Къде в София - тема 4

• 56 557
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ravi, не съм ползвала такава, от тях купувам кладница.

# 646
Не знам какви гъби търсите, но на Женския пазар съм виждала две/три сергии, където се продават различни от печурки гъби, пресни и сушени.

Мерси за информацията! Търся дребни печурки

# 647
Не знам в кой град сте, но често дребни печурки има в Промаркет.

# 648
  • София
Не знам в кой град сте, но често дребни печурки има в Промаркет.

и други дребнички плодове и зеленчуци Wink

# 649
Здравейте! Търся си от някъде да си взема изкуствени цветя (лавандула/и по-точно), но нещо не мога да намеря подходящи такива, та случайно някой да знае от къде мога да си намеря хубави изкуствени цветя (ако имат и лавандула - по-добре)?

# 650
Оня ден бях в Джъмбо. Има море от изкуствени цветя.

# 651
  • София
Здравейте! Търся си от някъде да си взема изкуствени цветя (лавандула/и по-точно), но нещо не мога да намеря подходящи такива, та случайно някой да знае от къде мога да си намеря хубави изкуствени цветя (ако имат и лавандула - по-добре)?

В Илиенци - 3 база има много

# 652
  • София
Виждала съм в Икеа, Мьомакс и Джъмбо

# 653
И в Jysk има изкуствени цветя.

# 654
Къде могат да ми прехвърлят снимки от диск на телефона? Става въпрос за зъбни снимки, ако има значение

# 655
  • Varna
Виждала съм в Икеа, Мьомакс и Джъмбо

+1 за Икеа. В Джъмбо качеството не е толкова добро, но ако ги гледате от далече - стават. Зависи за какво ви трябват.

# 656
  • Gorni Bogrov
Някой знае ли къде продават от тези ресни на метър? Има е юск,но са тесни и само бяли, проверих и на Илиенци,но там изобщо няма.

# 657
Виж в Какаду.

# 658
  • София
В Какаду със сигурност ще има.

Аз търся онези пластмасови лентички, които се пъхат зад острата част на яките на ризите,за да ги държат изпънати. Дори не знам как се казват, ама затрих доста от тях в пералнята.

# 659
  • Gorni Bogrov
Звънях в магазина им и нямат .

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 13:18 от cecko05

Общи условия

Активация на акаунт