Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Интервюто от днес 🍀

„Мисля, че успях да осъзная тази несправедливост и неравенство в млада възраст, и имам и сестра си, тя беше най-близката ми приятелка, измервах нейната реакция и реакцията си към различни ситуации, чувствах се комфортно, но тя не, само защото е жена”

За една година 16 милиона жени виждат насилие, така че как да защитим жените си?
-„Всъщност мисля, че това не е случай, в който мъжете защитават жените. Тук, ако човекът се намеси повече, ако премахнем тази система заедно, тук ще има напредък.”

„Защо мъжът да не влиза в кухнята?
Обичам да готвя толкова много, това по малко мъж ли ме прави? Имам предвид  мъжеството е нещото на патриархалната система „мъж, бъди мъж" и при това мъжът да не плаче, не носи розово, не прави това и онова. ”

- Какви бяха отношенията ви с майка ви?
 „Много добри, имах късмет, защото семейството ми беше малко по-различно, винаги виждах баща си в кухнята, той правеше закуска за нас всеки уикенд, а неделя вечер беше вечерта за спагети на баща ми“

„Да вземам повече пари само защото съм мъж е толкова смешно и не е правилно, ние работим при едни и същи условия на работа, но получаваме различни заплати, това е грешно. Това, което е важно за мен е, че ако съм наясно с това и го знам, тогава ще дам гласа си, ако не мога да го направя, няма да работя.”

„В гимназията бях спортист, добър спортист, исках да се занимавам с театър. Исках да вляза на сцената и да играя, да танцувам и да пея, и реших да го направя и да, много от приятелите ми се подиграваха с мен, прекъснах приятелството си с тях и разговарях с тях и извадих гласа си. Но виждате ли, всъщност нищо не се случва, заради нараняващ натиск, изкуствен страх.. Например, ако не бях играл театър по това време, нямаше да съм тук, защото нямаше да съм актьор и кариерата ми нямаше да е това.”

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 14:41 от Miraland

# 661

Мира, благодаря за интервюто.
Замислих се за кратко и стигнах до извода, че аз мъже като Керем не познавам всъщност. Рядкост са. Heart Eyes Не, че се сблъсквам с насилие и постоянна несправедливост, но в ежедневието мъжете, с които общувам и въобще най-близките ми такива като начин на мислене се различават значително. С изключение на това, че влизат в кухнята за останалото си се придържат към "правилата", че мъжете не плачат, розово не носят и т.н. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 15:10 от Margarita N.

# 662
  • София
Аз познавам такива мъже като Керем, но определено са много малко. Моят съпруг е един от тях. Щастлива съм, че съм попаднала на такъв човек.  Повечето обаче са от онзи тип, които делят работата на мъжка и женска. Дори имам колега, който твърдо заявява, че той боклука от дома не изхвърля, защото щели да му се смеят, че не е мъж. Затова го обичам това момче. Той е бялата лястовица, която  е носител на новото. Животът ни е достатъчно тежък и ако в едно семейство не си помагаме, няма как да ни бъде комфортно.

# 663
Милият той! Само като го питат за Ханде и ти идва да го разцелуваш. Heartpulse Trollface

"Почукай на вратата ми" заема 3-то място в тенденциите за търсене в Испания през 2021. Не ми стана ясно дали става въпрос за Google.

Сериалът беше класиран на 8-мо място в списъка на Google Turkey за 2021.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 15:40 от midnight__sun

# 664
  • София
Така е Слънчице, Керем все още се вълнува, когато трябва да говори за Ханде. Макар и вече цяла една година да са заедно, той изпитва притеснение, когато го питат за тяхната връзка.
Цитат
Когато човек има приятелка е много трудно да се отговори на такива въпроси...страхотно е...да малко ми е неудобно да говоря за това.

Керем Бюрсин за любовта си с Ханде Ерчел!
Какво каза той?
Как определи Ханде Ерчел?
Защо му беше неудобно да говори за нея?

Всичко това ще видим утре в интервюто, което Кермем даде за неговата любов с Ханде.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1469661470816448513

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:40 от БлагаВест

# 665
# 666
  • София
Керем е като старото вино, колкото повече години минават, толкова по-хубав става.

# 667

Още е с перчема...

# 668
Да ти е кеф да си Хектор. Trollface

Най-красивата Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 20:42 от midnight__sun

# 669
Защо ли си мисля, че на снимката от сторито Ханде е в каравана?🙄Вярно, че не се вижда почти нищо на фон, ама не знам и аз как ми хрумна.😂А и защо Гамзе да й праща букет цветя? Не, че е нещо кой знае какво, но вероятно има някакъв повод, а не е просто ей така. Да не се окаже някой нов проект.😁Както в началото на СЧК в един от лайфовете Керем се шегуваше с Ханде, че за нея постоянно идват букети с цветя, а на него никой не му праща.

# 670
  • София
Преди малко попаднах на едно видео на Билял бей от преди 1 час, в което той обяви, че Керем е предложил брак на Ханде. Но го загубих. Колко е вярно не знам, но дали този букет не е нещо по-специален?
Докато те не го потвърдят не го приемам като чиста монета.

# 671
Дано пък да е вярно това че този букет е нещо специално, нали Ханде намекна нещо когато скоро я интервюираха, да очакваме изненади

Вижте лицето на Керем когато говори за Ханде, постоянно се усмивка и си личи че е щастлив. Че Ханде го прави щастлив

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 22:36 от azisiq

# 672
БлагаВест и аз попаднах на такава информация в няколко групи. Пишат, че Ханде е изпратила  цветя в стаята на Керем, където е давал интервюта. Колко е вярно, не зная. Днес обаче семейство Йълдеръм не качват нищо с Мави /само някакви пици/. И не, не ги мислим и сватосваме. Просто им желаем много любов и налучкваме. Може пък и да летят за Америка. Знам, че нищо не знаем.

# 673
  • София
Момичета, тази информация вече се разпространява "под секрет".

И коментар на една фенка в Туитър.

Говорим за Ханде, която обича да прави изненади, особено на Керем, за да покаже любовта си за много дълго време и въпреки, че научаваме много малко и винаги от други, няма съмнение, че Ханде е фея на детайлите, която осветява с нейното прекрасно сърце.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:14 от БлагаВест

# 674
Ние нищо не знаем, обаче със сигурност знам, че съм готова за сватба. Satisfied Trollface

Общи условия

Активация на акаунт