Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 948
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Лучия, как разбра, че в хотела е Вахап? На мен ми се струва, че е Хакан.  Thinking

# 301
Лучия, благодаря за фрагмана!
Якут - за превода!
Значи Хюлия е починала, сега пътуването е Зюлейха - Фикрет; показват по същия начин пред вратите на стаите в хотела, както показаха преди с Хакан.
Според мен този, който влиза в стаята на Зюлейха, е Хакан.
Той май е освободен за погребението. Едва ли ще позволи Зюлейха и Фикрет да присъстват, а там задължително трябва да е Хакан. Това означава да се разкрие. Ще видим какво ще измисли, за да ги отклони.

# 302
Катя, обувките на Хакан са по-тесни, остри и лъскави, като на човек обичащ лукса. Тези по-подхождат да са на човек като Вахап. Може и да ни подвеждат. Понякога фраговете подвеждат.

# 303
Якут, благодаря! Flowers Bouquet Няма кой друг освен Вахап. Показаха фетишите му, но не е само това - той е насилник.

Дали Хакан идва в хотела по време на нападението.

Ваня, ако можеше Фикрет да изчака, да проследи Бетюл, да разследва всичко - нямаше да е Фикрет. Него само импулси го движат.

Катя, защо Хакан да напада Зюлейха? Тези обувки не може да са на Хакан.
Ваня, много разочароващо, ако Хакан не е успял да измисли друго, за да спре Зюлейха. Не я напада той. Или се е маскирал, да не го познае, или е наел някого. Голяма чуденка.

Тези кадри много ми харесаха.

# 304
Лучия, не съм обърнала внимание на обувките, но ми се струва, че затварянето на устата на Зюлейха не е на Вахап. Мисля, че това е Хакан все пак, затваря устата й, за да не крещи от изненада, например... Може и да е в опасност или е нещо друго.

# 305
Двама човека са: единият е с тези странни обувки и черно палто, а другият е Мехмед с черно поло и палто с черно-бели ефекти. Дали са на едно и също място и по едно и също време? Ръката върху устата на Зюлейха е на Хакан, също и черният пуловер. Той не я напада, пристигна в хотела в добро настроение, изненадва я. Аз така разбрах идеята на тази сцена.
Сега прочетох за кадрите, които са се харесали на Лучия. И на мен ми харесват. Те ми напомниха изхвърлянето на Юмит от конака, който Демир и беше любезно предоставил, което също беше дело на Зюлейха. За нея изхвърлянето на багажа е явно голямо отмъщение.Но все пак малкият конак е собственост на Бетюл! Grinning

# 306
Какво мисли, че ще постигне Бетюл като се кани на Зюлейха, че ще си плати затова, че ги изхвърля от конака? И като й отвори очите кой е Мехмет Кара, тя може и да се раздели с него, но Фикрет я чака. Тя какво ще получи от уравнението? С пилешкия си мозък продаде за жълти куруши не малко земи на Яман и си тръгна от холдинга с по- малко, да не кажа нищо,  защото и 700 000 лири не са нищо пред развален годеж и съсипано реноме. Първо разнасяха майката с любовните афери, сега дъщерята с мошеническите номера. Добре направи Сабахаттин като се махна от Чукурова, да не става свидетел на този резил.

Само да допълня. И на мен ми се струва, че ръката е на Хакан, защото е слаба, с изпъкнали вени като "топографска карта", а ръцете на Вахап трябва да са по-пълни, "кебапчести" Smile. Но пък краката не са на Хакан. Може да са на Вахап. Може Хакан да я спасява и да си е сложил ръката така, за да не изпищи. Ще видим. Обаче си мисля, че Вахап е по петите на Зюлейха. С тези фетиши ми е съмнителен.

Момичета, благодаря за прекрасната компания и страхотните коментари. Беше удоволствие за пореден път да гледаме заедно епизода. Дано и следващата серия е интересна.  Лека нощ!

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 00:06 от yakut

# 307
В конкурса за непознали аз винаги държа първото място Joy
В ресторанта Вахап гледаше Зюлейха така, сякаш ще я яде. И като знае, че Хакан е в ареста...
Но може да е Хакан - да беше почукал, пак е изненада.

Зюлейха сигурно ще вземе малкия конак за сметка на продадените земи. Не виждам как ще накара Бетюл да върне парите.
Но отново няма да направи ревизия на холдинга, да потърси Ерджан или да назначи свестен счетоводител. За двете фактури дали ще разбере.
Хюля е млада, от какво ли е починала.

Хакан като каза, че ще живеят където иска Зюлейха, никой не го попита няма ли дом някъде в Испарта.

# 308
Нали съм бърборана, казах лека нощ, но да се включа. Лучия, Хакан каза, че няма принципно против и да са в конака. Значи няма нищо против и леглото на Демир. Той жената взима, та камо ли леглото! Да не ги мислим имат пари. Могат да си вземат не конак, а сарай ако пожелаят. Интересно ми е дали няма Фикрет и Зюлейха да засекат Хакан най- накрая. Все пак ми стана мъчно за Хакан. Изгуби брат си, а сега и сестра си. Остана сам, наистина без семейство. Ако загуби и Зюлейха, то разбира се ще е по негова вина, но остава напълно сам. Сега си обяснявам защо е такъв авантюрист. Ами няма какво да губи. Това е!
Лека нощ!

# 309
Добре се забавляваме с този сериал, има много за гадаене и дописване - все работа за нас. Grinning

Фрагман 1 за 119 еп., рус. суб.:
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_247677

От мен пожелания за хубави празници! Wine Glass
До скоро!
Лека нощ!

# 310
Ваня, благодаря за фрагмана със суб.! Flowers Bouquet

Защо на Мехмет съобщават за смъртта на сестрата на Хакан Rolling Eyes Този кабинет не сме го виждали...

Тийзър за филма "Берген" - в ролята на певицата Берген е Фарах Зейнеп Абдуллах.

https://www.instagram.com/p/CX1fj-ZlN8-/

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 00:41 от LU4IQ

# 311
Добро утро и светли Коледни празници на цялата групичка! Бъдете здрави и нека в домовете ви цари хари хармония и топлина.
Исках да внеса едно уточнение за един от постовете ми, тъй като не го намирам. В сцената на Шермин с Бетюл когато тя показа снимката на Хакан с Демир. Шермин беше изплашена и посъветва да я изгори, тъй като й напомни че е опасен тип. Бетюл обаче и каза, че снимката е тяхната гаранция. Бях им сменила местата, за което се извинявам.
До скоро и весели празници още веднъж!

# 312
Привет! Hug Весели и спокойни светли Коледни празници! Пожелавам ви всичко , за което мечтаете да се сбъдне и най вече здраве! Heart Относно сериала, виждам, че най после се размърдаха. Аз си го гледам, но вече след превод. Радвам се, че Бетюл си получи заслуженото, макар, че едва ли ще се спре. Сега да видим Хакан кога ще се приземи и той, дано не е прекалено късно и Зюлейха да му прости. Както е тръгнал да събира плюсове, като нищо ще го избелят и ще заеме мястото на Демир навсякъде. Само той ми е трън в очите и заради него позагубих интерес към сериала, но то не може на всички ни да угодят. Joy Hug

# 313
Супер!!!
Рейтингът от вчерашния епизод се е покачил: Тотал - 8,05 (1); АВ- 4,33 (Sunglasses; АВС 1- 6, 44 (5). По тотал задминава даже Момичето на прозореца и Затворник (а този сериал се очертава да има доста високи показатели, играта  и на  двамата актьори е зверска). Много се радвам.

# 314
Здравейте,
Благодаря за коментираното! Flowers Cherry Blossom
Пожелавам светли празници на всички! Здраве, късмет и благоденствие в домовете и радост в семействата! Нека мечтите и желанията се сбъднат! Нека бъдем по-добри, по-усмихнати и съпричастни. Nature Star ☃️
До скоро, момичета и момче!

Общи условия

Активация на акаунт