Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 720
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте в това снежно утро! Stuck Out Tongue Winking Eye Лек и успешен ден на всички! Smiley

# 136
Привет и от мен Coffee

# 137
...

Фили, като казваш висок мъж аз само за твоя любимец ОнурТуна се сещам Joy той май и за Ханде ще е много висок, Joy поне ще си носи токчетата спокойно. Харесвам го и него като цяло , но очите му...плашат ме. Joy
Много симпатична двойка са Ханде и Арас. Heart Eyes Това, че разликата им в ръста не е голяма не е проблем. За да ми харесат на мен ми е достатъчно просто жената да не изглежда по-висока от мъжа. А Ханде макар и на токчета е по-ниска и от Керем, и от Арас.
Разбира се има и изключения, в недалечното минало съм си набелязвала и двойки, при които мъжът стърчи доста над жената, но пък за сметка на това тя много хубаво се губи в обятията му, пък и не без помощта на режисьорските похвати се получава нещо приятно за гледане. Но като цяло предпочитам двойките тип ХанКер, с малка разлика в ръста. Всеки с вкуса си...

Високи актьори има. Първо за Онур Туна със зловещия поглед се сещам и аз, Stuck Out Tongue Winking Eye Кенан Имирзалъолу (но май наближава 50, голям е), Чаатай Улусой, Къванч Татлъту... и май са тези, които на мен са ми правили впечатление.

# 138
  • София
Привет момичета. Днес денят дойде с толкова очаквания сняг. Пожелавам ви един свеж и ползотворен ден.

Само Керем може да гледа с такъв поглед...  Запазена марка.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 10:58 от БлагаВест

# 139
E, Oнур е най висок , но не го слагам в сметката , освен , ако Фокс и Асена не вземат Ханде в Затворника Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning Защо не ?  Smiley
Наистина Чаатай , Къванч , поне ще плакнем окото Stuck Out Tongue
Аз поне не си я представям до Арас , сори . Но какво ли разбирам ...
Ще помисля за партньорка и за Керем . И веднага се сещам за моята любимка Неслихан . Много биха били сладки . С такава талантлива партньорка Керем ще играе не като звяр ,а като чудовище Grinning
Но кой знае какво ни вещае дизи бъдещето . Аз например никога не си бях представяла ,че ще изгледам от край до край летен сериал , и даже много ми хареса Smile

# 140
  • София
Само Керем може да гледа с такъв поглед...  Запазена марка. Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 11:54 от Dilemi

# 141
Качвам един клип с участието на Керем. Само не мога да се сетя от кой негов сериал е. Ето такава роля на Керем много му върви. Очаквам да го видя скоро в нов проект. Разбрах, че неговата продуценска къща е купила правата върху някаква известна книга. Очаква се да бъде филмирана. 

https://twitter.com/hoopdedim_/status/1465334811623624707

[img width=565 height=479]//cdn.bg-mamma.com/5A4l/7UVgN.png[/img

Привет, това е от "В очакване на слънцето". Керем го открих с този сериал и след това изгледах всичко с него. Тук в началото не ми харесваше визуално, но до края на сериала ми стана любимец.
Честит първи сняг, много красиво да го гледаш през прозореца обаче. Flowers Hibiscus

# 142
Различните очи различно виждат, Фили. В това съм се убедила със сигурност. Аз пък Керем не мога да си го представя с Неслихан. Иначе тя си има достатъчно много фенове сред които обаче аз не съм.
Последната част от поста ти все едно си я написала от мое име. Не че съм против летните сериали, но не съм си представяла да ме грабне такъв. С малкото ми пропуски накрая може да се каже, че "Почукай на вратата ми" е първият ми сполучлив опит.

# 143
  • София
Малга шегичка. Феновете са уникални. Добре, че Керем се подстрига.

# 144
Май Неслихан трябва да играе голямата сестра на Ханде. Да спрем с клишетата от типа - богат мъж - бедна жена или обратното. Представям си нещо от рода на … тежка, мафиотска драма. Айде, не много мафиотска и не мнооого драма.
Двете сестри остават сами, защото родителите им са се загубили и не знаят как да управляват бизнеса, който им остава наследство. Наемат си помощници, които разбират от управлението на … каквото имат да управляват там - Керем и .. Ибрахим 😀 (Никаква идея защо него си избрх, но ми се вижда добра партия на Неслихан, може и Бурак, но не върви единия брат да е чернокос и с черна брда, а другият - рижко.) Та двамата ще помагат на двете сестри, естествено ще се влюбят де. А сестрите с времето ще разберат, че родителите им имали много врагове, които са били готови на всички, за да ги унищожат… бла,бла.
Фантазирам си, но мисля, че Ханде има нужда повече от човек като Неслихан, отколкото Керем. Ханде има нужда от тласък в тежката драма, а другата за мен е царица в това отношение. Керем умее да играе с очи и лице, при Ханде (извинявай, Ханде, ако четеш 😀) си личи, че има нужда от още малко, а това малко може да й го даде кака й Неслихан 🤩

# 145
Здравейте Гамзе е при Ханде,

нови/стари

# 146

Здравейте момичета. Стоплете се в къщи като погледнете тези двама сладури с чаровни усмивки. И  денят ви се усмихне.

Нова прическа от Мелиса

Една от многобройните сцени които ме остават безмълвна, когато очите говорят със сърцето.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 15:19 от azisiq

# 147
Скрит текст:
Май Неслихан трябва да играе голямата сестра на Ханде. Да спрем с клишетата от типа - богат мъж - бедна жена или обратното. Представям си нещо от рода на … тежка, мафиотска драма. Айде, не много мафиотска и не мнооого драма.
Двете сестри остават сами, защото родителите им са се загубили и не знаят как да управляват бизнеса, който им остава наследство. Наемат си помощници, които разбират от управлението на … каквото имат да управляват там - Керем и .. Ибрахим 😀 (Никаква идея защо него си избрх, но ми се вижда добра партия на Неслихан, може и Бурак, но не върви единия брат да е чернокос и с черна брда, а другият - рижко.) Та двамата ще помагат на двете сестри, естествено ще се влюбят де. А сестрите с времето ще разберат, че родителите им имали много врагове, които са били готови на всички, за да ги унищожат… бла,бла.
Фантазирам си, но мисля, че Ханде има нужда повече от човек като Неслихан, отколкото Керем. Ханде има нужда от тласък в тежката драма, а другата за мен е царица в това отношение.
Керем умее да играе с очи и лице, при Ханде (извинявай, Ханде, ако четеш 😀) си личи, че има нужда от още малко, а това малко може да й го даде кака й Неслихан 🤩

Чете ни и сме на път да останем без тема. Animal Hear No Evil

# 148
  • София
Поредното безумие в Турция. Поредната жестокост и малтретиране на деца.

Ето и самото видео за тези, които имат железни нерви да го изгледат. Потресена съм.

https://twitter.com/ToleransHaber/status/1465597478221369351

Джанер е написал в сторито си в Инстаграма много силни думи. Възмутен е до дъното на душата си. Гамзе го е постнала и тя в нейното стори.
Цитат
Докато гледате видеото на това копеле, може да ви се свие сърцето и да си счупите зъбите от гняв.
Това обикновено копеле,  подъл негодник, невежа който не можа да завърши своята еволюция, трябва да бъде арестуван.
Нека Бог да не дава благословение на някое полуумно човешко същество,  което няма търпение, любов и съвест, да има дете
.

# 149
Този човек е за бесилото. УЖАШ.
Нека да ви разсея малко с Тази прекрасна дама Ханде.

Общи условия

Активация на акаунт