Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Ох, английският на Ханде не ми хареса, но пък "мучас грасиас" го докара перфектно Joy, по -добре да беше пробвала изцяло на испански. В едно интервю беше казвала, че по време на пандемията е почнала да учи испански. Ако си спомняте и лятото пускаше сторита с разни фрази на испански. И като цяло в испанския сигурно има поне 20 диалекта, тъй че както и да го кажеш все ще е вярно Joy
По темата за испанския да кажа, че с мъжкото тяло почнахме да гледаме "La casa de papel" , тъй като Керем го беше споменал този сериал като беше на Канарските острови. Много пъти съм му виждала постера, но все го подминавах , защото мислех, че не си струва. Голяма грешка! Страхотен е! И с всеки следващ сезон става по-интересно! Обаче нали го гледаме с мъжа заедно и ме мъчи всеки ден по 2 серии...ако зависеше от мен щях да изгледам 5те сезона за 2 дни Joy

Керем пак проговори на английски...пращайте линейки , припаднахме! Joy

# 301
mikipoli, този сериал и аз го изгледах. Наистина е страхотен и си заслужава. Утре, т.е. днес има премиера на нова серия в Нетфликс.

[/b]quote author=mikipoli link=topic=1389225.msg43908181#msg43908181 date=1638482929]
Ох, английският на Ханде не ми хареса, но пък "мучас грасиас" го докара перфектно Joy, по -добре да беше пробвала изцяло на испански. В едно интервю беше казвала, че по време на пандемията е почнала да учи испански. Ако си спомняте и лятото пускаше сторита с разни фрази на испански. И като цяло в испанския сигурно има поне 20 диалекта, тъй че както и да го кажеш все ще е вярно Joy
По темата за испанския да кажа, че с мъжкото тяло почнахме да гледаме "La casa de papel" , тъй като Керем го беше споменал този сериал като беше на Канарските острови. Много пъти съм му виждала постера, но все го подминавах , защото мислех, че не си струва. Голяма грешка! Страхотен е! И с всеки следващ сезон става по-интересно! Обаче нали го гледаме с мъжа заедно и ме мъчи всеки ден по 2 серии...ако зависеше от мен щях да изгледам 5те сезона за 2 дни Joy

Керем пак проговори на английски...пращайте линейки , припаднахме! Joy
[/quote]

# 302
  • София
И Асена се е включила. А Керем е репостнал.
            "Най-добрите ми моменти"

https://www.instagram.com/p/CW_1GZvvyBs/

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:11 от БлагаВест

# 303
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 304
Привет и от мен Simple Smile
Успешен ден на всички!
Много се радвам, че спечелихме престижнната награда -  Latin American Premius Produ 2021 в категорията Най-добър чуждестранен сериал.

# 305
  • София
Привет момичета! Още веднъж честита награда за СЧК.
Нашичкият Керем става все по-хубав. Съвсем е скъсил брадата и подстриган изглежда прекрасно. Свеж, усмихнат и много влюбен. Всичко това е изписано на лицето му.

# 306
Да, Линде, и аз съм доволна, че образът на Серкан от първи сезон се завърна! Stuck Out Tongue Winking Eye Онази прическа и брадата доста го състаряваха.

# 307
Добър ден! 🍀
Прочетох, че това е втори сериал на с Керем, който печели тази награда. Първият е "Сърцето на града" /"Този град ще тръгне след теб"/ 🏆

Сега да си каже нещо, което си мислих снощи, но беше много късно да го пиша😛
И на мен Керем много ми харесва така, ох с бяла риза, черен пуловер, яката извадена отгоре, обръснат, подстриган, с този гърлен секси глас, ох, ох, ох, чар, излъчване, и така... 😄😄😄 Голяма сексуалност лъха от него 🤫❤️‍🔥⚡ Добре, че обедно време...

Бъдете здрави. Хубав петъчен ден! 🍀

# 308
  • София
Да, Линде, и аз съм доволна, че образът на Серкан от първи сезон се завърна! Stuck Out Tongue Winking Eye Онази прическа и брадата доста го състаряваха.

Поли, предполагам че заради образа през втория сезон, на Керем се наложи да изглежда по-стар. Нали имаше скок във времето. Но аз определено така по го харесвам.

# 309
Добър ден! 🍀
Прочетох, че това е втори сериал на с Керем, който печели тази награда. Първият е "Сърцето на града" /"Този град ще тръгне след теб"/🏆

Поправям се... Сериалът е " В очакване на слънцето" . Печели наградата през 2018 г.

# 310
  • София
Здравейте  Smileyв петък по никое време! Sunglasses
Да свършва бързо, да идва уикенда с Пеперудите!

Специално за Miraland Heart Eyes ... и за всички ценители! Smiley

Скрит текст:

В мрежата се твърди, че Ханде го харесва така! Hande's favorite view!  Kiss
Само не мога да го накарам да говори, на английски! Yum

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 12:28 от Dilemi

# 311
  • София

Скрит текст:

Пу, пу, пу да не го урочасат този красавец.
Е много е секси Керем. Ханденце да си го гледа, защото ще й го лапнат като топъл хляб. Както и той нея.

# 312

Скрит текст:

Thank you so much, much, much 😍🍀⚡

# 313
  • София
Всички благодарят на Айше, Асена и т.н. Когато всъщност кралят е Ендер, първият директор на SCK.
Ако не беше мислил за Ханде и Керем като двойка в сериала, никой нямаше да се сети за това и SCK нямаше да го има.  Така че..Да живее Ендер!

А тези снимки с тези емотикончета са много емблематични. Докато все още много се съмняваха дали има нещо между Ханде и Керем те вече са си били загаджени.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:44 от БлагаВест

# 314
Здравейте
https://twitter.com/i/status/1466654429462024193
Керем

Гласувайте за най-доброто от годината
 Най-добри за годината

гласувайте неограничен брой пъти

Най-добра актриса
 #HandeErçel
  Най-добър пробив актьор
 #KeremBürsin