Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Стига ни да ги виждаме щастливи, а за другото търпеливо ще чакаме...
Ханде направо сияе от любов. Особено, когато е получила цветя от любимото момче.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 00:29 от БлагаВест

# 676
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции

Gift Heart

# 677
Добро утро! 🍀

Интервюто за Хюриет

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/kerem-bursin- … karsiyim-41958953

С гугъл може да се преведе почти точно

# 678
Привет и от мен Coffee

# 679
Жест направила Ханде Ерчел към своя любим Керем Бурсин.  Тя е украсила бекстейжа  с цветя. Той бил мното изненадан когато влиза в в стаята и видял цветята, и веднага звънал на своята любима да й благодари. Твърди се че Ханде и Керем са женени или ще се женят. Така прочетох в един форум на сериала.

Прекрасната и сладка Мая

# 680
Красиво приключение от "Няма любов" до "Любовта върви добре"!

Керем е дал интервю на Айсун Йоз за “Habertürk TV”. Ще се излъчи в 14:30 (турско време).

# 681
Е, те във форумите знаят най добре кой кога се оженил и за кого се е оженил 😂😂😂

Очакванията на феновете: Ние се сгодихме, ще се оженим, сватбата е след месец 😁

Керем: Не се виждаме много често, а когато се видим гледаме филм или сериал 🙄☺️

А иначе той пише, тя рисува. Това е интересно 🍀

# 682
Керем: Не се виждаме много често, а когато се видим гледаме филм или сериал 🙄☺️

А иначе той пише, тя рисува. Това е интересно 🍀

„Тези дни аз пиша, тя рисува. Тя е много талантлива и прави невероятни картини. Ние се грижим за нашите кучета. И двамата сме много заети. Не се виждаме много често. Когато се видим, гледаме заедно филм или сериал.”

Предполагам е само за тези дни. Насъбраха му се тази седмица доста интервюта и снимки. Снимката на Ханде от снощи ми изглежда и на мен да е от сет. Сигурно от фотосесия, съмнява ме да е за нов проект, но кой знае. Thinking Не мога да му повярвам, че не се виждат редовно по принцип. Два дни в Канарските острови и на летището мърмореше, че не я е виждал от много време. Satisfied

# 683
Е, те във форумите знаят най добре кой кога се оженил и за кого се е оженил 😂😂😂

Joy така е. Фантазиите на феновете граници нямат. И да се женят, и да се разделят любимците или пък бебето да изпревари сватбата - ние пак последни ще разберем, така че в цялото това гадаене не намирам много смисъл... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пък и като умело послъгват, сами си вярват... Уж ашк йок, пък накрая какво се оказа... И добре правят тези, които предпочитат да спестяват подробности за личния си живот, все пак за тях е важно да са споменавани заради работата си.

# 684
Мъж в розово 😍💖

# 685
  • София
Привет момичета, пожелавам ви един мързелив и много спокоен неделен ден.

Няма лошо от това да гадаем. Така ни поддържат интереса. По-красиво от любовта няма. Какво ще се случи, само един Господ знае. Това обаче не ни пречи да си фантазираме и мечтаем. Защото много често мечтите се сбъдват.

Не се виждали често!!!      
Ако той е на единия етаж, а Ханде на другия, може и да не се виждат често. Това "често",  сигурно е в порядъка на 5-6 часа. После започват да се търсят по етажите и стаите, защото вече са се затъжили един за друг.  

Вие вярвате ли му на Керем?  Защото аз НЕ!  Голям артист е, както те гледа така убедително те пързаля....

# 686
https://twitter.com/HankerSource/status/1469963300884594689

Нов пост от Керем. Очертава се декември да е най-активният му социален месец. За сметка на това Ханде никаква я няма. Satisfied

https://www.instagram.com/p/CXYPN6Bg7ph/

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 12:46 от midnight__sun

# 687
  • София
Какво говори Керем Бюрсин за любовта тази неделя от14:00ч.

От сторито му днес...

# 688
  • София
Надявам се, че тези дни не се виждат много и са заети в последно време, а не по принцип. Те нали живеят заедно?! Rolling Eyes

На Керем розовото му отива. Ама то на хубав човек всичко стои добре. Heart Eyes

Много ми харесват новите снимки, още повече тези с Хектор. Керем е скъсил перчема, но все още го носи по-дълъг, явно не се отказва от опашчицата. Grinning

# 689
Бро и аз се надявам да е така. Не ми се вярва да живеят отделно. Линде къде си, за да ни осведомиш? Satisfied

Някаква изненада ще има днес. Поне така е писал.

Общи условия

Активация на акаунт