Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 35 352
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Стори от Ханде😊
"Помислихте си, че е свършило ли"

# 151
  • София
Стори от Ханде😊

Няма отърване. Тържествата продължават. Ханде ще напълнее с тези торти и кексчета. Явно днес на гости са й дошли Гьозде, Бенсу, Дуйгу и разбира се Гамзе. Видяхме я днес със селфи в розовата къща.

# 152
Стори от Ханде😊

Покрай този рожден ден много хапване на сладки неща бе, ще има после много работа във фитнеса да изгаря калории.

Малко са размазани извинявам се за което, но двамата са неразделни постоянно ходят заедно и не се отлепват един от друг

Сладурката Мая

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 17:45 от azisiq

# 153
Скрит текст:
Май Неслихан трябва да играе голямата сестра на Ханде. Да спрем с клишетата от типа - богат мъж - бедна жена или обратното. Представям си нещо от рода на … тежка, мафиотска драма. Айде, не много мафиотска и не мнооого драма.
Двете сестри остават сами, защото родителите им са се загубили и не знаят как да управляват бизнеса, който им остава наследство. Наемат си помощници, които разбират от управлението на … каквото имат да управляват там - Керем и .. Ибрахим 😀 (Никаква идея защо него си избрх, но ми се вижда добра партия на Неслихан, може и Бурак, но не върви единия брат да е чернокос и с черна брда, а другият - рижко.) Та двамата ще помагат на двете сестри, естествено ще се влюбят де. А сестрите с времето ще разберат, че родителите им имали много врагове, които са били готови на всички, за да ги унищожат… бла,бла.
Фантазирам си, но мисля, че Ханде има нужда повече от човек като Неслихан, отколкото Керем. Ханде има нужда от тласък в тежката драма, а другата за мен е царица в това отношение.
Керем умее да играе с очи и лице, при Ханде (извинявай, Ханде, ако четеш 😀) си личи, че има нужда от още малко, а това малко може да й го даде кака й Неслихан 🤩

Чете ни и сме на път да останем без тема. Animal Hear No Evil

Ханде не си хареса бъдещата кака и се мръщи. Щом чу за Керем и Ибрахим взе да й се привижда и Демет Йоздемир. Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегата настрана, но без да съм гледала Ханде преди и да правя някакви сравнения или да отбелязвам израстването й в последния сериал, според мен тя има потенциал за драматична роля. Първо за сцената в 10 еп. се сещам когато Еда разказваше за родителите си и ме докосна...

# 154
# 155
Тази вечер се провежда модното дефиле на Хакан Аккая. Нашите също са поканени и се очаква да присъстват.

# 156
Слънце, няма, няма, аз говорих с нея и тя каза само да внимаваме на кого ще даваме Керем, за друго не се притеснява 😜

Ханде придоби малко опит от към изразяването на драматична емоция, но в ромком няма как да  играе драма. То е ясно. Гледах я в Азизе, но ми бешв много трудно, защото я гледах паралелно с нашия сериал и не стана номерът. Аз най-много й харесвам гневното изражение, когато е бясна, ядосана и е като ураган. Не мога да кажа, че й се получава идеално, но на мен ми е супер любима такава. Докато като играе плачейки… нещо ми липсва.
Ама Марги, като спомена и другата ми мила Демет… сега си представям следната тройка (не е от Швеция,споко) - Неслихан, сестрата, която постоянно страда. Ханде, здраво стъпилата на земята сестра, която си отстоява позициите и се бори със зъби и нокти, за да постигне своето. А Демет - вярър я вее на бял кон. Сестрата, която е пълна шматка и ‘ич не й дреме за каквото и да е 🤩
Ей, мед ще ми капе от сърцето, ако ги видя трите в един проект. Даже не ми дреме какви мъже ще ин сложат 😀 Ок де, съгласна съм и на Бурак, Керем и Ибрахим.
Реално - никога не знаеш от кого какво можеш са научиш. Един човек може да ни се струва глупав, невеж или неук, а реално да ни даде толкова много от към житейски опит, че не в истина. Както и да е де…
Аз започвам да си повтарям следното, че нали каквото се каже тук няколко пъти и се сбъдва - Искам Н.Д.Х + Б.И.К = В.Н.Л. и щастлива Налбантова 😀

А онази … амеба, която постъпва така с детето си, няма да я коментирам. Бих го гръмнала и излежала, ако го видя пред себе си.

# 157
  • София
Ханде и Керем като постери на сериали.
Според мен всичко им върви.

# 158
  • София
Ханде и Керем като постери на сериали.
Според мен всичко им върви.

Още постери Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 159
  • София
Бамби и нейните торти за 28-ят  рожден ден!  Защо си мисля, че някои липсват.

[

# 160
  • Плевен / София
Бамби и нейните торти за 28-ят  рожден ден!  Защо си мисля, че някои липсват.

[
Да...имаше една с кафяво и четка отстрани

и тази ако не е колаж...

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 20:06 от gostenka68

# 161
  • София
Керем не може да намери най-високата оценка за това изящество...

# 162
  • София
Налбантова поръчва, Бърборанка изпълнява - предлагам и веднага ще пиша на Асена, MF Yapim да купят правата на “Трима братя, три сестри”. Ще направим турски римейк. Имаме ги и сестрите - Норма (Неслихан), Сара (Ханде), Химена (Демет), и братята - Хуан (Бурак), Франко (Керем), Оскар (Ибо). Трябва да намерим и една певица, може да е Дилан Чичек (отдавна я глася за Керем). Всъщност… имам по-добра идея. Да ме прощавате, ама тук Серенай как ще пасне за ролята на Росарио Монтес, така и така си фантазирам, нека е Серенай. Тя ще е певицата. Ще мачкат чаршафи само в началото на сериала, после Франко се събира със Сара. Готови сме. Сериалът ще избие рибата. Помня латиноамериканската версия какъв хит беше. Wink

# 163
Налбантова поръчва, Бърборанка изпълнява - предлагам и веднага ще пиша на Асена, MF Yapim да купят правата на “Трима братя, три сестри”. Ще направим турски римейк. Имаме ги и сестрите - Норма (Неслихан), Сара (Ханде), Химена (Демет), и братята - Хуан (Бурак), Франко (Керем), Оскар (Ибо). Трябва да намерим и една певица, може да е Дилан Чичек (отдавна я глася за Керем). Всъщност… имам по-добра идея. Да ме прощавате, ама тук Серенай как ще пасне за ролята на Росарио Монтес, така и така си фантазирам, нека е Серенай. Тя ще е певицата. Ще мачкат чаршафи само в началото на сериала, после Франко се събира със Сара. Готови сме. Сериалът ще избие рибата. Помня латиноамериканската версия какъв хит беше. Wink
Ааа без певици. Smile

Имаше навремето и "Три съдби"! Broken Heart

Това е историята на три жени, които са обединени и разделени от един и същи мъж, като се преплитат всички необходими елементи - интрига, страст, отмъщение, омраза, нежност и любов. В живота на трите сестри - Габриела (Неслихан), Марсела (Демет) и Кристина (Ханде), внезапно се появява баща им, който сега се сеща за своите дъщери, когато е напът да се срещне със Създателя. Хуан Карлос (Керем) е син на Рехина, който ще разбие сърцата на трите сестри и ще се превърне в жертва на жестокостта на своята майка.

# 164
  • София
Миднайт, помня го! Освалдо Риос изигра главната роля. Чичо Освалдо ли няма да помня?! Grinning Аз бях фен на Габриела, ама я гътнаха по време на раждането и Хуан Карлос се взе с най-смотаната - Кристина, която беше и монахиня. Искам да видя Ханде като монахиния. Това ще бъде епично. Joy Можем да направим и турската версия на Клонинг - Ханде ще е Жади, Керем ще играе Лукас, Диого и Лео. Grinning Идеи не ни липсват, само да има кой да ги изпълни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт