Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Минавам да оставя това и си отивам…
Много голичка 😵💫

# 361
  • София
По-добре късно, отколкото никога. Помните ли 24.11.2021г. гр. Делян. Усамотение, любов, празник, щастие и още нещо...

# 362
Новата мода в Туитър... Подозирам навъдили са се такива колажи за всички актьори Stuck Out Tongue Winking Eye

Сред посочените Ханде ми е любима, от липсващите - Мая Flowers Cherries

# 363
От стори на Керем

Какво иска да каже?

И стори на Ханде

Красива, неустоима и прекрасна както винаги.
Дано днес бъдат на червения килим с награди в ръка.

# 364
От стори на Керем

Какво иска да каже?

Изразява социална позиция

Първото е за борба с климатичните промени.
Второто е за Международният ден за правата на жените, днес 5 декември

# 365
Церемонията довечера дали ще я предават в Ютуб? Някой попадал ли е на инфо

# 366
  • Кърджали
Мисля че не. Щом ще я предават по канал Д, а те не пускат  пряко в ютуб. На сайтс на Канал Д щемможе да се гледа до  някое време и на сайта на teve2

# 367
От колко часа беше? Помня О.А май каза за 18ч… ама да попитам пак, че да не се излагаме 😌

# 368
Сега погледнах отново програмите.
По Kanal D излъчването започва в 18:30ч. при нас.
Ето линк:
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

А по Teve2 първо в 18 ще започнат с кадри от червения килим. След това в 19:15 самото награждаване.
Ето линк:
https://www.teve2.com.tr/canli-yayin

# 369
  • София
Привет, дружки! Kissing Heart
Дано нашите довечера оберат наградите. Погледнах в кои категории сме номинирани, хвърлих око и на тези, в които не сме. Конкуренцията е голяма. Но да си призная, нямам други любимци сред номинираните. Така че ще стискам палци само на нашите да прибавим и няколко пИпИруди към колекцията. Wink

Усмихнат следобед ви желая! Nature Dizzy

# 370
  • София
Ето и номинираните за най-добра детска роля за 2021г. Между тях е и Мая Башол.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:19 от БлагаВест

# 371
Надявам се да присъстват и ние да не останем разочаровани. Чакаме наградите сигурно от 2 месеца.

Satisfied Ханде е активна днес в туитър.

# 372
Друго си е да си космополит по рождение , защото понякога само съответния чужд език не е достатъчен ( да , предимство е)  ,но това да си живял по света е супер .
А в САЩ Керем е у дома . Ако ще заминават дано е за кратко , но има логика да отидат за празниците при неговото семейство .
Здравейте дружки

Родителите на Керем живеят в Канада, доколкото знам , не в САЩ.  Особено Ню Йорк изобщо не ми се струва близо до Канада. Joy

За детска роля може да дадат наградата на момиченцето от "Дъщерята на посланика" , гледах само първите серии, но четох, че доста са измъчили детето относно снимачно ввреме, особено след напускането на Неслихан, кадрите с нея са станали още повече, един вид те двамата с Енгин поеха всичко...

# 373
Останала съм с впечатлението, че сестрата на Керем живее в Канада, а родителите му в Richmond, Texas.

Въртят тази снимка и пишат, че сме спечелили за "Най-добър сериал". Зейнеп е изпълнителен продуцент на сериала. Явно от там тръгват писанията.
Докато не видя нашите по червеният килим, не вярвам. Satisfied

https://www.instagram.com/p/CShX7onI-lU/

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:27 от midnight__sun

# 374
Благодаря Miraland за информацията.
В интернет се въртят тези снимки. Твърди се че това е къщата която Ханде е купила в началото на 2021г

Красива Ханде, стара но непубликувана от времето когато с Керем снимаха заедно за новия сезон на FOX

Прелест

Общи условия

Активация на акаунт