Промоции на книги - тема 12

• 51 936
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
успях и аз. От "Цветовете..." се отказах, но включих няколко други - детски, адаптирана класика за по 2 лв. от поредицата "Запази историята". Със сина ми някои сме чели, от библиотека, други - имаме, поръчах и за подарък, дано са ок визуално, че са издадени 2014. "Забърсах" и от Озон - за 37 лв., исках едни две за "Изтрещялата половинка", че имаме годишнина с моя Wink И покрай тях на Лайънел Шрайвър новата... Сега ще се "самонаказвам" няколко месеца без покупки (до 24.05 поне;-))))...

# 526
  • Варна
Аз успях да поръчам в първата минута (1мин и 41сек, ако трябва да сме точни), но това не е случаят ми при всяка промоция със сигурност. Grinning Този път ще пропусна Озон, защото спестяванията за книги свършиха със Сиела, иначе си бях набелязала 4-5. Ще чакам следваща промоция.

# 527
Ура, след 30 мин борба накрая и аз успях да пусна всички, които искам.

# 528
  • в сърцето на един мъж...
След като ми заби два пъти, понеже исках да сложа всички книги наведнъж в кошницата, след това една по една стана и сравнително бързо успях. Обаче две от книгите, които исках нямаха наличност - едната е Домът на Гучи, а втората е за Путин.

# 529
От "Цветовете..." се отказах..
Свършила е в първите минути..

# 530
  • София
От "Цветовете..." се отказах..
Свършила е в първите минути..
Ееее, наистина ли..... Аз се отказах от поръчка, защото ще ходя към центъра по обяд и ще мина през Сиела. Дано там има останали бройки.

# 531
  • София
Аз съм пас и онлайн, и офлайн Simple Smile

# 532
  • Mostly in my mind
И аз.

# 533
Впечатлена съм от "пасуващите" Wink Сега ме доядя за "Цветовете", но нали гледам да "пестя" (Wink)) и си казах, че на когото и да я подаря не мисля, че ще оцени, пък за себе си да се глезя... Че нали е с мн. малко текст - викам си излишен лукс, ама пуста лакомия за книги сега ме "яде" като казахте (а и синдрома на "нямането" дето става много желано точно тогава...).

# 534
  • Разпиляна във въображението
Поръчах 7 книги от Озон. След малко атакувам Сиела с още 5. Като събера и четирите вчера отново от Озон, мисля това да е финалното пазаруване на книги за близките месеци.

# 535
Всички поръчали от Сиела ли получихте веднага потвъдителен имейл? В профила ми стои поръчката, че е пусната, но имейл нямам все още.

# 536
Всички поръчали от Сиела ли получихте веднага потвъдителен имейл? В профила ми стои поръчката, че е пусната, но имейл нямам все още.
Аз - да.

# 537
# 538
И аз този път пропуснах промоцията на Сиела. Зарекла съм се, докато не прочета 22 книги от моите книги на хартия (не броя електронните и тези от библиотеката) през 2022 година, да не купя книга. Да видим дали ще успея Smile

Равносметката до момента е 7 от общо 17 прочетени книги от началото на годината.

# 539
Аз нямам потвърдителен мейл от Сиела. Поръчах в 00:13 часа. Поръчаката я виждам в профила.

Общи условия

Активация на акаунт