Промоции на книги - тема 12

• 51 910
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Sanito251, тези дни си взех

Извинявам се, че са без автор
От Озон
Идол   
Вода за цветята   
Скандалният живот на Евелин Хюго   
Чувствай ме   
Сърцето е юмрук
Невъзпитаният Мечо
Чета с разбиране: Литературни и езикови задачи за 1. клас. (Рива)

Днес от СИЕЛА
Как да преживеем скандала
Чайната на ъгъла
Науката от света на диска 3
Магията на реалността
Цветовете на живота

От Озон 4 за 3
Ловецът на стриди
Моето гръцко лято
Да се срещнем във Венеция
Злодей

# 556
Аз пък си купувам почти всичко, което ми грабне окото. В много случаи "налучквам" само по кориците, няма как да знам предварително кое колко пъти ще искам са прочета. Всичко ми отива в библиотеката, до сега имам една книга, която един вид изхвърлих(малкия си играе с нея),дори не пможах да я изчета, преди време ми се наложи да продам няколко поредици, за които сега много ме е яд, иначе всичко си пазя. Да, има и такива, които няма да повторя, но за сега не съм решила да се разделям с тях.
Снощи опитах уж за по-бързо да поръчам без профил, че не искаше да влезе, но накрая си влязох в моя и нещата станаха доста по-лесно.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 16:01 от Малечка90

# 557
Момичета, просто трябва да споделя. Уж седнах само да разгледам "Цветовете на живота" на Лиса Айсату, но неусетно се зачетох. Текстът е буквално 1 изречение на 2 страници, но...леле . Тази книга ме усмихна, разплака и тотално впечатли. Много, много красива, но и много докосваща. Hearts Препоръчвам, ако някой все още се колебае.

# 558
„Цветовете” я има и в Делта Планет Варна, ако някой се интересува.

# 559
  • София
В Сиела на Витошка нямаше Цветовете на живота. Ще чакам следваща промоция. Вместо нея взех Книжарката от Кентъки. По принцип избягвам всякакви такива книжарнички, кафененца и пр., но тази ме грабна по описание, дано не ме разочарова.
Другите две са Облакът Кукуландия и За жените и солта.

# 560
“ Облакът Кукуландия” още от първите страници успя да ме убеди да поръчам точно нея (вместо “Архивът на Стиг Ларшон”, която също искам да прочета, но предпочетох Антъни Доер, който предполагам, че ще препрочитам) и това е следващата книга, която съм решила да чета, също я чакам с интерес.

# 561
  • Mostly in my mind
Момичета, просто трябва да споделя. Уж седнах само да разгледам "Цветовете на живота" на Лиса Айсату, но неусетно се зачетох. Текстът е буквално 1 изречение на 2 страници, но...леле . Тази книга ме усмихна, разплака и тотално впечатли. Много, много красива, но и много докосваща. Hearts Препоръчвам, ако някой все още се колебае.

исках да взема няколко бройки да имам и за подаръци, ноооо явно на 24 май. преди време бях споделила, че я разглеждах в Хеликон. много е красива, както казваш и докосваща и мила. заслужава си. искам да подаря и на госпожата по рисуване на дъщеря ми. мисля, че ще я оцени достойно. Simple Smile

# 562
Цветовете я има в София на Графа

# 563
Отидох в The mall за "Поразените", нямаше я. Нямаше и "Камък, ножица, хартия". Голяма излагация. "Поразените" я няма и онлайн, за другата не съм проверявала.

# 564
"Цветовете на живота " я имаше в книжарницата , която в подлеза пред Ректората.

# 565
  • София
Ние бяхме в Пловдив днес и минахме през Мол Пловдив. Взех "Камък, ножица, хартия", "Пролетно изкушение", "Светът на Ванката", книги от поредицата "Страховито в историята", новите две от Джани Родари и една на Маргаритка. Извън ппомоцията взехме и няколко барбарона. 😀 Като мога ще ги снимам и ще ги кача в другата тема. Иначе бяхме към 14.00 ч и беше свършила книгата за Гучи, аз лично не съм я и търсила, но други хора питаха и казаха, че е свършила.
Поръчах и от Ориндж, вече са в офис, но сме още извън града и не мога да ги взема.

# 566
  • Бургас
В Сиела Бургас преди обед имаше  всичко и нямаше много хора. Купих повече детски книги и само една за мен. От там взех и адаптирано издание на Шерлок Холмс с 20% намаление на издателство Робертино. Сега виждам,че на сайта им има 30 % на всичко и някой книги са на 40 на разпродажба. Направих и тук поръчка. https://robertino.bg/

Връщам се да ви чета.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 19:29 от . Яна .

# 567
  • под звездите
Аз се отказах от Сиела, имах няколко книги в кошницата, но като видях каква е доставката, сметнах че не си струва. Отделно, щях да поръчам Покоряването на щастието на Б. Ръсел, но в деня на промоцията книгата изчезна автоматично, дори в сайта им не излиза.
Исках да поръчам и разказите на Вонегът - изчерпана. В крайна сметка ги поръчах от Озон, заедно с още няколко набелязани заглавия.
Останалите ще ги чакам да излязат електронно или ще ги поръчам от други сайтове.

# 568
Доставката не е ли 4 лв?

# 569
Да, 4 лева е. Аз нямам мейл, здраве да е. Вероятно ще дойде

Общи условия

Активация на акаунт