Къде в София - тема 4

• 57 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Оо, тази Byllan у нас се използва за какво ли не, включително като масичка, когато сме се опънали на дивана, супер е! Simple Smile
Също дървената поставка за телефон я взех на майтап, а се оказа супер удобна, препоръчвам я горещо.

# 91
  • софия
Да, и дървената поставка за телефон е много удобна. Особено за ДО на детето се оказа неочаквано полезна.

# 92
Да, и дървената поставка за телефон е много удобна. Особено за ДО на детето се оказа неочаквано полезна.
И ние за това я ползваме

# 93
  • София
Аз ползвам от този тип, купена от Джъмбо. Удобна ми е.

# 94
Здравейте! Моля да ми препоръчате фирма за профилактика на климатици, от която сте доволни? От 2 години не сме почиствали климатици в офиса и почват да бръмчат много.

# 95
  • София
Аз ползвам услугите на Вимакс клима

# 96
  • софия
Къде биха погледнали и евентуално опитали да ремонтират сд/радио система на Филипс? Отдавна е извън гаранция, а от официалния сервиз ме отсвириха. Нямали резервни части.

# 97
Някой може ли да ми препоръча от къде да купя мелничка за черен пипер, която да мели фино. Без значение, дали е електрическа или механична. Вече събрах асортимент от 4, които все са едри GrinningVery Happy и ме е страх да купум повече на сляпо.
Чудех се и за тази, когато пак я има налична. Ако случайно имате впечатления от нея, ще ми е полезно. https://www.ikea.bg/products/cookware/food-storage-organising/sp … odpravki/50301897

# 98
  • София
Мелничките за пипер и на мен са ми болна тема. Не знам дали ще е от полза, но ще кажа - на Делимано електрическата мелничка мели едро.

# 99
Здравейте,  къде в София мога да купя връзка за зимни ръкавици - от тези, които се закачат на едната и на другата ръкавица, така че е по-трудно да се загубят?
(такъв тип: https://kidso.bg/254485-product_large_new/rakavici-s-vrazka-za-b … be-sini-62911.jpg
Нужна ми е по-дълга лента за ръкавици, като за 4-5 годишно дете. БЕЗ ръкавиците, имаме си различни видове и са добри, но нямат връзка.
Обиколих няколко магазина за спортни стоки (Декатлон, Спорт Депо, Интерспорт) и още доста детски облекла, ходих по сергиите на пазара на стадион В.Левски - навсякъде ми казаха, че връзки нямат.
Нови ръкавици само, за да ползвам връзката не ми се купуват, но ако са много евтини, окей съм да взема, работата е там, че евтини не намирам, а скъпи ръкавици за копаене в сняг имаме няколко чифта Simple Smile

# 100
Здравейте,
От къде в София купувате телешки стекове (не българско месо)?

Пазаруваме от вивенда, но напоследък има страшни задръствания и по Оборище и Черни връх и ежеседмичното разкарване отнема доста време.
Онлайн пазарувам също, но предпочитам да си избера на място + консултантите в магазина дават добри насоки за приготвяне.

Оглеждам се за друг магазин, имате ли препоръки?

# 101
  • София
Надникни тук, имат и онлайн магазин https://angusbg.com/ Ресторантът Стек и вино работи с тяхното месо, имам добро впечатление от продуктите им.

# 102
Здравейте,
От къде в София купувате телешки стекове (не българско месо)?

Пазаруваме от вивенда, но напоследък има страшни задръствания и по Оборище и Черни връх и ежеседмичното разкарване отнема доста време.
Онлайн пазарувам също, но предпочитам да си избера на място + консултантите в магазина дават добри насоки за приготвяне.

Оглеждам се за друг магазин, имате ли препоръки?
Аз взимам от Вивенда в Левски. Но ми е сравнително на път.

# 103
Здравейте,  къде в София мога да купя връзка за зимни ръкавици - от тези, които се закачат на едната и на другата ръкавица, така че е по-трудно да се загубят?
(такъв тип: https://kidso.bg/254485-product_large_new/rakavici-s-vrazka-za-b … be-sini-62911.jpg
Нужна ми е по-дълга лента за ръкавици, като за 4-5 годишно дете. БЕЗ ръкавиците, имаме си различни видове и са добри, но нямат връзка.
Обиколих няколко магазина за спортни стоки (Декатлон, Спорт Депо, Интерспорт) и още доста детски облекла, ходих по сергиите на пазара на стадион В.Левски - навсякъде ми казаха, че връзки нямат.
Нови ръкавици само, за да ползвам връзката не ми се купуват, но ако са много евтини, окей съм да взема, работата е там, че евтини не намирам, а скъпи ръкавици за копаене в сняг имаме няколко чифта Simple Smile
Попитайте в кинкалерия. Там ще ви преложат ширити, връзки и капси, с които да направите такава връзка

# 104
Здравейте,

Къде в София мога да посетя ледена пързалка и да се възползвам от насоките на инструктор/треньор?
По възможност до 30 лв на сесия (с включени достъп до пързалката + наем кънки).

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт