Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не хейтя нашите, ама според мен трябваше да присъстват. Наградите са престижни. Ето че и спечелиха в две категории (засега). Беше редно да уважат феновете си и церемонията за награждаването. Лично мнение. Simple Smile

# 436
  • София
къде гледате, дайте линк,  моля  Hands Pray

https://www.teve2.com.tr/canli-yayin въобще те се отваря при мен

# 437
къде гледате, дайте линк,  моля  Hands Pray

https://www.teve2.com.tr/canli-yayin въобще те се отваря при мен

Аз гледам тук . https://www.canlitv.dev/teve2

# 438
# 439
Актьор и актриса в ром. - ком, кой спечели, че ми заби и не разбрах?

# 440
Продуцентката е получила наградата. Казала е, че Керем и Ханде са вложили цялата си душа и сърце в образите и така са открили истинската любов ☺️

# 441
Копирам от една дама във фейсбук, която твърди, че източникът и е 100% достоверен:

„„Преведено от турски фенове, които следят отблизо ХанКер:
„Ханде и Керем са обидени на организаторите. До преди няколко дни Ханде и Керем са били уведомени, че печелят категориите актьор/актриса в ром.- ком. сериали и са били помолени да потвърдят присъствие на церемонията. Освен важните статуетки актьор/актриса са били уведомени, че печелят и второстепенните „сериал“ и „двойка в сериал“. Вчера, в късния следобед са информирани, че индивидуалните награди ще бъдат присъдени на други актьор и актриса и присъствието не им е чак толкова важно. Това пренебрежително отношение на организаторите е обидило двойката и в последния момент са решили да не присъстват.“"

# 442
Актьор и актриса в ром. - ком, кой спечели, че ми заби и не разбрах?

Айча за "Ada Masali" и Айтач за ролята в "Baht Oyunu".

Смятам, че това, което спечелихме е заслужено. Имаме "Най-добрия ромком сериал", "Най-добрата двойка", но нашите актьори не са най-добрите. За мен не е нормално. Да пристрастна съм, но имам някакво абсурдно чувство за справедливост и ме човърка, че не взехме изцяло това, което си беше за нас. Дали искам Ханде и Керем да присъстват при така стеклата се церемония... по-скоро не. Това е. Simple Smile

# 443
Копирам от една дама във фейсбук, която твърди, че източникът и е 100% достоверен:

„„Преведено от турски фенове, които следят отблизо ХанКер:
„Ханде и Керем са обидени на организаторите. До преди няколко дни Ханде и Керем са били уведомени, че печелят категориите актьор/актриса в ром.- ком. сериали и са били помолени да потвърдят присъствие на церемонията. Освен важните статуетки актьор/актриса са били уведомени, че печелят и второстепенните „сериал“ и „двойка в сериал“. Вчера, в късния следобед са информирани, че индивидуалните награди ще бъдат присъдени на други актьор и актриса и присъствието не им е чак толкова важно. Това пренебрежително отношение на организаторите е обидило двойката и в последния момент са решили да не присъстват.“"

Това честно казано ми се струва абсурдно. Каквито и да са тези награди едва ли организаторите ще допуснат такова безобразие и ще паднат толкова низко за в последния момент да сменят победителите. Тези "100% източници" са много съмнителни
А Ханде и Керем не ми изглеждат да са обидчиви.

# 444
  • София
Аз не приемам нещата толкова присърце в момента. Бих се радвала да са там, за да ги видим. Но, ако действително се чувстват обидени и има за какво, разбирам, че са преценили да не присъстват и уважавам решението им. Вероятно никога няма да разберем истината докрай. Ще остане една от многото въпросителни. Но здраве да е. Гледаме напред. Желая им много бъдещи успехи и по-често да ги виждаме заедно. Simple Smile

# 445
  • София
Продуцентката е получила наградата. Казала е, че Керем и Ханде са вложили цялата си душа и сърце в образите и така са открили истинската любов ☺️

https://twitter.com/i/status/1467559978097651713

"Hande and Kerem, who gave birth to Eda and Serkan from the heart and found true love" .... Asena

"Ханде и Керем, които родиха Еда и Серкан от сърцето си  и намериха истинската любов"

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:41 от Dilemi

# 446
Реално няма как да вземем всички награди. Ще кажат, че е нагласено… От една страна стана идеално. Актьорът и актрисата не са от общ проект, но Куплето, което спечели, е от сериала, който спечели… Вместо самостоятелни награди, те им дадоха обща. Което е логично. Поне по мое мнение. Естествено, че заслужаваме всичко, в което сме номинирани, но не винаги става този номер. Аз не знам кои са хората, които спечелиха и как се развиват в професионален план.
За мен е важно, че оцениха проекта, оцениха Ханде и Керем като двойка, защото заедно направиха този сериал толкова успешен.
Може и в САЩ да са, но можеха да се включат онлайн, ако не са сърдити за нещо…

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:21 от Nalbantova

# 447
  • София
Ето ги  грамотите за двете спечелени награди. Нека да им са честити. Никак не е малко това. И е напълно заслужено. Няма как да ги разделя двамата. Те общо постигнаха този успех.
Аз съм от хората, които търпеливо изчаквам да разбера мотива, поради който двамата не дойдоха на награждаването. Затова няма да ги коря. Сигурна съм в едно, има много сериозна причина за това. Ханде е много отговорен човек. Керем също. Не е в техен стил да обещават, а след това да не го изпълняват.
Пожелавам им да са преди всичко здрави, да продължават в същият дух,  да гонят още по-високи цели. И най-вече да съхранят тази огромна любов, плод на този сериал, който ги събра и влюби.

Искам обаче да си кажа личното мнение. Не мога да повярвам, че недовършено дизи с предварителен финал, с уникално нисък рейтинг под 1,00, спечели награда за най-добра актриса. Нищо лично, но това е меко казано смешно.
Дори само това е една причина да не ги уважи човек.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:45 от БлагаВест

# 448
  • София
Честито на спечелилите!  Simple Smile
А нашите любимци да са живи и здрави, да си починат добре, да си подбират спокойно
и умно следващите роли и да са много, много, много щастливи заедно! Revolving Hearts
Те са истински посланици на любовта и щастието и са вдъхновение за много хора по света!
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

God bless them Hands Pray

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 22:37 от Dilemi

# 449
Преди всичко поздравления на целия екип на сериала за наградата, както и на Ханде и Керем за "Най-добра двойка в романтична комедия".👏🏻🏆Напълно заслужено!

Не мисля, че организаторите са се отнесли по този долен начин. По-скоро Ханде и Керем си имат някакви причини, поради които са решили да не дойдат.
Аз до последно се надявах, че ще присъстват, или поне един от двамата. Най-малкото го дължаха на феновете от цял свят, които са гласували. Защото за нас наградите не бяха чак толкова важни, колкото това да ги видим заедно на червения килим и на сцената. Не мисля, че коства толкова много да вместиш в графика си едно награждаване. В крайна сметка това е работен ангажимент, признание за труда, който са положили. Разбира се, ако са имали някаква много сериозна причина, която ние така или иначе няма да разберем😁, ги разбирам защо са решили да не присъстват, като и в двата случай уважавам решението им.

Скрит текст:
Айтач, който спечели наградата за най-добър актьор в ромком, не мисля, че я заслужава напълно. Поне по това, което съм виждала, не показва нищо особено откъм актьорска игра. Тук определено, според мен, трябваше Керем да вземе наградата.
За наградата на Айча нямам оплаквания. Тя си е талантлива и смятам, че я заслужава не по-малко от Ханде.

+1
Реално няма как да вземем всички награди. Ще кажат, че е нагласено… От една страна стана идеално. Актьорът и актрисата не са от общ проект, но Куплето, което спечели, е от сериала, който спечели… Вместо самостоятелни награди, те им дадоха обща. Което е логично. Поне по мое мнение. Естествено, че заслужаваме всичко, в което сме номинирани, но не винаги става този номер.
...
Може и в САЩ да са, но можеха да се включат онлайн, ако не са сърдити за нещо…

Общи условия

Активация на акаунт