Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 947
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Къса ми се сърцето за Лютвие тейзе. Толкова хубав човек. Направо ще й се срине целия свят. Не че не е силна жена, но сигурно ще чуства и вина затова че тя натири Фикрет за Бетюл. Радвам се, че няма да се осъществи тази сватба.
Оха. На този Таджеттин Кара продал 190 - те, а той ги разбробил и разпродавал. Всичко за 700 000 лири. Всичко си е сложила в джоба Бетюл. Сега Фикрет избухна защото и двете го изядоха и двете заради тях без малко за мошеница да се ожени. Той сега казва че не е полъгал, а те са полъгали вместо да му повярват на него. Лютвие сега каза сам да се оправя Фикрет с нея, те да не се месят. Нарече я безсрамница и лъжкиня.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 22:49 от yakut

# 286
А Хакан защо се сби с прокурора?

# 287
Якут, Фикрет е жертва на предразсъдъците на които се поддадоха леля му и Зюлейха. Уж светски жени.

И савджъ-то си го получи, доволна съм.

Много ти благодаря за преводите! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Зная колко е трудно да гледаш и да пишеш, а ти и превеждаш.

Дали ще имат ваканция и ако да - колко ще чакаме. Имат нужда от почивка, но искам да гледам.

# 288
Бавно пиша и гледам малко по назад от вас може би, но се надявам някак да помагам да се разбере още с гледането на филма. Наистина, защо Хакан се държи като леке. Не  е присъщо за него. Така да говори, че той е прокурор на работа, а сега му вика ти ли си господаря на Чукурова. Дали не е постановка?

# 289
Дано на Лютфийе й светне, че след като е крадла Бетюл, най-вероятно е и лъжкиня. Дано се сети за ситуацията АКадир и заплахите и да сподели със Сание и със Зюлейха също.
Лека нощ от мен! Nature Moon
Весели празници на всички!!! Christmas Tree

# 290
Започна се. Дотук активен беше Абдулкерим, но сега Хакан поема инициатива. Прокурорът докато загрее плана на Мехмед, сериалът ще свърши. Сега е 1:0 за Мехмед, но предполагам, че Абдулкерим ще се сети защо Мехмед влиза в затвора и ще предприеме нещо.
Шермин ще падне първа от облаците и то пред градските клюкарки, които ще разказват цяла година. Шермин така се беше вживяла в ролята на фактор в Чукурова, а  Фикрет направо и развали цялото удоволствие.
Бетюл се размина с щастието. Фикрет се спаси. Сега ще има сили за Мехмед.
Ще чакам с нетърпение превода, за да разбера мислите на Зюлейха след разкритията в случай, че такива има. Развалиха и нейното спокойствие.
И накрая - Ердоган.

# 291
Да, наистина Лучия. Вероятно работата на актьорите е също много уморителна. Много може да взима, но и много дава. Затова е важна и подкрепата на зрителя, за да бъдат мотивирани. Ибрахим на последните наградите имаше много уморен вид, а Хилял беше с маска в едно видео. Май беше ходила на някакво представление, но  беше с маска и  не се видя умората.
Каква глава би на прокурора! Чак мен ме заболя. Sweat Smile

# 292
Постановка е - Ваня беше писала, че като влезе в ареста, Хакан ще разбере истината от Махмут за стрелбата по Зюлейха.
Възможно е да се е уговорил с прокурора и да действат заедно.

# 293
Ще видим фрага. Има логика. Нали разпитваше за Махмут?

# 294
Лютвие веднага даде заден гузно, гузно. И ... пак спести другата информация. Въобще ... не ми харесва този образ и това е. Като започне да обяснява нещо, започва от Адам и Ева. А с това потичване, вместо ходене, направо ме дразни. Joy
Ред е на Зюлейха с нейните трепети...

# 295

Фюсюн тук прилича на Маргарет Тачър като млада. Smile

https://video.twimg.com/amplify_video/1474023062140076036/vid/12 … ete_5o.mp4?tag=14

# 296
На мен Лютвие ми е симпатична, но наистина прекали да натиска Фикрет да се жени за Бетюл. Ако се женеше с всяка,  с която е спал харем щеше да има. И ако всяка жена беше беше такава кобра като Бетюл, никак нямаше да му е лесно. Но се кефя как свали бавно пръстена и й го даде и да каза, че всичко свърши помежду им и да не излиза повече пред него. Да не се мярка повече пред очите му. А тя уж не знаела защо и в какво я обвинява. Хайде де! Не знаела! Пък сега да ходи да реве на рамото на Акадир. Аз я подозирам че накрая и любовница ще му стане. Язък за това, че възпитаник на  Сорбоната, но то е лесно с парите на Демир, а накрая за черна благодарност да разпродаде имотите му така.

# 297
Много ефектно върна Фикрет халката. Но дали не беше по-добре да не се издава веднага и да се опита да разбере малко повече за това как е направила продажбата, защо и въобще да разбере нещо повече. Винаги можеше да се откаже от Бетюл.
Лютвие иска мирно и без жертви да се решат нещата. Но няма да стане така. Фикрет е много рязък - видяхме го сега с Бетюл, той много ще се ядоса, когато разбере, че Лютвие е знаела, че Абдулкерим е убил Фекели и не му е казала. Лютвие залъгва и Фикрет, и Зюлейха с любовните им отношения, иска да ги предпази от някакви опасни действия, но това може да става донякъде. След това и тя самата сигурно ще започне разследване кой кой е.

# 298
Не харесвам две неща в Лютвие - тайните от Зюлейха и натиска върху Фикрет. Даже не го пита обича ли Бетюл. Бил я хванал за ръката и се забавлявал, сякаш Бетюл не е отишла с него по собствена воля. Не може ли жена да се забавлява с мъж. Или да го лъже, за да го злепостави. Защо все мъжете са виновни за честта на жени, които не могат сами да си я опазят. Нали насилие не е имало. А в случая ние знаем истинските ѝ подбуди за брака.

Фрагман 1 за еп. 119

https://video.twimg.com/amplify_video/1474118749146034184/vid/12 … qCtSYA.mp4?tag=14

Познах , че Вахап няма да се задоволи само с фетишите - нападна Зюлейха, но май Хакан идва.

# 299
Имаме фраг. Зюлейха гони Шермин и Бетюл от конака. Дава им 2 часа срок, ако не си тръгнат ще ги изхвърли насила. Прокурора даде нареждане да хвърлят в ареста Мехмет, а Акадир се съмнява, че  Хакан че има някаква цел. Бетюл се развика на Зюлейха, че ще си плати. Нахалница! Мисли да й навири снимката в лицето явно. Прокурора съобщи на Мехмет, че Хюлия Г. е починала.  Зюлейха пък иска да отидат до Измир на погребението. Може би може да види и по- големия й брат Хакан Г. Отиват заедно с Фикрет. Кой ли влезна в стаята в хотела? Да  не е пак Вахап?
https://www.youtube.com/watch?v=yN5H7bRJ4kA

Общи условия

Активация на акаунт