Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро.
Ново от стори на Ханде

# 601
  • София
Здравейте! Smiley Лек и успешен ден ви пожелавам! Heart Exl

"Виждали ли сте как танцуват снежинките?
 Без да ги е страх, че ще паднат и ще се разтопят. Просто танцуват.
"

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 10:14 от Dilemi

# 602
Здравейте нови/стари

# 603
  • София
Our favorite turkish actor Kerem Bursin is being featured on Harper Bazaar Arabia.
Любимият ни турски актьор Керем Бурсин е представен в Harper Bazaar Arabia.

https://www.harpersbazaararabia.com/culture

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 16:32 от Dilemi

# 604
  • София
Огън, жупел, гръмотевици ... и много любов.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 15:59 от БлагаВест

# 605
От официалния акаунт на Twitter Data-"Почукай на вратата ми" е на 9 място в класацията за най-обсъждани сериали и предавания.🏆👏🏻
https://twitter.com/TwitterData/status/1468962188194844676?s=20

Ако се сетят и да признаят рекорда, който подобрихме, няма да е зле...😉

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 19:06 от Анонимен

# 606
  • София
                                  Сладури

# 607
От Мортеза /Morteza Atabaki/ - фотографът на вратата, който качва толкова малко снимки.

БлагаВест, ще я оставя, нищо, че се повтаряме.

# 608
  • София
Опа! Такива сцени не е имало в този период на сериала, това сега Едсер или Ханкер са?? Залагам на второто. Wink Май вече са били двойка, кгоато са правени тези снимки. Това е от 11-ти епизод, ако не се бъркам (по аутфита на Еда / Ханде съдя). Точно, когато някои от вас ги надушихте, че са смесили плодовете и зеленчуците. Trollface

# 609
Здравейте момичета знам че вече сте ги публикували но немога да им се нарадвам и аз ще си ги сложа
Прекрасни са явно има сцени които продуцентите са отрязали и не са ги пуснали в самите епизоди

Красавец

Прекрасен фотошоп

Кираз с баща си, толкова са сладки

# 610
И астрологията на помощ - чака ни сватба и бебе през 2022 год. според турските новини. Що ли се занимават с тях се питам, че чак и астролози викат за консултация?

За протокола - следващият път да се обадят на нас. И астролози сме били.
Налбантова, моля те, помисли за нов автобус. Старият вече го бракувай. Май няма да ни е от полза. Поне снимка да си направим пред гражданското.

# 611
Дано излязат прави и да се радваме на сватба през новата 2022г.

Ново от Биге

Една от любимите ми сцени

# 612
Вчера журналистите са срещнали Ханде в квартал Етилер. Казала е, че не са присъствали на награждаването, защото тя е била извън града, а Керем е бил на снимки. Попитали са я дали мислят за брак. Отговорът й е "Наслаждаваме се на връзката си. Бракът е много сериозна тема. Имаме планове за работата и кариерата си. Със сигурност в момента е твърде рано, за да говорим за брак."

# 613
Ей, ама като вземат да ги женят или да се творят фотошоп с бебето, едното мечта за папараците, другото за феновете, а хората си имат други планове... и ако нещата в един момент нещата не се получат какво праим? / свиди ми телефона да му казвам пепел/... Живота е непредвидим и не се знае какво носи утрешния ден, клише, но вярно.
Керем и Ханде са щастливи днес и сега и си дават реална сметка на какво ниво им е връзката.
Мортеза Атабаки има интересен поглед върху детайла и си играе със сенките в черно бялата си фотография. В нета има достатъчно негови снимки.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 21:43 от Slawena

# 614
  • София
Ама те и сега са си в брак. Само дето не е официално узаконен. Живеят си заедно, споделят ежедневието си с всичките му проблеми и радости. Нека още малко да се нарадват на свободата си. Има време и ако им е писано и сватба ще доживеем. Но не защото други хора им нареждат. Този акт трябва да дойде инпулсивно и напълно осъзнато. Моят вътрешен глас ми говори, че до лятото двамата ще са готови за това. Дано и този път позная.

Ето и това, което малко по-горе О.А. е превела.

Цитат
Ерчел казва: „2021 година беше добра година за нас“ и че се надява и за 2022 година.

„Рано е да се женим“
Планирате ли да се ожените за Керем Бюрсин?
Отговаряйки на въпроса, известната актриса казва: "Наслаждаваме се на връзката си. Бракът е много важен въпрос. Имаме бизнес пред нас и имаме планиране на кариерата. Още е рано да говорим за брак."
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Керем днес е бил активен в Туитър. На един въпрос от фен: "Керем не се преструвай, че нямаш залог!!"

Той е отговорил: "О, не се тревожете, ще ви шокирам всички със залога!!!!"

Тази снимка е от първата фотосесия за СЧК. Вижте го наш Керем още от кога се е заплеснал по деколтето на Бамби.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 23:18 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт