Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз нямам нищо против повторните партньорства - и преди съм го писала. Напротив. Сещам се за доста успешни такива дори. Баръш и Елчин ги харесах както в Любов под наем, така и в игралния им филм. Само че в игралния филм за мен пак си бяха Дефо и Йомер. Не усетих голяма разлика в образите им. Според мен се получи така, защото филмът беше близък по жанр до сериала. А и самите персонажи бяха доста подобни. Не беше ново амплоа. Simple Smile

Салих го харесвам, Алекс. Обаче ми идва една идея нисък за Ханде. Според Уикипедия е 1.79, така че може да ми се струва по-нисък, отколкото е. Но не си го представям до нея. Нито ми е мъжкар (това идва от ролите, в които съм го гледала до момента), а и ми е малко стар за нея. Но тя си е партнирала с Буура, така че всичко може. Зависи от сюжета и от това дали ще си паснат като игра. Изгуби ми се точната дума. Wink

Но Керем със сигурност искам да го видя с Берен Саат и Неслихан Атагюл. Simple Smile

Скрит текст:
Възможно е да съм живяла в чужбина по това време, Мики. Малко ми се губи с точност кое кога. Аз съм расла в Русия, после в Италия. Висше учих в Испания. Дори когато живеех в България, татко ми много пътуваше по работа в чужбина, така че често ми се случваше да имам това, което другите деца не знаеха, че съществува или са виждали само на снимка.

# 211
Започваме Movie Camera

Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Гости, мисли позитивно и всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 212
  • София
Привет и от мен! Smiley Да започвам и аз Blush
Славена Heart Exl  Гости Heart Exl

12 епизод Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı

Едно чувство ни освобождава от всички трудности и болки в живота. Това чувство е любовта.
Перифразиран  Софокъл

За всичко си има време….

С: Не ме зашлеви. Тоест не се ядоса.
Е: Не се ядосах.
С: В такъв случай и ти към мен...
Е: Какво към теб?
С: Аз нали си признах. Какво чувстваш ти? Нищо ли няма да кажеш?
Е: За всичко си има време, Серкан. Ти казваш, каквото е нужно в трудните моменти. И очакваш от мен веднага да заговоря.
С: Добре, хубаво. Ще те почакам. Няма проблем.

Моля те, не заминавай сега.

Ако можеш да почакаш 2 месеца, след 2 месеца заедно ще заминем за Италия. С месеци оставах в Лондон.
Все някак ще си уредя нещата. Ако се наложи ще идвам. Но ще полетя с теб в Италия. Моля те, не заминавай сега.
Ела, малко ще се разходим.

Докато те има теб, само ти ще бъдеш.

Серкан: Не ме гледай така.

Еда:  Хмм... Тогава ще те попитам нещо. За чувствата ти към Селин.
Серкан: Виж, и преди ти казах. Това няма нищо общо с теб, засяга Ферит. Честно казано, докато те има теб...Както и да е.
Еда: Довърши си мисълта.
Серкан: Докато те има теб, само ти ще бъдеш. Доволна ли си?
Еда: Доволна съм.
Серкан: Тогава прекрасно.

Положението „ти и аз“ Еда иска сама да обясни на леля си положението...

Серкан: Какво имаш пред вид под „положението“? Кое положение?
Еда: Ти... Аз.

Серкан: А, да. Положението „ти и аз“. Разбира се. Да, разбира се. Ти и аз. Отлично.
Можеш да си тръгнеш при едно условие. Първо ми кажи какво чувстваш към мен. Тогава... Чакам

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:49 от Dilemi

# 213
Не съм гледала сериала с Буура и Ханде , но определено не ги виждам като двойка , да не говорим ,че Ханде трябва да стъпне на собствения си епидермис за да стоят добре един до друг Joy
За Ханде - висок красавец. Точка . Rolling Eyes

# 214
Много са сладки тук. Все едно гледам как Керем сваля Ханде, а не Еда и Серкан Joy

# 215
Момичета ❤️🍒,
Чета Ви и се разтапям, такива спомени ми върнах те....
Аз ще Ви разкажа за първия ми турски сериал, бях по майчинство... За ТВ време - ЙОК Simple Smile
моята леля ми е на гости и ми казва за много интересен турски филм, който тръгнал по тв, но почти всички изпуснал 1-ви еп., колко бил интересен,.... Ама аз толкова и слушах 🤭, е да ама, веднъж когато ми беше на гости ме помоли да пусна ТВ-то иииии познайте..... Филма беше 1001 нощ и  беше някъде 70 еп.... Изгледах го на маратон през нощта, когато мъжете спяха Simple Smile))
Иначе От обич, Вдовицата в бяло, Касандра, Клонинг са филмите от моята младост Simple Smile))
Приятно гледане на серията Simple Smile
Славена 🍀 радвам се за добрите новини,
Гости 🍀
Нямам търпение за Келебеците....
Ще сме фурор, сигурна съм Simple Smile

# 216
Касандра е първият сериал, който съм гледала в съзнателният си живот. Помня, че исках да ме прекръстят на Касандра и така да се казвам. А последният сериал е "Вдовица на мафията". Много ми харесваше заглавната песен на Марк Антъни.
Може и за Ханде един римейк на "Грозната Бети". Satisfied

Гости, Славена нядявам се всичко да е наред при вас. Simple Smile

От стори на Ханде

# 217
На мен първия латино сериал беше "Невъзможна любов". Не знам защо, но страшно много ми харесваше (лапешка работа).
Скрит текст:
Утре сутрин ще съобщят дали Ханде и Керем печелят наградите Wink
Ново от Ханде
https://twitter.com/i/status/1466110590229925888

# 218
  • София
Ела да се разходим. Времето е прекрасно.

Нима може да има мъж, който не може да напише любовна бележка до любимата?

Серкан: Каза, че е разбила всичко вътре. Напомни ми на нещо.
Еда: Така ли? Оплакваш ли се от мен?
Серкан: Имам ли такъв шанс, Еда? Нали така?
Еда: Ела да се разходим. Времето е прекрасно.
Серкан: Добре, да се разходим

Серкан: Много хубаво място.
Еда: Казах ти, кафето е страхотно тук. Много е горещо, внимавай, иначе ще си изгориш устните.
Серкан: Важното е твоите да не изгорят...какво има? Но ако устните ти изгорят...
Ако устните ти изгорят, няма да можем да се целуваме. Какво стана?
Еда: Засрамих се.

Няма за какво да говорим, Серкан.

Серкан: Може ли да поговорим насаме за случилото се?
Селин: Няма за какво да говорим, Серкан. След 2 дена имам сватба. Взех решение. Повече не искам да разговарям. Уморих се много.
Серкан: Както искаш.

Aytekin Ataş - Söylenmemiş НЕИЗКАЗАНО

Скрит текст:
Аз съм в странен свят
Не знам нито път, нито следа
Вие съществувате, следвайте ума си
Един ден и аз ще дойда

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Времето на една древна любов
Гмуркам се в необятното
Надявам се на познати гласове
Жаден съм

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Гласът на Серкан....Аххх...Леко дрезгав, дълбок, приглушен, шептящ , нежен, гальовен...

Серкан: Какво има?
Еда: Не зная. Тоест, от толкова време сме заедно, но...Сега не знам какво да говоря, как да се държа.
Малко е странно.

Серкан: Ааа... Боже,Боже. Или се срамуваш малко от мен?
Еда: Възможно е?

Серкан: Възможно е? Тогава спешно трябва да разрешим това.
Еда: Хм. Какво е това решение?

Серкан: Ами...Можеш да споделиш истинските си чувства към мен.
Еда: Опитваш се да измъкнеш от мен информация.?

Серкан: Не. Тоест...И без това...Не съм твой тип. Ясно ми го каза. Ако говорим за характера и той не е за теб. Но...Не можеш да живееш без мен.
Еда: Боже, Боже. Откъде се взе това?

Серкан: Както казах, съдейки по това, че не можеш да говориш дълго. Според мен, можеш да кажеш само една дума.

Еда: Каква е тази дума? Работа. Закъсняваш за работа. Хайде.
Серкан: И ти ще дойдеш.
Еда: Не, не мога. Не настоявай.

Серкан: Слушай, не е важно какво ще си помислят. Ще дойдеш, ще продължиш работата си с г-жа Идил.
Еда: Непременно тряббва да дойда в офиса? Кой без кого не може, интересно?
Двамата: Да вървим

Something about You

за Айфер – особено мнение
Скрит текст:
Актрисата Еврим Доган е симпатична, приятно е да я гледа човек. Но понякога не харесвам образа, характера и методите на действие.
Подозрителна, мнителна, не говори открито и честно, подпитва, прави хапливи иронични забележки. В повечто разговори крещи и с висок тон „превзема „ събеседника.
Особено ме дразни начина й на получаване, по-скоро „измъкване“ на  информация чрез т.н. хипнотизиране. Случаите изглеждат весели и забавни, но за мен това е абсолютно подценяване и незачитане на събеседника. Вместо открит разговор очи в очи прилага разни техники за внушение, словесно въздействие, замайване и зашеметяване на събеседника си. И до сега сме я виждали да го прилага върху момичетата, които уж са нейното семейство и според думите й са й поверени от родителите им. Възмущавам се, противно и  отблъскващо е да гледам как някой съзнателно поставя друго човешко същество в беззащитно състояние и  как се възползва от него.
Не съм съгласна, не го приемам, няма да го приема. Това омаловажава симпатиите ми към нея, като човек, който се е отказал от своя живот в името да отгледа и възпита Еда. Меси се много в живота й. Твърдениията й, че е възпитавала Еда на самостоятелност, самоинициатива, поемане на отговорност и самоконтрол много често отсъпват на желанието й за контрол. Има някаква своя идея, виждане, за живота и бъдещето на Еда и я притиска да не се отклонява, опитва и в повечето случай успява да наложи мненето си. Личи и се проявява мардинската жилка...

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:02 от Dilemi

# 219
Ей тази целувка им е една от най-милите и нежни…

Касандра, кажи го това по-рано де! Мъчиш ме тука с МиднайтСън, муун, старс… 😀 Касандра искала да е, еми вече си, поне за мен! Дивачка 😀

# 220
Марги, гифчета ще има ли?
Този епизод ми е от фаворитите Simple Smile

# 221
  • Кърджали
БРО
Скрит текст:
До скоро Салих не беше много много в полезрението ми. Гледала съм го в роли, но ми беше средна хубост. Но, да му се не види, тсзи година прави невероятна игра и в трите проекта, които излезнаха. А за ролята му в Лъжец сама на себе си станах досадна да му се възхишавам (при все че героа му бих удавила в капка вода). Та бих се радвала да го съберат с една от актрисите които харесвам.
Другият ми блясък тази година е Каан. Тук направо си се псувам как съм го изтървала досега. Талант и половина. Отвя всичките ми класации. Но може би и защото има нещо в него, което ми напомня за една много голяма моя любов в живота ми....
Но Каан го абонирам цял живот да играе с Пънар Дениз.

Баръш и Елчин бяха страхотна двойка в Любов под наем. За съжаление филма в който участваха заедно го писах в категорията "пълна загуба на време".  Ако ги бях гледала там за пъри оът като двойка изобшо нямаше да имам положително мнение.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:29 от Aлекcандрa

# 222
  • София
Много съм уморена, Серкан

...Алптекин е одобрил договора с фирмата на Ефе Акман...Серкан е изненадан, но щом баща му е подписал...няма нужда от неговото одобрение и подпис.

Серкан: Ще седнеш ли?
Селин: Така ми е добре.
Серкан: Добре. Значи ще общуваме по този начин, официално.
Селин: Много съм уморена, Серкан. Ще се радвам, ако намерите друг PR специалист за фирмата. Смятам да намаля работата след сватбата.

Серкан: Може би не трябва да вземаш толкова прибързани решения?
Селин: Мисля за това отдавна.
Серкан: Селин, виж, ако имаш време, нека обсъдим тази тема. Тъкмо ще можем да обсъдим онази ситуация.
Селин: За какво? Разбрах всичко.

Серкан: Какво значи „за какво“? Познаваме се от толкова години. За нашето приятелство, за връзката ни, за нашето детство. За нашето партньорство в холдинга.
Селин. Добре. Да си уговорим среща.
Серкан: Селин... Не искам да напускаш позицията на PR специалист. Така че, моля те, помисли отново.
Селин: В момента мисля само за връзката ни с Ферит.

OMG!!!  Селин му казва, че е разбрала. Следващия ден й е сватбата....
Мили Боже!  Ще си говорят за детството, за приятелството!?!?  Сега?! Точно Сега?!

Скрит текст:
Какво още иска Серкан?!  Какво не му е ясно!!! Какво, за Бога, иска Серкан –хем не я иска, хем иска да е близо до него. Да я остави на мира, за Бога, да продължи живота си, нали си има вече Еда! Много съм му ядосана! Вече нищо не може да бъде както „преди Еда“.
Иска нищо около него да не се променя, ако не му харесва. И Селин е единствения PR  наоколо?........
Малко защита за Серкан – имам някакво обяснение за неговото поведение и действия.
Когато животът ти те е принудил да не вярваш на никого, ти преставаш да се съобразяваш с мнението и чувствата на хората, с които общуваш. Разчиташ само на себе си, на собствената си преценка и отношение към нещата и хората.
Но въпреки всичко все пак не харесвам и не одобрявам действията му.
И както често  се случва  Селин се съгласява да се срещнат и разговарят със Серкан. Съжалявам  я,
упреквам я, ядосана съм й. Защо ще се среща със Серкан, за какво все още ще говори с него?

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:32 от Dilemi

# 223
Ей тази целувка им е една от най-милите и нежни…

Касандра, кажи го това по-рано де! Мъчиш ме тука с МиднайтСън, муун, старс… 😀 Касандра искала да е, еми вече си, поне за мен! Дивачка 😀

Nalbantova, вече си нашата кръсница- орисница. Joy
Опасна си. Hug

# 224
Според мен не играят, а проста са себе си, затова така им се получава. Може и в реала по това време да са се загаджили

Общи условия

Активация на акаунт