Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Уф, още Изаура помня, бях в 4 клас и другарката по български му беше голям фен, то всички му бяха по онова време де, и малки и големи 😄

От бразилските два са ми останали в класацията - От обич и Клонинг

Иначе съм гледала почти всичко латино от онова време - аржентинско, венецуелско, колумбийско и т.н.

Една любима снимка

# 196
Здравейте!
 Аз май освен  Изаура друго не съм гледала 🙄
Ама за трима братя / как пък няма тюркиш римейк/ Киво, Керем и Джан... страхотна комбинация, само дето последния ще прилича на съседа от къщата отсреща 🙃
Момичета , благодаря за позитивните пожелания! Излязоха резултатите от изследванията, за сега нещата са под контрол.

# 197
  • Кърджали
Мама (лека ѝ пръст) много гледаше латиноамерикански сериали. Аз мисля че само един успях да загледам (не помня ни актьори, ни име, ни герои), другите ми идваха глупави направо. Та сред ттях нямам любимци.
Още помня обаче името на първият турски сериал, който загледах. От него почнах да научавам езика. Главният герой беше полицай
И аз съм в очакване какви нови проекти ще изберат Ханде и Керем. В момента са на мода историческите сериали, но не ми се ще да участва в такъв. Искам да играе уверена, силна жена. За партньор не знам. Нещо никой не ми седи добре до нея все още 😜😂
Керем го искам в драма. Ама не от тия свръхтежките, дето ред сълзи, ред сополи някъде из Азия. Нещо в метрополиса.

# 198
Моята тетрадка още стои на тавана при майка ми. 😀😀😀 Нямах търпение да се наредя пред телевизора, всички жени от семейството (и аз като малка жена хахаха) ги гледахме тия сериали😀

И ние така, майка редовно пропускаше епизоди като е на работа и аз й ги разказвах. Още разправя, че съм помнела и най-малките подробности и много въодушевено съм разказвала , направо цитирала репликите Joy
А "Вдовицата в бяло" я гледах в съседката, защото нямахме кабелна или нямахте този канал, не помня вече, но там дори баща й го гледаше с нас. Joy

Не могат да се върнат тези емоции, но са незабравими. Може да се каже, че "Почукай на вратата ми" до някаква степен запали отново пламъка у мен Joy онова трепнещо очакване какво ще се случи с героите, вживяване и вкарване във филма, отдавна не бях го изпитвала и едвали сскоро ще бъде пак така. Гледам за развлечение или от скука,  но не и с предишния ентусиазъм.

# 199
Привет, момичета!

Много е мило, когато споделяте старите страсти - хем далечни, хем така близки.
Славена! 💓🍀🌸

Хубава вечер!

# 200
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
 Аз май освен  Изаура друго не съм гледала 🙄
Ама за трима братя / как пък няма тюркиш римейк/ Киво, Керем и Джан... страхотна комбинация, само дето последния ще прилича на съседа от къщата отсреща 🙃
Момичета , благодаря за позитивните пожелания! Излязоха резултатите от изследванията, за сега нещата са под контрол.
Славенче много се радвам за теб. Нека всичко да е било напразно.
Слагам една за щастие и късмет.

Днес е сряда. Нашата традиционна киновечер. Ще гледаме 12-ти епизод. Затова ви подгрявам с едно много весело сборно видео от сцени зад камера между 9-та и 12-та серии. А след това ви пожелавам приятно гледане на нашите Еда и Серкан/ Ханде и Керем.

# 201
  • Плевен / София
Да се включа и аз по дискутираната тема ...Изаура и Касандра...това съм гледала Stuck Out Tongue Winking Eye
Славена, радвам се за добрата новина....Дай боже винаги да са под контрол нещата, които те тревожат....
Скрит текст:
На мен също ми предстои изследване...Дай боже  всичко отново да е в норма...
Здравейте момичета,
Пожелавам ви никога да не губите позитивизма си и любовта винаги да бъде ваш спътник....
Чета ви редовно, но не винаги имам какво да напиша....

# 202
  • Кърджали
Всъщност, писах че никой не ми харесва до Ханде. Но сега се замислих. Искам да я вида със Салих Бадемжи. Този човек тази гпдина прави страхотни роли и мисля че биха били добра екранна двойка. (Надявам се че аз до тогава ще съм забравила за жестокото му превъплъщение в психопат 😂)
Това Джан Яман, Бурак Йоздживит не ги харесвам ама грам и  не бих издържала да ги гледам до Ханде. Ще трябва д си затварям очите.
За Керем виж, партньорка не мога да измисля. Там вече и ревността ми се обажда 🤣😂🤣😂

Славенче, радвам се за добритв новини

# 203
Абе за Ханде идеалния партньор и Керем. Защо пък не да направят още един общ проект. Има мното такива случаи двама актьори да снимат два проекта.
Като Фалит Ергенче и Бергюзар Карел, Джан Яман и Йозге Гюрел,  за тези се сещам сега.

Най слушаните песни от Ханде според нея.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 19:00 от azisiq

# 204
  • Кърджали
Те нека играят пак заедно, но да мине време
Ако веднага след този проект играят пак заедно, повечето зрители ще очакват едва ли не да се повтори историята на Еда и Серкан.

# 205
Ханде и Керем почти моментално ги харесах заедно, защото не бях ги гледала поотделно, т.е. с различни партньори. Не, че вече не биха ме грабнали. Това няма как да го знам предварително, но магията за съжаление рядко се повтаря повече от веднъж според мен. Тези, които ме завладяват по принцип са "непознати" до момента.
Навремето така беше с Чаатай Улусой и Хазал Кая, Мурат Йълдъръм и Туба Бююкюстюн, и т.н.   После ме развълнуваха много силно ХанКер, Heart Heart сега се поувлякох по Каан У и Пънар Дениз...

За Ханде и Керем съм против да играят заедно точно сега, нещо подобно май се беше случило с Елчин и Баръш - веднага след сериала им и филм, пак романтична комедия Hands Minus1

Славена, Гости, дано всичко е наред и при двете Flowers Four Leaf Clover

# 206
Бамбини, време е за парти Wine Glass

Ето линк с бг.суб. на еп. 12 Wink
https://ok.ru/video/1953851181751
Славенче, радвам се за добрите новини Flowers Four Leaf Clover
И за да се движим отново заедно стартираме в 20.00 часа Popcorn

# 207
Благодаря за линка.
В 20 часа съм на линия Simple Smile

# 208
Flowers HibiscusЗдравейте момичета! Flowers Hibiscus

За пореден път успявате да ме разсмеете със стари спомени, аз за Изаура си спомням че беше един от първите сериали който даваха по тв., тогава си спомням как улиците обезлюдяваха и всички бързаха да се приберат за да го гледат. Joy
Slawena, наистина се радвам че при теб всичко се нарежда добре, пожелавам ти всичко да остане зад гърба ти. Flowers Four Leaf Clover
gostenka68, надявам се и при теб всичко да се нареди по най-добрия за теб начин, и да е всичко ок. Flowers Four Leaf Clover

Днес е нашият ден, и да се насладим на  незабравимите за нас екранни ЕдСер и в последствие реални ХанКер двойка. Да изживеем пак емоциите на нашите любимци. Да се насладим на целия състав на SCK. Two Hearts

Пожелавам ви приятни емоции и безпроблемен нет Stuck Out Tongue Winking Eye
P.S. Наистина се радвам, че си имаме един ден специално за нас, и все още има ентусиасти като мен и се забавляваме.Revolving Hearts

# 209
Понеже се връщаме назад , аз най харесвах бразилските , даваха ги по ОРТ руска тв , и досега един от най любимите ми е Семейни връзки ( даже си мисля ,че сръбския канал Пинк после го даваха ) . Чудя как турците не са се сетили да направят римейк . Впрочем от този сериал научих много неща за левкемията и много сълзи пролях , но играеха страхотно ( майка и дъщеря , които се обичат много , но момичето се влюбва в младото гадже на майка си , тя се оттегля , те се женят и всичко е наред , но момичето се разболява от левкемия и започва битката за живота и .Каролина Дикман даже си отряза косата нула номер заради сериала , игра превъзходно , майката - Вера Фишер - майко , каква жена !
  Има един браз. СЦ , даже не знам дали още е жив - Мануел Карлош , автор е на От обич ( напоследък го даваха по бтв лейди ) , Семейни връзки и др. Винаги  разказва за нещата от живота , винаги има залегнала някаква социална тема ( болест и др ) и винаги ГГ се казва Елена .
Боже , спомени
Представяте ли си докато си спомняме тези сериали Хандето и Керем четат сценарии , и съм убедена ,че определено няма да играят в ромком , особено Керем . Ханде трябва да поработи над сълзите и мъката още мъничко Stuck Out Tongue Winking Eye , но ще е добре за кариерата и да не се връща в комедия пак .

Общи условия

Активация на акаунт