Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 813
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дилеми, тъкмо се кефех на преговорите ти. И особено много ми харесват разсъжденията ти в спойлерите. Така описваш случващото се, че ме караш да си преосмисля отношението към героите. Продължавай, за мен е удоволствие. Peace

П.П.Изаура. Студентски град. Аз с новородено и 10 кибика в стаята ни вперили поглед в големия цветен телевизор. И всички не смееха да шукнат, да не ревне щерката, че им отиде серията. Joy По-мълчаливо гледане на сериал не съм имала.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:22 от profi_1

# 241
Дилеми, докато имаш възможност продължавай да го правиш. Никой не е против предполагам. Сряда си е ден за преговор, недей да изпитваш каквото и да било неудобство. Аз много се радвам всъщност, че Злати, която сега откри сериала и всичко й е ново няма да се чувства сякаш си говори сама. Включвах се на епизодите, за които съм пропуснала да го правя, но от уважение към постоянните четящи вече се спрях тъй като оттук нататък вероятността да започна да се повтарям е голяма.

Оо, следва 13 епизод. Напомням на Налбантова Joy

# 242
  • Кърджали
Миси, много благодаря за пожеланията за Анди. И аз ди пожелавам да би е здрав и все така слънчев лъч (вените на китката на едната му ръка много интересно образуват нещо като слъннце и от както му го показах все повтаря, че е мието слънце)
Иначе сме в средата на най-празничният период в годината. Празниците да исаме - иненни дни иат, на Кати, на Андрей. След две седмици са неговиятрожден ден, на баща му след това. Като сложим и рожденни дни на близки приятелски деца, че у Коледа, че и Нова година... Весело ни е..

# 243
  • София
Алекс, да ти е жив и здрав именика. Андрей Първозвани! Нека винаги да е пръв във всяко начинание.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:23 от БлагаВест

# 244
Здравейте, момичета! Kiss
Хората сме устроени различно. Аз съм такава. Не умея да се връщам. И в личен, и в професионален и във всякакъв план. Даже имам някаква емоционална спирачка да го правя. Дори физическото място не посещавам. И да кажеш, че защото е свързано с неприятни спомени, не, точно обратното. Сякаш ако се върна там, където ми е било много хубаво,  ще разваля спомена... Така е и с филмите, и със сериалите. В момента, когато ги гледам мога да се връщам десетки пъти на определени кадри, да гледам 3-4 пъти епизода, но после, когато всичко свърши, аз повече не се връщам... Днес разбрах, че повтарят АСИ по канал Д и реших да гледам...е, не мога. А след 1001 НОЩИ, това е сериалът, на който съм отделила най-много време и емоции. Аз съм такава. И това ме учудва. Защото  например много трудно се освобождавам от вещите си, особено когато са свързани с някого или нещо. Но не търся повече нито хората, нито мястото и добре, слава Богу,  че моите приятели през годините го правят вместо мен...Признавам, инициативите никога не идват от мен. Иначе пазя ревниво, до детайли и ненужни подробности спомените си за всичко, което е минало. Просто не се връщам...за да го възкреся дори като спомен.
Написах това, защото изпитвам огромно уважение към вас, които продължавате да пишете в темата, тоест  "да връщате лентата  назад" и разбира се, да разсъждавате за бъдещето на нашите ГГ...И както казват нашите любими персонажи от турските сериали: ДОБРЕ, ЧЕ ВИ ИМА... Heartpulse

# 245
Марги, гответе се! Другата сряда Налбантова ще е ей така, но щастлива де 😀
(Вие ще сте зрителите, но не с такива физиономии, естествено. Само Бро-то може така да ме е шамаросала, че да се вържа сама в пердето 😀)

Керем сигурно си мисли - Какво ли правят в бг-мама сега?!

На мен така най-много ми харесва тоз човек…май 🧐

# 246
На мен ми е много хубаво, когато е активна темата. Нека всеки да пише и да не се притеснява. Бре, чувствам се видна форумка в Бг Мама, новоизлюпена, но постоянна. Trollface

Линде като видя нещо мило, свързано с нашите и се сещам за теб. Stuck Out Tongue

Иска му се на човека. Sparkling Heart

# 247
Макар едното да няма общо с другото, но докато четях mari08 в съзнанието ми изплува любимо стихотворение на Петя Дубарова:
...
Когато искам-бързо си отивам.
Когато трябва -винаги се връщам.
Понякога съм страшно хаотична.
Друг път съм подредена къща.
Когато искам -много съм различна.
Когато трябва -съм една и съща.

Не съм по темата, но го споделих просто така, с топло чувство. Защото хората сме наистина различно устроени и някои бързо си тръгват, други не бързат да го правят. С причина или без.

Налбантова, леко с пердето. Joy
Ти Керем никак не го харесваш, теб те знаем. Но аз съм останала с усещането, че ти се струва най-симпатичен докато се влюбваше сериално в Еда и реално в Ханде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 248
  • София
Слънце, специално за теб. Хайде избери си най-любимото от всички тези...

# 249
Ханде е качила нова видео в сторито си. За какво говори в него, някой запознат ли е?

# 250
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

# 251
Добро утро! 🍀

Малко ли красота никога не е излишна

# 252
  • София
Добро утро момичета. Нека денят ни да започне с целувка.

# 253
  • София
Добро утро, момичета! Smiley
Лек и успешен ден ви пожелавам. Heart Exl

# 254
Марги, еее, не бъди така крайна. Не е да не го харесвам изобщо, но да - най-много го харесвам, когато е плътно залепен за Ханде/Еда. Когато се влюби в нея и … с тази брада и прическа, която показах 😋

Касандра, каква новоизлюпена форумка си? От почти година пишеш тук, даже си вече и без памперс, бибата е махната и си преминала към обща кухня 😀😀😀

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 09:56 от Nalbantova

Общи условия

Активация на акаунт