Къде в София - тема 4

• 56 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Вие докато чакате автобуса и ще стигнете Simple Smile има тротоар, удобно е за ходене.

# 541
  • София
От метрото вземи авт. 88 или 120, спират пред Аджъбадем/бивша Токуда/.

# 542
Здравейте, моля някой знае ли от къде физически или онлайн мога да намеря подобна кутия

# 543
# 544
  • София
Здравейте, моля някой знае ли от къде физически или онлайн мога да намеря подобна кутия

От olx съм купувала няколко пъти!

# 545
Близо до кръстовището на Драган Цанков и Г.М. Димитров има голяма бинзес сграда. В сградата има био магазин, с втори филиал в Студентски град, само тези двата са. Знаете ли кой е този магазин?

# 546
  • София
Близо до кръстовището на Драган Цанков и Г.М. Димитров има голяма бинзес сграда. В сградата има био магазин, с втори филиал в Студентски град, само тези двата са. Знаете ли кой е този магазин?

За Софарма ли питаш?
Ако да, това са търговските обекти там - https://businesstowers.bg/%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d … 0%ba%d1%82%d0%b8/
А тук са обектите в другата близка бизнес сграда  - https://nvtower.com/

# 547
Здравейте, от къде си купувате бельо? Търся дамско памучно бельо. До сега взимах от За-за, но качеството не е мн добро, след 2-3 изпирания се почват ластици, разтягания...
Преди години си спомням, че като бях дете/тийн имаше разни магазинчета за трикотаж по пазарите, дори помня Трявна, май на Красно село имаше такъв. Сега няма помен май от тези малки магазинчета, само разни вносни стоки със съмнително качество.

Държа да е памучно.

# 548
# 549
  • София
За дамско бельо имам няколко варианта, които въртя:

Бельото на Лидл от органичен памук, когато пуснат бикини - много са ми удобни.

Различни производители на бельо от Димитровград - например www.bellezza.bg, 0896731152 - имам тяхно боди от 95% памук и 5% ликра, нося го всеки ден и ми е много удобно, а се оказа и доста качествено., Desisslava lingerie - произвеждат по- луксозно бельо, можеш да напишеш в гугъл дамско бельо Димитровград/Хасково и ще ти излязат и други производители от района.

На Пиротска - магазините за пижами и бельо - предлагат и българско, единият е в пресечката на католическата църква на Пиротска, като тръгнеш от Халите в посока ЖП свиваш в ляво и веднага се пада магазинчето с голяма табела за хавлии, не може да се подмине, а другият им магазин е на самата Пиротска в същата посока към ЖП, малко след тази пресечка, пак отляво. Имам пижама от тях, не е памук, но пак ми е много удобна. Те предлагат доста бельо и пижами на Аффект Сливен, както и хавлии на Панагюрище, за подарък съм вземала.

На Неофит Рилски, веднага като се свие от Алабин съм виждала също точно такъв тип магазини за бельо като по пазарчетата едно време.

Факт е, че все по-трудно се намира нещо качествено и българско.

# 550
Хелене, много ти благодаря за подробното описание. Със сигурност ще отскокна.
Скрит текст:
Аз съм поръчвала от Авангард, мисля, че са варненска фирма, имат много приятни бодита, но бикините са смес памук с нещо изкуствено (около 15%) и някак си се усеща изкуствена материята.

# 551
Предполагам става въпрос за "Лайка" - laika.bg

# 552
  • София
Здравейте, от къде си купувате бельо? Търся дамско памучно бельо. До сега взимах от За-за, но качеството не е мн добро, след 2-3 изпирания се почват ластици, разтягания...
Преди години си спомням, че като бях дете/тийн имаше разни магазинчета за трикотаж по пазарите, дори помня Трявна, май на Красно село имаше такъв. Сега няма помен май от тези малки магазинчета, само разни вносни стоки със съмнително качество.

Държа да е памучно.
Магазинът за българско бельо,който беше на пазара на Красно село е преместен на спирката на тролеите на Медицинска академия посока Борово.Два магазина за бельо има там.Когато застанете с лице към магазините,този се пада отдясно.Мисля,че имаше 1-2 стълби и е малък и тесен магазин.В другия не съм влизала и не знам,какво предлага.

# 553
Благодаря ви, точно "Лайка" се оказа, че е магазинът. Този форум е голяма работа. 🤗

# 554
Искам да направя за подарък текстилна (еко) чанта [tote bag] по собствен дизайн, но не знам къде може да стане това.

Гледах по сайтове, но не предлагат със снимка от клиента, а само с техни. Пробвах и в Mania Print, но там чантата им не е ужасна полиестерна чанта, която се мачка и е малка.

Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт