Къде в София - тема 4

• 56 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Такситата са станали скъпи и малко. Сякаш просто няма коли. А на къси разстояния отказват. Онзи ден си викнах такси до работа, сутринта в 8:23. Казаха, че след 11 мин ще е на адрес. Ами не. Бяха го забравили…

# 526
  • София
Добавям и нашия опит с хотел и такси за летището от август, миналата година. Бяхме в хотел Expo, Bulgaria, бившият Best Western InterExpo (виждам, че от 1.1.2023 са с ново име) на Цариградско шосе. Имаха шатъл само за пристигащи полети, но не и за излитащи. Поръчаха ни две таксита от рецепция около 11ч през деня и всичко беше точно. Хотелът е точно на метростанция Експоцентър и за минутки може да се стигне до летището, без да е нужно такси. Просто ние бяхме с много багаж и не ни беше вариант това. Препоръчвам с две ръце хотела, ресторанта и закуската му, както и обслужването във всяко отношение. Мой близък ползва ATM и също е много доволен, а Метрополитен имат трансфери и в двете посоки.

# 527
  • София
Къде в реален магазин мога да купя типово и ръжено брашно?
Но да не е еко-био, обикновенно типово и ръжено брашно.
Гледах в Кауфланд, Фантастико и Лидл и не открих търсеното.

В Била и Кауфланд съм виждала.

# 528
  • София
Ще съм благодарна ако някой може да се включи, търся място където се извършва ремонт на смарт часовници, или по точно подмяна на счупено стъкло, благодаря

# 529
  • София
Ще съм благодарна ако някой може да се включи, търся място където се извършва ремонт на смарт часовници, или по точно подмяна на счупено стъкло, благодаря
Ето тези хора на Стамболийски, много са читави и кадърни. Поправят телефони, часовници, слушалки. https://mobster.eu/

# 530
докато сме на темата с часовниците, от къде да си купя някакъв протектор за iwatch?

# 531
  • София
докато сме на темата с часовниците, от къде да си купя някакъв протектор за iwatch?
От Интернет или магазини като този в предния пост. Точно тези продават всякакви протектори.

# 532
Ето тези хора на Стамболийски, много са читави и кадърни. Поправят телефони, часовници, слушалки. https://mobster.eu/
Днес им занесох смарт часвоник и ми казаха, че не са поправяли, но се съгласиха да го занесат в сервиза и там да решат могат или не могат да решат проблема

# 533
  • София
Днес им занесох смарт часвоник и ми казаха, че не са поправяли, но се съгласиха да го занесат в сервиза и там да решат могат или не могат да решат проблема
На ММ в сервиза оправиха проблем със зареждането на часовника. Дано да оправят и твоят.

# 534
  • София
Някой има ли представа дали Токуда е на пешеходно разстояние от станцията на метрото до МОЛ Парадайс, май Витоша се води станцията? Много рядко ходя в района и не успявам да си представя разстоянието , а днес трябва да ходим с детето до Токуда.

# 535
На около 20-на мин е пеш. Но времето днес е много неприятно, по-добре с такси/кола.

# 536
Близо е, да. Ако случите има и автобус номер 73, спира и на метростанцията и на Токуда - 1 спирка е.

# 537
С малко дете ще е трудно, да. Иначе е пешеходно. Като са казали, може да комбинираш с автобус

# 538
Пешеходно е, да, напълно е ок да се стигне.

# 539
  • София
Благодаря! Детето не е много малко. На 9 г е, все ще повърви 20 минути, но може би ще хванем автобус.

Общи условия

Активация на акаунт