1. за ситуацията с наркотиците: все ми се струва, че тези наркотици са сложени от АКадир и Вахап, за целта на уловката. Те са сложили наркотиците и са казали на онова момче да каже на Фикрет; после чакат и снимат. Не знам защо, но не мисля, че е намесен наркотрафикант. Щеше да е голямо съвпадение да има наркотрафикант и братя Кескин да се възползват от това, точно когато разбират от Бетюл, че Лютфийе е била на телефона. И Хакан не пита нищо АКадир по въпроса. Защото сякаш знае, че именно те са сложили наркотиците за капан на Фикрет. За да го изнудват за земите на Фекели. Хакан все още не знае за ситуацията с Лютфийе. Ако беше наркотрафикант, Хакан щеше да иска да знае, как АКадир и Вахап са разбрали, че да са там и да снимат Фикрет.
2. за историята с този указ за земите и Чолак. Не разбирам, как може земите на Чолак да се считат за "ничии", при условие, че са били негви. Дори и да влезе в затвора, частната собственост си остава. Както е било при Фекели: влиза в затвора, но не губи земите си в Чукурова и като се върна, земите си бяха негови все още.
Освен, ако при Чолак не са били иззести тези земи, поради нелигитимно придобиване. Т.е. той да ги е придобил с шантаж, убийства и заплахи.
Кадир мълчи гадината за отвличането на Лютвие - откъде другаде ще научи Фикрет.

Май ще отвличат децата