„Мисля, че успях да осъзная тази несправедливост и неравенство в млада възраст, и имам и сестра си, тя беше най-близката ми приятелка, измервах нейната реакция и реакцията си към различни ситуации, чувствах се комфортно, но тя не, само защото е жена”
За една година 16 милиона жени виждат насилие, така че как да защитим жените си?
-„Всъщност мисля, че това не е случай, в който мъжете защитават жените. Тук, ако човекът се намеси повече, ако премахнем тази система заедно, тук ще има напредък.”
„Защо мъжът да не влиза в кухнята?
Обичам да готвя толкова много, това по малко мъж ли ме прави? Имам предвид мъжеството е нещото на патриархалната система „мъж, бъди мъж" и при това мъжът да не плаче, не носи розово, не прави това и онова. ”
- Какви бяха отношенията ви с майка ви?
„Много добри, имах късмет, защото семейството ми беше малко по-различно, винаги виждах баща си в кухнята, той правеше закуска за нас всеки уикенд, а неделя вечер беше вечерта за спагети на баща ми“
„Да вземам повече пари само защото съм мъж е толкова смешно и не е правилно, ние работим при едни и същи условия на работа, но получаваме различни заплати, това е грешно. Това, което е важно за мен е, че ако съм наясно с това и го знам, тогава ще дам гласа си, ако не мога да го направя, няма да работя.”
„В гимназията бях спортист, добър спортист, исках да се занимавам с театър. Исках да вляза на сцената и да играя, да танцувам и да пея, и реших да го направя и да, много от приятелите ми се подиграваха с мен, прекъснах приятелството си с тях и разговарях с тях и извадих гласа си. Но виждате ли, всъщност нищо не се случва, заради нараняващ натиск, изкуствен страх.. Например, ако не бях играл театър по това време, нямаше да съм тук, защото нямаше да съм актьор и кариерата ми нямаше да е това.”

Не, че се сблъсквам с насилие и постоянна несправедливост, но в ежедневието мъжете, с които общувам и въобще най-близките ми такива като начин на мислене се различават значително. С изключение на това, че влизат в кухнята за останалото си се придържат към "правилата", че мъжете не плачат, розово не носят и т.н.