Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 116 873
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 975
Вие сте от София-няма ли как да ги пробвате в магазин? Последните 2 с твърдата чашка трябва да се мерят.Аз мин.година поръчвах такива-не от Мохито.Нито една не стоеше както трябва в бюста/едната много прилепнала и половината беше навън и сплеснато,а другата свободна откъм мишницата/ Само за това мисля ,че е добре да се пробва,ако има вариант. Simple Smile .

# 976
  • София
Едната я има в София, но ми е в много неудобен мол, другата излиза само във Варна.

# 977
Здравейте, намаленията в reserved средата на юли ли са?

# 978
Здравейте ! Искам да си поръчам бански от Ризърв , но незнам кой размернсъм и ислам да поръчам 4-5 модела и размера до магазин … Мога ли да пробвам на ямсто и да платя само един или два или трябва да платя цялата поръчка и да върна ненужното ? Simple Smile

# 979
Плаща се всичко, и после се връща излишното.

# 980
  • София
Здравейте ! Искам да си поръчам бански от Ризърв , но незнам кой размернсъм и ислам да поръчам 4-5 модела и размера до магазин … Мога ли да пробвам на ямсто и да платя само един или два или трябва да платя цялата поръчка и да върна ненужното ? Simple Smile
Не. Трябва да се плати цялата поръчка. Дори май няма опция за плащане на място в магазина, а се плаща предварително с карта. Наложен платеж има само при доставка с куриер. Но не пречи да мериш в магазина и да върнеш на момента излишното. После ще възстановят по карта парите за върнатото. А може да мериш на спокойствие вкъщи и да извикаш куриер за връщането.

# 981
  • София
Здравейте, Резърв над каква сума имат безплатна доставка?
Добавих две сака за общо 100 лв в количката и ми дава доставка 9.90 до офис. По спомен предните пъти не съм плащала доставка за такава сума.

# 982
Аз имах проблеми с безплатната доставка последния път за 90лв, но сложих за 110лв и ми махна таксата. По принцип в общите им условия пише 80лв...

# 983
  • София
Стана! Rafaella, много благодаря! 🩷
Добавих една тениска за 12 лв.
Много съм доволна 😊

# 984
Reserved са големи гадняри, преди да пуснат намалението БД беше над 80лв, а сега като пуснаха намалението са я вдигнали над 100лв.

# 985
В доста сайтове са сложили безумни доставки. Това хай го мразя и от една страна е хубаво-отказва ме да се затрупвам с боклуците им....,понеже доставки не плащам или само в краен случай.

# 986
Здравейте, направих грешка направо да махна етикетите и изпера една рокля, за съжаление се оказа че ми е голяма Sad
Предлагам ако някой я иска 38ми размер
https://www.reserved.com/bg/bg/pamuchna-roklya-2110c-77x

# 987
  • София
Здравейте, днес получих он- лайн поръчка, сложили са ми в пакета 7 бр. талони за 10% намаление за он лайн пазаруване, валидни до 30.06.2023г. Тъй като няма да ги ползвам, който има интерес ще ги предоставя на лично съобщение. По 1 талон, за да се възползват и други, благодаря за разбирането !
П.П.на мен ми намаля и вече намалените артикули, може да пробвате и  при вас.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 22:42 от stelaartois

# 988
Здравейте, някой дали е взимал дрешки за бебе от Reserved, питам тъй като в H&M според мен са уголемени и винаги взимам номер надолу, но тук не знам как стоят нещата, ще се радвам ако някой помогне!

# 989
Здравейте. Имам код за остъпка 10%, който до преди 2 дни хващаше и на намалени, но днес не става. Дали знаете телефон да питам и дали изобщо има смисъл, щото на него пише, че е за Ненамалени.

Общи условия

Активация на акаунт