Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 716
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 13:03 от sani1212

# 631
  • София
Точно идвах и аз с тази снимка.
Споделям си я и аз, за да си напиша коментара към нея. Wink
Вижте го бе, вижте го колко е благ. Heart Eyes
Ще го изям! Grinning

# 632

"Като мъже, ние трябва да вървим с жените по пътя към равенството между половете. Трябва да променим стереотипите за половете и да се отървем от сексистки преценки като "ти си мъж, не плачи", ти си жена, твоето място е у дома . ", ако не постигнем тази трансформация, ние няма да сме в състояние да създаде равно и справедливо общество"

Керем разказва една история от детството си, когато сестра му се подстригала много късо и така отишла на училище, той много я харесвал по този начин. Обаче се върнала разстроена и разплакана, защото са й се подигравали. И той казва, че му станало болно и за пръв път се сблъскал с подобна несправедливост.

😍

# 633
Те за това са папараци да пишат глупости и лъжи. Абе оставете ги намира.
От сторито на Керем. Прекрасен, щастлив и усмихнат. Хандето му се отразява добре.

# 634
  • София
Керем е ангел. Той е "пиленцето" на Ханде. Такъв мъж е мечта за всяка жена. Да благодарим на съдбата, че ги събра.

# 635
Нашите приятелчета от Фокс Wink
"Този успех е наш! Благодаря ви #SenÇalKapmı семейство"

Перчемът пак пораснал Joy

# 636
  • София
Много светъл човек е Керем. Страхотен чар, прекрасна усмивка,  а за невероятно добрата му душа, няма какво да говорим. Бог му е дал от всичко по много. Това момче заслужава цялото щастие на земята. И дано да го е намерил.

# 637
# 638
И двамата са късметлии че се намериха

Малки бонбони

# 639
Прекрасен Керем! Ето това е...Искрено се надявам да живеем някога в такъв свят в който дадени актьори и известни личности не само Керем желаят да има.

# 640
  • София
Ето го последното интервю на Ханде. Накратко, какво отговаря тя на репортера.
Репортер: "Защо двамата с Керем не присъствахте на церемонията по награждаването "Златна пеперуда".
Ханде: "Да за съжаление не успяхме да присъстваме на церемонията. Бях извън града, а Керем снимаше.  Бихме искали да бъдем на церемонията, но за съжаление това не се случи."
Репортер: "Един от слуховете, че не присъствате, защото не печелите някои от наградите. Значи отричате този слух".
Ханде: "Да, напълно. Това е напълно погрешно и сме много благодарни за тази ценна награда."
Репортер: "Какво ви е мнението за Демет Йоздемир?"
Ханде: "Демет е човек, когото наистина обичам. Странно ми е, че пускат такива лоши слухове. Но всичко е наред.
Репортер: "Чухме новината, че напускаш Керем. Вярно ли е това?"
Ханде: "Въобще не!  Много неща ще се случат в бъдеще и ще бъдем заедно."
Репортер: "Последният въпрос е, искаш ли да кажеш нещо на феновете?"
Ханде: "Благодаря много на всички фенове и ги целувам. Със сигурност тази година ни предстои да се случат много неща."

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 19:07 от БлагаВест

# 641
Ето го последното интервю на Ханде. Накратко, какво отговаря тя на репортера.
Репортер: "Защо двамата с Керем не присъствахте на церемонията по награждаването "Златна пеперуда".
Ханде: "Да за съжаление не успяхме да присъстваме на церемонията. Бях извън града, а Керем снимаше.  Бихме искали да бъдем на церемонията, но за съжаление това не се случи."
Репортер: "Един от слуховете, че не присъствате, защото не печелите някои от наградите. Значи отричате този слух".
Ханде: "Да, напълно. Това е напълно погрешно и сме много благодарни за тази ценна награда."
Репортер: "Какво ви е мнението за Демет Йоздемир?"
Ханде: "Демет е човек, когото наистина обичам. Странно ми е, че пускат такива лоши слухове. Но всичко е наред.
Репортер: "Чухме новината, че напускаш Керем. Вярно ли е това?"
Ханде: "Въобще не!  Много неща ще се случат в бъдеще и ще бъдем заедно."
Репортер: "Последният въпрос е, искаш ли да кажеш нещо на феновете?"
Ханде: "Благодаря много на всички фенове и ги целувам. Със сигурност тази година и предстоят да се случат много неща."

Благодаря за превода.

Чудесен

# 642
Утре и в неделя интервю по Шоу тв

Страхотно момче, думите са малко, за да опиша възхищението си. Сякаш е докоснат, от него струи светлина, щастие и топлина ☺️

# 643
Линде, много ти благодаря Kissing Heart

# 644

Общи условия

Активация на акаунт