Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 820
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Алекс, Каан още от Кара севда ми е любимец и съм го признала. Арас и Ураз са другите двама, които много харесвам. Керем обаче е друга бира. Той е някаква нереална комбинация от качества - актьорски и човешки, а и като мъж ми е най. Трудно ще ми е да харесам друг толкова много, но няма да се заричам. Wink

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:35 от Бърборанка с розови очила

# 226
Злати, написала съм си домашното. Kissing Heart Ще има гифчета после, че сега ще са ти безинтересни. Аз уж не правя преговор, но като режа от епизода всичките ми любими моменти, пак си припомням.
Свързвам 12 епизод с времето, когато се разписах в тази тема за пръв път. Влизам с вратата да питам за 12 и 13 еп. с превод, а момичетата казаха, че 13-ти все още не е излъчен Satisfied
Благодаря ви, че поехте щафетата и не тъпчем на едно място. Новите мнения винаги са интересни. Дилеми, Heart Eyes Hands Clap много подробен преговор.

Слънце, аз не за пръв път ще те определя като много щура. Joy Kissing Heart
При мен гледането на последната латино сапунка съвпадна по време с първата турска. Още бях ученичка и нямаше как да си следя Лицето на другата в 13:30 та го правех през нощта, но и аз като Нани открих 1001 нощ по никое време доста след като беше започнал и без да наваксвам продължих да го следя. Сутрин, от 5:30 или 6:00 Joy

Алекс, те Каан и Пънар всяка година в различно дизи да ги събират няма да напомнят за предишното. Признах ги тези хора.

# 227
Bell Макар и с късно включване, но съм тук . Ще довърша с вас. Kiss

# 228
  • София
Селин получава съобщение от Серкан че е в офиса. Може ли да отиде?
 Говори с Ферит...тя е в офиса, има работа  Да се срещнат при родителите му.
Но Ферит я вижда...тръгва след нея

Скрит текст:

Селин: Нямам много време
Серкан: Селин... Виж, наистина си ми много скъпа. Винаги е било така. От детството си до мен. Не пусна ръката ми, въпреки всички трудности, през които преминах. Сега също си твърде близо.
Селин: Тук съм.

Серкан: Но Селин, опитахме се, опитахме се дълго време, но не се получи. Казах ти преди, най-логичният човек за мен си ти.
Селин: Но при мен не беше така, Серкан. Ти беше отпред, най-отпред, най-важното. Най-важното, най-важното от всичко и всички. Дори по-важно от мен самата.

Серкан: Селин, моля те не плачи.
Селин: Серкан, събрах цялата си смелост и говорих с теб. Казах, че ще се разделя с Ферит, ако искаш. Еда дойде при мен, каза, че си направил договор, че си влюбен в мен. Ти каза, че идваш, да те чакам. Чаках часове наред, чаках, но ти не дойде. Серкан, не знам защо съм тук. Искам да си тръгна от тук сега.

Серкан: Много си права. Много си права. И бъди сигурна...Ти си много смел човек. По-смела си от мен. Ти дойде и успя да ми кажеш всичко. А аз не можах да ти кажа нищо. Еда също не можа да каже. Искаше да отлети до Италия и да ме остави. Исках да дойда при теб, исках да слушам, да разсъждавам, но не се получи.
Селин: Защото си влюбен в нея.
Серкан: Да.

Селин: С теб сме преживяли едно и също. Но...Ти се събра с любимата, поздравления.
Серкан: Да.

Серкан: Виж, наистина не исках да те разстроя.
Селин: Серкан, ядосвам ти се, знаеш ли? Наистина. Може би е по-добре за всичвки ни. Не бях щастлива с теб. Винаги съм мечтала, че ще ме гледаш и ще ми се усмихваш както на Еда. Мечтаех, че ще се смееш така. Влюбих се в мечтите си за теб.
Серкан: Разбирам

Скрит текст:

Ферит: Има нещо, което ме тревожи от доста време. Но не му позволявах да ми въздейства и затова го игнорирах. Ала днес осъзнах, че не мога да го потискам повече. И ако трябва да бъда честен...Не се чувствам особено добре. Понякога в живота човек трябва да взема категорични решения. Аз никога не съм бил от смелите, защото не откривам този кураж в себе си. Защото има неща, от които не мога да се откажа. Това е...
Джерен: Щом си осъзнал проблема, значи си направил първата стъпка. Надявам се в най-скоро време да намериш най-доброто за себе си.

Селин: Серкан, Ферит е честен и достоен човек. Нямам намерение да го огорчавам повече.
Дойдох, за да ти кажа това. Също така...Ако го притеснява, че работя с теб, ще спра да го правя.
Ако пожелае, дори бих си тръгнала оттук.
Серкан: Права си.
Селин: Благодаря ти за откровения разговор.
Серкан: Аз ти благодаря.
Селин: Ще се видим утре на сватбата.

Сега, в този момент, не ви ли мъчно поне малко за Селин?
Объркаха я . Заблудиха я. Притискаха я отвсякъде...

Скрит текст:
Като образ Селин не предизвиква много симпатии – родена принцеса, никога не е лишавана от нищо, с предначертан живот – образование в престижен университету, частие в управлението на семейния холдинг, брак със Серкан Болат. Кариерата и животът й се развиват според плановете. Красива, харесвана, умна, интелигентна, дистанцирана, няма много приятели, високомерна, но не арогантно, претенциозна, бърз и хаплив език, снобарка.
Но и тя е човешко същество, жадуващо за любов и взаимност в чувствата. За съжаление, както самата тя казва, не е била щастлива във връзката си със Серкан. Появява се Ферит, който е толкова влюбен в нея, че е готов да съобщи и демонстрира пред целия свят, чувствата си към нея и да направи всичко, каквото тя поиска. Даже се опитва, въпреки че не му е приятно и се дразни, да игнорира видимите все още чувства на Селин към Серкан. Тя не обича Ферит, но за нея той е подходящия мъж с обществено положение и богатство, ще й осигури спокоен и задоволен живот. В него тя вижда шанс да започне нов живот, живот без Серкан.
Но се появява и Еда... и...Серкан Болат се променя... Става такъв, какъвто си е мечтала да го види Селин...
Няма да продължавам. Правим преговор...знам какво се случва...
Мисълта ми е, че Селин тук, до сега, в тези епизоди, не е лоша. Просто една отгледана по кълъп дъщеря на богато семейство с приетите за нормални в тези среда навици, очаквания и претенции.
Селин хареса новия Серкан, видя шанс да се върне при него, заблудиха я, че и той иска това. Грешката й, според мен е, че твърде скоро след раздялата им със Серкан, без реално да изпитва чувства към Ферит, поласкана от неговото възхищение и любов, и може би с цел да накара Серкан да ревнува, се е съгласила да се сгоди с Ферит. Беше смела, много по-смела от Серкан и от Еда – знаеше какво иска,  ясно и точно го каза. Само не беше честна с и към  Ферит. Има вина. Вината й е към Ферит – не беше честна и искрена с него.
Съжалявам я. Не беше наясно с чувствата си към Ферит, поддаде се на идеята за вероятната възможност да бъде с новия Серкан, Серкан след Еда, позволи да бъде манипулирана.
Не одобрявам действията на Серкан, искаше и знаеше че  Еда и майка му се опитват да объркат Селин, да я накарат да се откаже от женитбата. Въобще не го беше грижа, че тя може да има чувства, че с това ще обърка живото й. Защото той многократно намекна, че не иска Селин, иска просто тя да не е с Фирит.
Това, което каза сега Серкан, трябваше да й го каже още на вилата. Не постъпи честно, като истински мъж. Лошо постъпи, егоистично. И след всичко случило настойчиво и самонадеяно иска тя да продължи да работи и в неговата фирма. Ядосана съм на Серкан. Трябва да го е срам от начина, по който постъпи със Селин. Има голям грях към нея. Опомни се, Серкан Болат!
Сега, като знае за истинските чувсва на Серкан, би трябвало и Еда да изпитва известна вина за своите действия и думи спрямо Селин и от постъпката на Серкан.
Ще кажете, че до последно той не беше наясно с чувствата си към Еда. Така е. И въпреки това, не е редно, не е морално, не е справедливо да се отнасяш така с човешко същество. Още повече, че Селин е човек, който той познава цял живот, както той самия казва, Приятел от детинството.
Засрами се, Серкан Болат!
Селин не ми е симпатична като характер, поведение, маниери. Не обичам да имам вземане-даване с хора, като Селин.
Но...се опитвам да бъда чистна и справедлива.
Може би заради това, което й се случи, се появи новата Селин –  с друго, ново отношение към себе си, към хората, към живота.

Поздравления за актрисата Биге Йонал.
Успя да ме трогне, да ме развълнува, да ме накара да съчувствам на героинята й.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:29 от Dilemi

# 229
  • София
На мен първото ми турско дизи беше Перла (или както е оригиналното име - Гюмюш). Помня, че и преди съм ви споделяла. Тогава наборките в темата ми казаха, че не е възможно да съм била 8-9 клас, защото те са били на 17. Аз обаче се върнах назад и проверих, защото гледането на сериала съвпадна с нещо друго в мой личен план, което си спомням много добре. Било е точно лятото на моя 9-ти срещу 10-ти клас. Но не съм гледала сериала в България. Явно тук са го давали по-късно. Защото сериалът е заснет 2005, аз го гледах през 2006. Simple Smile

Последната ми латино сапунка обаче не помня коя е. Явно толкова ме е и впечатлила. Grinning

# 230
  • София
"Ти си моето слънце, моята луна и всичките ми звезди." - Е.Е. Къмингс

Тя му подари целия свят, той звездите....

Еда: Искам да запечатам този миг  в съзнанието си. Не е ли прекрасен?

Еда: Все още ли гледаш звездите?
Серкан: Не толкова, колкото преди. За какво мислиш?
Еда: Казах ни. Искам да запечатам този миг. Не искам да се събуждам. Ами ти?

Серкан: Мисля си кога ще ти омръзна.
Еда: Да ми омръзнеш ли? Не е възможно да ми омръзнеш. Защото ти си...Най...
Серкан: Най? Довърши си изречението.
Еда: Най...Най-романтичния робот на света.
Серкан: Романтичен робот? Е, добре. Според теб вече не дойде ли време за признания?
Еда: Ти започни.
Серкан: Вече ти го казах. Лудо влюбен съм в теб, Еда Йълдъз.
Еда: Чувствата ни са взаимни, Серкан Болат.    26.25
Тогава нека тази вечер да погледаме звездите.

Серкан: Добра идея. Защото имам малка изненада за теб.
Това е нещо малко за теб.
Еда: Как така, звезда ли си ми купил?
Серкан: Да, което означава, че вече на небето има една звезда на име Еда.

Серкан: Виждаш ли Сириус? А до него има една ярка звезда. Това е звездата Еда Йълдъз.

Еда: Не се ли получи много романтично?

И...както често се случва в романтичните филми.... от ясното небе, обсипано със звезди, което гледаха преди секунди заради звездата Еда,  заваля пороен дъжд... Но пък е чок романтик!

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 21:48 от Dilemi

# 231
Марги, едно огромно благодаря предварително Simple Smile Kissing Heart

# 232
  • София

Алптекин: Не може да бъде. Еда... Еда Йълдъз. Не. Не може да е вярно. Не е възможно.
Айдан, току що разбрах кое е момичето.
Айдан : Това шега ли е? Това трябва да е щега. Алптекин. Ще полудея. Еда Йълдъз.
По дяволите!

Какво се опитваш да направиш?

Серкан: Какво се опитваш да направиш? Искаш да ме убиеш ли? Тъй като сега никой не знае за нас,
няма да мога да те докосвам, да те прегръщам или целувам.
Еда: Ще издържиш няколко часа. Тъкмо ще се затъжиш.

Кое време стана? Правилното. Тогава да вървим да се оженим.

Ферит: Селин не мога да го направя. Селин, това не е правилно, не мога да го направя. Не мога да прекарам живота си с жена, знаейки, че тя е влюбена в друг. Това не е толкова просто и не мога да го направя.
Чух разговора ви вчера
Селин: Ферит. Моля те, не ме изоставяй тук и сега.
Ферит: Де да бях събрал смелост, за да го сторя по-рано, Селин. Де да бях..Много съжалявам. Не мога.

Горчива ирония!
Селин използва същите думи, които използва при разговора си със Серкан на вилата,
когато попита дали да изостави Ферит тук и сега.
Мъчно ми е и за Селин и за Ферит.

Малко встрани от темата. Sunglasses
Момичета! Heart Exl
Скрит текст:
Не знам колко време ще продължи това, но сега, в този момент от живота си, имам време, желание и възможност да правя подробен преговор на епизодите. Ако обаче този мой начин на преговор не ви харесва, или смятате че е излишен и досаден,  моля да ми кажете. Не искам да съм бъбрива, скучна и досадна. Ще намеря някакъв друг начин да изкажа мнението си за SCK. Нищо лично, както се казва.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:12 от Dilemi

# 233
Алекс, с малко закъснение - да ти е жив и здрав именика и много да те радва Hug

Който има инстаграм , може да подкрепи Ханде и Керем Wink
https://www.instagram.com/premiosprodu/?utm_medium=copy_link

# 234
Дано Керем и Ханде спечелят и тези награди.

# 235

Злати, за теб и всички, които ги обичат Nature Star

# 236
Марги Hug
Страхотна си Kissing Heart ще си попълня колекцията

# 237
Малко преди края на епизода Wink
Фраг на еп. 13 с бг. суб Simple Smile

и в оригинал

# 238
  • София
Дилеми, не спирай. Напротив много хубаво го правиш. Най-важните реплики, най-синтезираното от епизода ни поднасяш. Продължавай, миличка. Аз съм ЗА!

# 239
Миси, благодаря ти за фрага с бг. суб.

Общи условия

Активация на акаунт