Промоции на книги - тема 12

• 51 909
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Според мен си струва, дори само при три книги (като в моята поръчка). Аз получих имейл веднага, след като поръчах.

# 571
  • под звездите
Отчете ми 47 лв. с БГ пощи, за чужбина.

# 572
Наистина е много!

# 573
Принудих се да си правя регистрация в Сиела, вече бях сложила в кошницата и все грешка в мейла. Нищо спешно, така и така си поиграх с данните,  поръчах все пак.
4лв доставка до адрес ми начисли.

# 574
  • Beyond the stars
Без никакъв проблем поръчах сутринта. Мислех да мина през книжарница за "Цветовете на живота", ама ще е за 24.05 явно Grinning Отивам да хвърля очо в Озон.

# 575
Без никакъв проблем поръчах сутринта. Мислех да мина през книжарница за "Цветовете на живота", ама ще е за 24.05 явно Grinning Отивам да хвърля очо в Озон.

На 24.05 Сиела пак ли правят 50 % отстъпка?

# 576
Може ли да ми кажете личен адрес ли посочвате при поръчка на книги сега от Сиела? На мен автоматично ми излиза адресът на Графа, но не ми дава да финализирам поръчката.

# 577
Да.

clevermary, въвеждаш или личен или офис на куриер в профила си, предполагам и като гост пак е така.

# 578
Да.

clevermary, въвеждаш или личен или офис на куриер в профила си, предполагам и като гост пак е така.
Благодаря.

# 579
Тези 15% в Озон до кога са?

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Аз поръчах в първия половин час след като пуснаха промоцията и буквално за секунди дойде потвърждение. Но го пуснах през профила си в сиела. Исках да взема 8 книги, но накрая се оказа, че две ги няма и се лиших от тях. Но си струва, аз рядко падам под 50 лв за книги, а тук за 6те беше такава цената с доставка.

# 581
  • Бургас
Момичета, и миналата година имаше поръчки без потвържение на ел.поща, но всички си дойде. И се въоръжете с търпение, често книгите пристигат последните дни.

# 582
Да, наистина трябва търпение. Също ще започнат въпроси, след като някой се похвали, че вече е получил - кога точно е поръчал, предварително ли е платил, колко на брой книги… Според мен не спазват точно определена последователност, така че няма нужда да се опитваме да я разгадаем. Wink

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 11:43 от 50 Shades of Purple

# 583
Получих пратката от Озон (днес май ще получа 6 пратки - това е своеобразен рекорд):

Показвам си пъзелчето и книгоразделителя Simple Smile

Този юнак от картинката защо е толкова окървавен? Да не се е бил с турците? Ауу, колко некоректно...

# 584
Според мен няма връзка с времето и начина на поръчване (дали си регистриран или гост) от Сиела с изпращането, а с окомплектоването- зависи къде какво имат като наличности, за да го съберат и изпратят накуп.
Озон пак изпращат хубави подаръци, браво на тях. Дребен жест към клиента, но някак има отношение, а и с опцията им за БД винаги бих предпочела от там да поръчам, когато намаленията са сходни. В случая на Сиела бяха добри намаленията и на 3-4 книги доставката оскъпява само с по лев, което ми се стори приемливо в случая.

Общи условия

Активация на акаунт