Къде в София - тема 4

• 56 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,

Търся ресторант който предлага новогодишно меню с доставка? (Без ракета ракия, не ми хареса тяхното).

Благодаря предварително!

# 61
  • София
Здравейте, къде  може да се направи антигенен тест за ковид следобяд или привечер. Инетерсувам се за източните квартали?

# 62
  • София
Здравейте, къде  може да се направи антигенен тест за ковид следобяд или привечер. Инетерсувам се за източните квартали?
Централата на Рамус в Дружба на Димитър Списаревски.
Ако съвсем стане късно - летището, двата терминала. Но там принципно достъпът е ограничен само за пътуващи и може и да зависи кой ви провери на входа.

# 63
  • София
На НГ може ли да се отиде на бар примерно - без резервация?

# 64
  • София
пред Скай Сити Мол

# 65
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми, моля, ключар в Люлин, който да може да дойде на място и да отвори един апартамент заради изгубени ключове, и съответно да смени патрона. Благодаря!

# 66
  • софия
Бенджи, потърси тук. Когато ми трябва, предпочитам да се обадя на някой от списъка. Винаги са се отзовавали и със сигурност не са някакви мизерници.

# 67
  • София
Някой може ли да препоръча фирма за чистене на прозорци, в апартамент?

# 68
Здравейте! Препоръчайте ми, моля, ключар в Люлин, който да може да дойде на място и да отвори един апартамент заради изгубени ключове, и съответно да смени патрона. Благодаря!
Люлин 711 В

# 69
Малко странно питане имам, но може ли да ми препоръчате учител по математика, който да се заеме с възрастен, при когото основни познания са били изпуснати и има страх от числата? Или да питам в подфорум образование?

# 70
  • София
Малко странно питане имам, но може ли да ми препоръчате учител по математика, който да се заеме с възрастен, при когото основни познания са били изпуснати и има страх от числата? Или да питам в подфорум образование?
Онлайн може ли да бъде или държите на присъствено обучение?

# 71
HeleneS, може и онлайн, благодаря!

# 72
Здравейте! Къде мога да намеря хубави плодове и зеленчуци? Започвам захранване на детето си и бих искала да са възможно най-добрите. Някъде продават ли домашни?
Благодаря на отзовалите се! Blush

# 73
  • софия
На пазара Красно село има производители. По асортимента на сергиите лесно се познава кои са.

# 74
  • на последния етаж
От къде мога да купя качествени големи хавлии за баня?

Общи условия

Активация на акаунт