Избор на годежен пръстен помощ.

• 777
  • 17
  •   1
Отговори

Здравейте, търся мнение от дамската аудитория за избор на пръстен.
Тази конфигурация с бял диамант ми изглежда интересна, но бих искал да чуя женско мнение, благодаря ви предварително.

# 1
Въпроса е какво би харесала бъдещата ти годеница?
Моят годежен пръстен изглежда по начин, който на мен ми харесва. Моят годеник знаеше за вкуса ми преди да вземе пръстена.
Та въпросът е мислиш ли, че на НЕЯ ще й хареса?

# 2
Тези плетеници ще се почистват трудно според мен. Също ако притежателката носи чорапогащник, такъв пръстен ще го къса. Като цяло, не е практичен, може би затова поне на мен не ми допада, не обичам непрактични неща.

Тя носи ли пръстени по принцип? И ако не - би ли носила? Какви бижута харесва по принцип?

# 3
  • Пловдив
Не е лош, но плетеницата отклонява вниманието от камъка и той не може да изпъкне. Поне на мен така ми изглежда от снимката.

# 4
Тези плетеници ще се почистват трудно според мен. Също ако притежателката носи чорапогащник, такъв пръстен ще го къса. Като цяло, не е практичен, може би затова поне на мен не ми допада, не обичам непрактични неща.

Тя носи ли пръстени по принцип? И ако не - би ли носила? Какви бижута харесва по принцип?

Благодаря за мнението, не се бях замислял,че може би ще бъде непрактичен за нея и ще и бъде неудобно да го носи.
Дали ще и хареса, не знам, тази плетеница е много индивидуална и точно за това търся мнение, може би ще е най-добре да бъде нещо по минималистично.

# 5
Харесва ми пръстенът, но е малко тънък. Подхожда за дребна и слаба жена. Ако дамата не е такава, ще се губи на ръката и.
Плетеницата е красив акцент,  без нея ще е много постно.

# 6
Важно е да се знае и дали жената носи и харесва жълто злато. Аз например не харесвам и нося предимно бяло. Ако някой ми подари жълт пръстен, почти няма да има с какво да го съчетая, освен че няма да ми допадне.

# 7
  • Телиш/Плевен
Важно е да се знае и дали жената носи и харесва жълто злато. Аз например не харесвам и нося предимно бяло. Ако някой ми подари жълт пръстен, почти няма да има с какво да го съчетая, освен че няма да ми допадне.
+1

Като цяло колкото жени, толкова и мнения. Важно е единствено какво харесва твоята приятелка.
Иначе на мен ми харесва пръстенът, моят също е с плетеница.

# 8
  • Melmak
С тая плетеница хич не е по моя вкус, но то е важно какво харесва твоята приятелка. Обърни внимание дали харесва бяло или жълто злато.

# 9
  • София
И на мен плетеницата не ми харесва. Изглежда ми претрупан.

# 10
  • Down south
Не ми харесва.
Плетеницата не е подходяща за годежен пръстен, а диаманта е твърде миниатюрен, губи се.
Бъди сигурен, че има сертификат за камъка.
За малък камък е по-добре гладка халка, така ще изпъкне.
Имай предвид, че годежен пръстен след това ще се носи в комбинация с халка, така че помисли авансово и за това.

# 11
  • София/Севлиево
Хубав е,но бих го взела направен от бяло злато (понеже аз харесвам такова).Моят годежен (който за съжаление вече не ми става) е от бяло злато,два мънички диаманта и син сапфир в средата(защото ММ знае,че обожавам всичко що е синьо).

# 12
За цвета вече са казали, това е най-важния момент.
Бих препоръчала по “класически” годежен пръстен, където фокуса е наистина в камъка. Там също има вариации в начина по който се обхваща от метала, но стои по-фино от показания от теб.

# 13
Някой спомена практичността - малко неща са по-непрактични от годежен пръстен с диамант.  Стърчи и се закача, а и са "погребани" пари - няколко хиляди за диамантчето никога не може да се върнат. Обаче рекламата наложи тази мода и ако годеницата ти ще хареса жеста с именно такъв пръстен - давай и аргументите с практичността отпадат.

На мен този ми харесва, по-интересен е от стандартното и обичам жълто злато. Да "изпъква" диамантът няма как ако не е поне половин карат и нагоре. Но тогава неизбежно и ще стърчи повече.

И аз имам годежен пръстен още от преди модата, но не е с диамант, а е художествен уникат, просто красив пръстен. И не съжалявам, никога не съм го разбирала това с диамантите.

# 14
На мен ми допада,но наистина е за слаби и тънки пръсти. Доста мъничък ми изглежда,лично аз бих се зарадвала на малко по-голям камък,не държа да е диамант.
Ще се ориентираш добре,ако обърнеш внимание какви бижута носи дамата сега-малки,големи,с камъни или без,с цветни или бели камъни и тн.

Общи условия

Активация на акаунт