Промоции на книги - тема 12

• 51 899
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте на всички!
Голям любител съм на криминални романи. Бихте ли ми препоръчали,какво да прочета?Hug

# 616
Може да погледнете Box - Камила Лекберг и Хенрик Фексеус, даже до 08.03 са с -30% на сайта на Колибри. На мен като цяло ми допадна (без някои конкретни сцени), интересна книга е.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 15:02 от fenyx

# 617
Здравейте на всички!
Голям любител съм на криминални романи. Бихте ли ми препоръчали,какво да прочета?Hug

Силно препоръчвам "Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл" - Стюарт Търтън. Книгата е на изд. "Еднорог", които в момента имат промоция.

# 618
Може да погледнете за криминалетата на Робърт Галбреит , супер увлекателни , недоскучаващи , тва е авторката на Хари потър ,,Роулинг,, написала ги е под псевдоним .Препоръчвам

# 619
  • Mostly in my mind
Антъни Хоровиц. Сега е намален в издателство Еднорог, както са написали вече

# 620
# 621
Намерих отново офертата на Колибри за 08.03 - книги за 3 лева, ще чакаме да видим кои ще са:

# 622
По принцип предлагат ли от вървежните им книги по 3 лева, или само застояли?

# 623
Лично аз се надявам да са интересни заглавия, а не книгите, които сега са им на 5 лева. Досега и да са имало такава оферта друг път - не съм я засичала, чакам да видя сега, сигурно на самия 08-ми ще стане ясно, дали някаква находка ще намеря.

# 624
Аз се съмнявам. Още чакам интересна оферта на Озон - сегашната ми покупка не я броя, защото повечето неща бяха за подарък, а не за мен (затова и избързах да поръчам при само 15% отстъпка) Simple Smile

# 625
Дано имат нещо атрактивно Озон. Винаги го предпочитам, защото мога да комбинирам на различни издателства книги, а има засега опция за БД, макар че им варира сумата за нея, но все пак е по-ниска от тази на издателствата (с изключение на Бард, от там и само една книга без доставка съм вземала).

# 626
Аз използвах отстъпката на Ориндж - 20 % за книги за "великите" жени /може и да не се нарекат точно велики, а известни или различни, или нещо друго подобно - тип авто или биографични/. По принцип има някои интересни заглавия, аз си избрах три - едната е от Шарън Стоун, интересно ми е как се е справила с масивни инсулт, който получи преди години, как едва ли не се е учила на много неща от самото начало - четох за това някъде преди. Другите две са тип исторически или просто са романизирани истории, май името на едната книга беше "Марозия", а другата "....... еврейката от Инстанбул" /не ми се отваря поръчката да видя точно заглавията/. Анотациите ме привлякоха заради историческите времена. Доставката ми е със Спиди до офис /обща сума на поръчката около 47-48 лв/, безплатна. Някой може да намери нещо интересно за себе си. Мисля, че офертата е до 8-ми.

# 627
Всички книги от издателство "Киви" с 30% отстъпка.
Код kivi30

# 628
Брей... много бързи този път от Сиела! Получих смс, че книгите утре ще са при мен. Поръчани в полунощ, платени с карта, 12 бр.

Да споделите при Колибри дали ще се намерят утре заслужаващи си!

# 629
И моите утре ще са в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт