Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 697
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Всеки цвят му отива. Дори и в розово.

# 691
В днешното интервю по Haberturk, Керем е казал, че планира  да направи някаква програма, може би в Youtube, където канят други хора в компании или актьори да говорят по такива тежки теми и да чуят повече от личните им истории.

# 692

Натъкнах се в нета

# 693
  • София
Косите ти са жито, а в очите ти небе е скрито.
Тез очи прекрасни още ме изгарят.     
Твоят поглед, мили, без дъх ме той оставя.

# 694
- Добре, относно този социален натиск, брак, деца, каква е вашата гледна точка за него?
- Мисля, че е грешно, защото имам предвид, че някои са готови на 35, докато други не.
-  Ами ти?
- Не съм готов. Искам да кажа... не се чувствам готов. 😂 😘

Виж сега Керем, не се говори така. Ти си готов, трябва да си готов. Щом феновете казват, че си готов, значи си готов. Точка! 🤫

# 695
Каквото и да отговори на такъв въпрос ще сбърка Satisfied Ако каже, че е готов през ден ще вземат да излизат новини, че Ханде е бременна. Ако не е готов пък ще започнат да се съмняват, че не е сигурен в чувствата си и затова не бързат. Satisfied

# 696
- Добре, относно този социален натиск, брак, деца, каква е вашата гледна точка за него?
- Мисля, че е грешно, защото имам предвид, че някои са готови на 35, докато други не.
-  Ами ти?
- Не съм готов. Искам да кажа... не се чувствам готов. 😂 😘

Виж сега Керем, не се говори така. Ти си готов, трябва да си готов. Щом феновете казват, че си готов, значи си готов. Точка! 🤫

Той е готов... От мига, в който е зърнал Ханде... Обаче... според мен Ханде не е готова.. Може би й трябва още малко време, все още е достатъчно млада,  има други планове, които й предстоят... Засега това устройва и двамата. Но, смятам, че Керем никога няма да "натисне" газта повече, отколкото трябва... Много е деликатен, съобразяващ се с чувствата на другите, особено на жената до него.. Когато разбере, че и Ханде е "на същата честота", най-вероятно ще й зададе оня прословут житейски въпрос... Достатъчно е умен, за да разбере кога тя би била готова да сподели остатъка от дните си с човек,  подарил й най-открито-романтичния период в нейния и своя живот..

# 697
Той е готов... От мига, в който е зърнал Ханде... Обаче... според мен Ханде не е готова.. Може би й трябва още малко време, все още е достатъчно млада,  има други планове, които й предстоят... Засега това устройва и двамата. Но, смятам, че Керем никога няма да "натисне" газта повече, отколкото трябва... Много е деликатен, съобразяващ се с чувствата на другите, особено на жената до него.. Когато разбере, че и Ханде е "на същата честота", най-вероятно ще й зададе оня прословут житейски въпрос... Достатъчно е умен, за да разбере кога тя би била готова да сподели остатъка от дните си с човек,  подарил й най-открито-романтичния период в нейния и своя живот..

Обичам да ти чета коментарите по няколко пъти. Ей така, да им се радвам. Trollface

# 698
# 699
  • София
Това, което Керем казва, обикновено става точно обратното. Цяла година ни обяснява най-убедително, че "Aşk Yok" а те през това време са си консумирали любовта.  Много категорично ни казваха, че през октомври ще заминат за САЩ, а още са си в Турция. Сега ни обяснява как не се виждали често, а в същото време живеят заедно в розовата къща. То по тази логика и аз с моят мъж не се виждам често. Сутринта като излезнем за работа та чак вечерта са прибираме. Това са цели 10 часа. А когато трябва да пътуваме в командировка не се виждаме по цели 2 дни. Сега пък твърди, че виждате ли не бил готов за брак. Абе хора, виждате ли как я гледа. Той ще я изяде. Не може да се сдържа до такава степен, че не се контролира и е готов по всяко време да я целуне по рамото. Това не е човек, който не е готов. Само да му намигне Ханде и веднага с 200 км. от място ще е в гражданското да записва час.  Керем е на 34 години. Това е една вече съвсем подходяща възраст за създаване на семейство. Според мен и Ханде е почти готова. Може би я възпират някакви професионални планове. Ако все още са в плановете им да заминат за САЩ ще изчакат и чак след това ще мислят за нещо по сериозно.
Иначе какво повече да са готови. Та те си живеят като семейство. Само един подпис им липсва. Колко хора живеят така на семейни начала. Ще дойде и този момент. Нека ги оставят на спокойствие.

И така, продължавам по тази тема. След като изгледах това кратко видео разбирам, че думите казани от Керем са леко изкривени. Във видеото той говори за Ханде и тяхната любов. Когато водещата го помолила да говори за Ханде, той се е засмял и е отговорил:
"Мисля, че Ханде е страхотна личност. Тя е уникална. Тя е много скромен човек и уважава чувствата на другите. Когато има любов в живота ти разбираш колко е трудно да говориш по такива въпроси. Любовта е много сложно  и в същото време прекрасно нещо. Има чувства в любовта, които е трудно да си обясним. Когато човек навърши 35 години, много хора около теб започват да те питат, дали не искаш да се жениш или да имаш деца. Такива думи оказват натиск върху този човек. Но аз съм открил любовта и й се наслаждавам. Със сигурност предстоят да се случат по-интересни неща в бъдеще."

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 18:18 от БлагаВест

# 700
„Вярвам, че любовта е постоянно откритие и че трябва постоянно да се открива. Все още откривам”

"Патриархалните кодове ни пречат да опитаме мечтите си“

# 701
Личи се че Керем се притеснява когато трябва да говори за връзката си. Но е нормално. Не е длъжен да говори за личния си живот. Важно е че се обичат и са си заедно. Всеки с своите професионални ангажименти.

# 702
  • София
Ето го и интервюто с Керем с руски превод.
Име един въпрос, на който Керем отговори много хубаво.

Водещата: "Какви са вашите разбирания за брака и децата?"
Керем в първия момент отговори, че все още не е готов, но после уточни: "Това, е важна отговорност, отговорност на която аз държа. Ако аз имам дете,то аз съм длъжен да бъда готов за това да му дам всичко най-добро и да го обградя само с най-доброто. Това е свързано с любов, която трябва да му дам."

# 703

Не знам дали ще имам време за тема да направя ,но свърших поне това за да имам някакъв принос
Постарах се дано ви хареса!

# 704
  • София
Страхотна шапка, Диди! Heart Eyes
Много ми харесва. Hug

Не знам дали ще имам време за тема да направя ,но свърших поне това за да имам някакъв принос
Постарах се дано ви хареса!

Общи условия

Активация на акаунт