като знам как са способни да го осакатят с превод и дублаж или да изрязват сцени... Rolling Eyes Но ще ми е любопитно да го погледна. Дано го дадат и по някоя от нашите телевизии.

# 597
Как сте зрителките Heart Eyes на Вратата ?
Гледам видеото с кучешките муцунки и уши и си мисля ,че много хубаво семейство има Гамзе , искрени им се радвам ,че ни пускат в дома и ежедневието си.  И това си е вид реалити Stuck Out Tongue Winking Eye
Малката Мави беше първо едно сладко дундесто бебе , после малка палава  дебеланка , но генът си е ген , превръща се е грациозна сърничка като мама и леля Grinning
Пожелавам и на Ханде и Керем такова хубаво семейство Flowers Four Leaf Clover

# 598
  • София
Всяка жена мечтае да има един Керем до себе си. Този обаче вече е зает.

Всеки мъж точи лиги по Бамби, но има един Керем, който зорко си я пази.

Леле мале... е написал Керем

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 00:45 от БлагаВест

# 599
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт