Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 949
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Привет!
Якут, да онагледим този рейтинг - мечта за всеки сериал в четвърти сезон. Даже в гр. АБ скочи над 4%.

И режисьорът доволен Hands Clap

Пожелавам на всички ви весел празник с клипче от любимия Париж! Heart

https://www.instagram.com/p/CX1UiOKIUXE/

# 316
Да ви поздравя и аз с наближаването на светлия празник. Simple Smile
Пожелавам ви в тези дни да забравите грижите на ежедневието и да се изпълните с радост. Само положителни емоции! И надежда, че ще дойдат по-добри и по-човечни дни за всички ни!
Бъдете здрави и нека домът ви е пълен с любов и веселие! Christmas Tree Cocktail

# 317
Добро утро.
Весели празници на всички, бъдете здрави, вие и всички ваши близки.

# 318
Честито Рождество Христово!

С пожелания за здраве, благоденствие и любов! Heart

По случай 23-я си рожден ден в-к "5 Ocak Gazetesi" /издава се в Адана/ е раздал награди. На пети януари е освобождението на Адана.
Сред наградените са Мурат Сарачоолу, Фуркан Палалъ и Еркан Бекташ.

"Благодарим ви за приноса ви за популяризирането на туризма, на Адана и за това, че напомнихте на страната ни за Чукурова, някога столица на селското стопанство."
Честито! Hands Clap

# 319
Весела коледа, момичета и момче! Здраве, щастие, мир и благоденствие на вас и семействата ви. Дано имаме още много поводи за писане и четене на интересни коментари през идната 2022 година.

# 320
Привет!
Вчера, неделя, Хюля отлетя за дома, в Истанбул -  "Беше една сбъдната мечта снимка 🥰 слънцето изгря в небето 💞 много си красива, много си красива, Бог да те благослови, приятен полет скъпа моя, грижи се за себе си 🤲 се връщай у дома безопасно" /ГТ/

и аз реших, че ще почиват една седмица. Но по - късно вчера Бирсен съобщи кои сериали колко ще почиват и Чукурова липсва в списъка. Днес пак тя написа - "Селин Генч и Селин Йенинджи трябва да напуснат сериала в следващите серии, но заради вируса снимките са преустановени. Продуцентът на сериала Тимур Савджъ присъства на церемония по награждаването, проведена в Адана. Режисьорът на сериала Мурат Сарачоолу го придружи  на церемонията. По - късно се разбра, че Тимур Савджъ е с Ковид 19, а Мурат Сарачоолу е в карантина като контактен. В резултат на това сцените със сбогуването на актрисите все още не могат да бъдат заснети.
Гафур (Бюлент Полат) в сериала ще бъде разтърсен от смъртта както на съпругата, така и на сестра си."

За тази седмица серията е заснета - няма съобщение за промяна в датата, но дали ще успеят за следващата на 6 януари - не е ясно. Еркан и Фуркан също бяха с Мурат и Тимур, но за тях няма информация.

На тази снимка Селин е с режисьора Джан Евренол. Tя нали щеше да участва във филм, в Мардин или някъде там.

Допълвам - това май означава "две седмици раздяла"

Забравих - Мурат Юналмъш се е заразил с вируса. Дано се възстанови бързо!

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 14:56 от LU4IQ

# 321
Здравейте,
Благодаря за всичко споделено, Лучия! Flowers Hibiscus
Скорошно оздравяване на всички, засегнати от вируса!
Значи и Селин Г. и Селин Й. ще напуснат скоро, а героините им ще умрат по някакъв начин. Много неприятно! Щеше ми се да заминат някъде, подобно на Саббахатин и прокурорката. Мислех, че Гюлтен и Четин ще заминат за Истанбул, за да разширят фабриката. В тази връзка, помня, че Йълмаз и Фекели, заедно с текстилния бос на Истанбул щяха да строят текстилна фабрика в Чукурова. Имаше снимки, новини в пресата и т.н....явно СЦ са забравили това. Също и друго помня - Зюлейха говореше с Хакан на събранието за напоителни системи от чужбина за земите им, за някаква холандска фирма..., а Йълмаз внасяше и беше представител на италианска водеща фирма за напоителни системи, Фикрет продължи успешно дейността. Много странно, че Зюлейха не ползва услугите на Фикрет и техните системи. Мисля и че това са позабравили СЦ...за вече съществуваща дейност с напоителни системи.
Чудя се, какво ще се случи със Сание и Гюлтен. Дали злополука или ще бъдат убити. Сание знае за АКадир и може да започне да разпитва за неговото минало и род в Чукурова. И това да им коства живота с Гюлтен. Thinking
Дали и Арас ще напусне или не Thinking...
Няма да има епизод този четвъртък, така ли?

# 322
Привет!  Animal Beetle
Лучия, благодаря за споделената информация. Flowers Hibiscus
И аз мисля, че Сание ще продължи с издирването на информация за Акадир и при пътен инцидент ще загинат Сание и Гюлтен. За Гафур пишеше, че ще е съсипан от двойната загуба. От най-стария екип ще останат само Зюлейха,  Четин,  Рашид, Фадик и Хаминне. Серпил Тамур в едно интервю, в което беше заедно с Керем Алъшък си пожела неговата съдба във филма, сякаш намекна нещо. Даже попаднах на забавни  коментари,  че й е омръзнало да яде сютляч и затова иска да се махне от сериала.  Нали чакаме още двама, като за Алтан казаха, че ще се присъедини в 120- ти епизод.
Скорошно оздравяване на заразените. Останалото си идва на място. Нормално е да има движение, динамика, като в живия живот. За Селин Йенинджи имаше информация за предстоящ проект в Мардин, но за Селин Генч не си спомням. Дали ще има 2-ри фраг и епизод?

# 323
Дана, Якут, само това е написала Бирсен, от продуцентите няма съобщение, нито от официалния акаунт на сериала.

https://www.tv100.com/bir-zamanlar-cukurovada-cifte-olum-makale-586790

Сега в четвъртък серия ще има - ето нови клипчета в ИГ от днес и пише "последни 3 дни до новия епизод".

https://www.instagram.com/p/CX_ZVB1oSdw/

Ибрахим е на ски в Картепе. Снимката е от вчера, тоест от вчера са в почивка и тази седмица няма да снимат, а на 6 януари серия няма да има. Освен ако имат резервна. В четвъртък ще разберем със сигурност кога ще е еп. 120.

Сание вероятно ще рови на кого Бетюл е продала земята - ще се насочи към Кадир, защото знае кой уби Фекели. Гюлтен ще е случайна жертва или за да не се усъмни някой коя е била целта на убиеца.
Може новата актриса да е управителка на конака. От прислугата остана само Фадик. Назире потъна някъде - след взрива в конака на Фекели повече не я показаха.

Aдана през 70-те и през 80-те на миналия век.

"Това е носталгично видео, състоящо се от около 48 снимки от 70-те години на миналия век, включително стари изображения на Адана. Беше подготвено с най-слушаната музика по това време."

В линка има интересни снимки на сгради в Адана - как са изглеждали някога и сега.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=165481&start=0

1913 г. - "Дом на правителството" - прилича на конака на Яман.

И всичко това заради един туит в който се твърди, че през 70-80 г. на миналия век в Адана не е имало линейка и телефонни кабини. И аз тръгнах да ги търся... Joy

# 324
Момичета и момче, имаме си втори фраг.
В него Мехмет казва, че никой не ще му отмеме Зюлейха. Бетюл  се заканва, че ще изкара през носа  на Зюлейха всичко и ще си отмъсти за стореното. Одит ли е не знам, но питат Зюлейха има ли някакво обяснение. Имаше и някаква реплика за злините на свекъра на ханъаа. Явно нещо ще се разказва за миналото на Аднан Animal Baby Chick След това Зюлейха пита Фикрет защо толкова мрази Мехмет, дали защото е влюбен в нея. Мехмет предполага, че зад тази работа има нещо друго.  Бетюл отиде при Акадир и каза че са съсипани и всичко свърши. Мехмет разпитва Махмут. Каза, че  Махмут не е стрелял и го пита кой е поръчителя.

https://www.youtube.com/watch?v=jn1rpxWk4z4

# 325
Якут, благодаря! Flowers Bouquet
Бетюл с Кадир ще отмъщават на Зюлейха, а ще загинат Сание и Гюлтен - това сега ми хрумна.

Фрагман 2 за еп. 119, рус. суб.

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_248668

Много ми хареса това Joy

# 326
Лучия, нали казват, че животът е колело. Днес си горе, утре си долу. Затова човек трябва да се държи добре с всеки, защото слизайки надолу не се знае кого ще срещне. Тази приказка е валидна за Шермин и Бетюл. Особено Шермин. Колко грозно държание имаше с прислугата в конака. Паднаха много отвисоко.  И на мен кадърът много ми хареса.
Не мога да си обясня от втория фраг онзи  мъжкия глас, който каза, че по жестокост ханъмаа задминала и свекъра си. Странно. Ще го разберем вече в епизода.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 23:28 от yakut

# 327
yakut, може би заради изгонването на Шермин и Бетюл.

# 328
Катя, хората може и да не знаят, че  години наред Демир изплаща заемите на Шермин и изучи Бетюл, а тя за благодарност ги съсипва. Ако има някаква вина Демир,тя е в това, че даде в ръцете на Бетюл пълномощното. Уж беше прозорлив, но всеки може да се излъже. Та Зюлейха може да бъде обвинена в наивност и лекомислие, но не и  в жестокост и коравосърдечие.

# 329
Да, по повод изгонването на Шермин и Бетюл - казва го някой в Чукурова. Лицемери, намерили кого да съжаляват. Ако се разкрие всичко, което заедно и поотделно направиха досега, трябва доживот да са в затвора.

Якут, Бетюл без Кадир нищо нямаше да успее да направи. Но добре се ориентира, има нюх към себеподобните.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 01:58 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт