Промоции на книги - тема 12

• 51 905
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Аз сега искам една книга на Еднорог, но ми се струва, че техните 40% плюс доставка, ще са като 20% на Озон, затова ще изчакам 23-ти април.

# 586
Аз сега искам една книга на Еднорог, но ми се струва, че техните 40% плюс доставка, ще са като 20% на Озон, затова ще изчакам 23-ти април.

И аз имах набелязана книга от еднорог. Те се съгласиха да се вземе книгата от офиса им в книжната борса, където обслужват клиенти на едро. Отново приложиха отстъпката. А исках само една книга. Ако сте от София или имате познат, може да опитате така. 40% са доста изгодна оферта, ако се избегне доставката.

# 587
Не, за съжаление няма как да стане. Имам роднини, които живеят в София, но и те няма как да ми я изпратят безплатно (сравнявам с безплатната доставка на Озон).

# 588
  • Бургас
Аз пък няма да поръчам от Озон. -15% са ми малко, а имам книги в любими, които традиционно са със  значително по-голямо намаление.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 11:52 от . Яна .

# 589
  • Пловдив
Момичета, защо според вас Озон ми начисляват 2.99лв доставка, въпреки че поръчката ми е над 29.99лв? Дали е грешка някаква?

# 590
На мен ми начисли безплатна доставка само, ако е до адрес (във Варна). Да не би твоя град да не им е опция за безплатна доставка до адрес. Иначе за Спиди/ Еконт и на мен ми начисляваше 2.99.

# 591
  • Варна
Това пък що за глупост е... Каква е логиката доставката до адрес да е безплатна, а до офис не?

# 592
  • София
И аз не знам, но е факт. Аз обичам да поръчвам до офис, защото не съм обрвързана с точен ден и час да чакам куриера, а и не всеки ден работя от вкъщи.

# 593
  • Варна
От понеделник в брошурата на Лидл има книгата Апокалиптично на Джеймс Патерсън и Джонатан Баркър за 8,89 лева, коричната цена е 23. Понеже ми седи в любими в Озон мисля да я погледна.

# 594
Може би вече имат свои куриери и в други градове, освен София. В Сф обикновено е така - до адрес идва техен куриер и има БД. Понякога дават БД и до офис на куриер - напр. при големи кампании, когато техните коли са по-натоварени.

# 595
Аз до сега не съм плащала доставка  нито до адрес, нито до офис(София). винаги ми е била бд и преди и след промените.

# 596
В София ми е давало от Озон различни опции, в зависимост от сумата на поръчката, но последно БД до адрес беше с техен куриер. Затова вероятно до офис на Спиди/Еконт имаше такса, а до адрес - безплатно.

# 597
  • Варна
Може би вече имат свои куриери и в други градове, освен София.
...

Да, откакто имат свои куриери във Варна отпадна безплатната доставка до офис на Еконт или Спиди. Сега е безплатна доставката само до адрес. Simple Smile
Направи ми впечатление малко преди новогодишните празници, пък и вече на няколко пъти виждам техни автомобили. Надявам се да направят и техен магазин. Simple Smile

# 598
Може би вече имат свои куриери и в други градове, освен София.
...

Да, откакто имат свои куриери във Варна отпадна безплатната доставка до офис на Еконт или Спиди. Сега е безплатна доставката само до адрес. Simple Smile
Направи ми впечатление малко преди новогодишните празници, пък и вече на няколко пъти виждам техни автомобили. Надявам се да направят и техен магазин. Simple Smile

Това е отговорът значи Simple Smile
Но моят съвет е при всяка поръчка да следите къде дава БД, защото както писах - понякога при голямо натоварване, в Сф дава БД до офис на куриер, а за доставка до адрес начислява 2,99.

# 599
И аз не останах „хепи”, че БД е само до адрес. Не обичам да чакам куриери, ама какво да се прави.

Магазин на Озон във Варна ще бъде сбъдната мечта, не може да ме изкарате оттам Joy

Общи условия

Активация на акаунт