Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Голям Човек с главно Ч Sparkling Heart

# 646
  • София
От сторито на Керем.
Моят гост този уикенд, толкова много обичаният @thebursin

Омур Сабунджуоолу

# 647
От сторито на Керем

# 648
Преди една година:

Създадени са един за друг

# 649
  • София
Какво на мен лично ми направи най-силно впечатление от интервюто с Ханде?
Тя казва едно изречение, което ако се замисли човек има много дълбок подсмисъл.
Цитат
Репортер: "Чухме новината, че напускаш Керем. Вярно ли е това?"
Ханде: "Въобще не!  Много неща ще се случат в бъдеще и ще бъдем заедно."

И това го казва Ханде. Тя е толкова пестелива в приказките и обещанията. Винаги говори кратко и с недомлъвки. А сега, ни обещава, че много неща ще се случат в бъдеще и най-важното "Ще бъдем заедно".
Ханде е човек, на когото му трябва време. При нея нещата стават постепенно. Ето, че тя започва все повече да се отпуска и да разкрива чувствата си открито. Вярвам, че това което е казала е вярно. Тя го мисли и желае. Ние, нейните фенове, също. Чакаме търпеливо новата година с какво ще ни зарадват тези двама прекрасници.

Забелязвам и друго нещо при Ханде. Все по-често тя започва да отразява снимки и публикации на Керем. До сега той беше по-активният. Ето, че лайква любимото си момче. Ще излезне права Дилара, когато е казала за Ханде, че влюбили се, този мъж става нейната вселена.

А онова  Miss You, Miss You, Miss You написано от Ханде към Керем от Ню Йорк. Толкова смело изказано чувство и то пред целия свят. Ето това е влюбената Ханде. А най-хубавото, че любовта между двамата е взаимна и много силна.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 20:50 от БлагаВест

# 650
Серкан Болат

Серкан и Еда

Керем и Ханде

Ханде

Керем

Много хубаво Ханде каза, да очакваме много хубави неща от тях двамата. Дано през новата година ни зарадват с годеж, защо не.

# 651

Много хубаво Ханде каза, да очакваме много хубави неща от тях двамата. Дано през новата година ни зарадват с годеж, защо не.

Аз лично под много хубави неща разбирам техни нови проекти, сбъднати професионални мечти, реализиране на някакъв художествен замисъл от страна на единия или другия... Едва ли двамата мислят за годеж, брак, деца, посрещайки следващата година... И самите те го казаха, че в момента се наслаждават на това, което им дава другият... Пък и нека бъдат нестандартни, както винаги са го правили...  Както заявиха любовта си пред света... Обичайки се не с най-гръмогласните думи на света, а кротко, впечатляващо, искрено и красиво... Може и без брак да са истински щастливи.. И най-вероятно административната процедура ще се случи не когато всички очакват и ги подканят за това, а тогава, когато те усетят, че имат нужда да го сторят..

# 652
  • София
Ето го и видеото с днешното участие на Керем в капанията за борбата с насилието над жените и за равноправието.  Много ми хареса как говори Керем. Държа се прекрасно. Говореше гладко без онова"шей". Сериозен, красив и много убедителен в своята мисия. Керем знае кога и къде как да се държи.  С две думи Прекрасен Керем.
Може да се изгледа с бг.субтитри.

Отговора на мама Чийдем...

Цитат
Скъпи мой, ти си моята гордост. Нека името ти винаги се помни с такива смислени проекти

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 22:18 от БлагаВест

# 653

Аз лично под много хубави неща разбирам техни нови проекти, сбъднати професионални мечти, реализиране на някакъв художествен замисъл от страна на единия или другия... Едва ли двамата мислят за годеж, брак, деца, посрещайки следващата година... И самите те го казаха, че в момента се наслаждават на това, което им дава другият... Пък и нека бъдат нестандартни, както винаги са го правили...  Както заявиха любовта си пред света... Обичайки се не с най-гръмогласните думи на света, а кротко, впечатляващо, искрено и красиво... Може и без брак да са истински щастливи.. И най-вероятно административната процедура ще се случи не когато всички очакват и ги подканят за това, а тогава, когато те усетят, че имат нужда да го сторят..

Да може да си права, аз само изразих предположение. И права си че за да са щастливи не е нужно да сключват брак, важното е да са заедно и да се обичат

# 654
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 655
Добро утро! 🍀

С коментара на мама Чидем:

„Скъпи мой, ти си моята гордост, нека името ти винаги се помни с толкова значими проекти.“

И още снимки от вчерашният ден

💜🌼🧿

# 656
  • София
Добър ден ХанКерки.  Пожелавам ви много спокойна и релаксираща събота.
Затова най-подходящият човек е Керем. Един усмихнат, ведър и с прекрасно сърце Керем.

# 657
Привет!🤗Вчера не успях да се включа, но ви четях. Браво на Керем!👏🏻 Не спира да дава гласност на проблема с неравенството между половете. Както е коментирала майка му, нека името му да се помни все с такива стойностни проекти.🙌🏻

Днес по Show Tv излъчиха първата част от интервюто на Керем, в която говори за неравенството между половете, а утре е ред на частта, в която говори и за Ханде.
Днес не успях да гледам предаването, но утре се надявам да имам възможност. Интересно ще е.
"Когато човек е във връзка, става по-трудно да отговаря на такива въпроси.", "Да, малко се срамувам, когато говоря за тези неща.", "Ако имам дете,..." са част от нещата, които казва в утрешния епизод.

Утре ще се излъчи още едно интервю с Керем, но по HaberTürk от 14:30ч. в Турция.

# 658
  • София
Настроението на Ханде също е в хармония с това на Керем.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт