МОНОДИЕТА - тема 21

• 68 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Момичета, и аз започвам от понеделник на ВЧ диетата. Дано успея, че имам едни 10 кг за сваляне. Вие тренирате ли по време на диетата?

# 106
Аз лично не, но защото родих преди 3 месеца. Мисля да започна с упражнения скоро, обаче. Иначе аз съм на 8ми ден (рибен), но ще се изтегля на 10ти, понеже утре след 21 ще правя фастинг.

# 107
Аз съм ден 4 на пиле на ВЧ и съм -2.400кг.Започнах от 79кг.Цел ми е 65,но и на 68 ще съм доволна.Ръст 165см. съм ,но под 65кг.изглеждам страшно-само жили,кокали и главата ми стои несиметрично на тялото Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще го мъча това моно, пък резултатите ще дойдат.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 13:24 от Stone flower

# 108
Здравейте, и аз от днес се включих към Вас.
Започвам режима на Касиопея или някаква подобна вариация:)
Днес Кисело мляко - приготвила съм 5 бр. на Елби 3,6%, но до момента съм изяла 3, може би за вечеря още едно и това ще е. Утре мисля 2 банана - по един за обяд и вечеря и през другото време мандарини.
Стартирам 71,00 кг - цел 62 лв.
За първи път ще правя моно. Моля за мнение приблизително за колко време ще успея. Иначе воля имам.
И още един въпрос, когато е рибен ден Консерва в собствен сос хапвате ли

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 16:54 от krasavica_t

# 109
Гледай са пиеш повече вода в дните на кисело мляко. Ако искаш може и айряни да си правиш. Мери се всяка сутрин след деня на мляко - резултатите ще ти подействат много стимулиращо Simple Smile
Успех!

# 110
Аз ям понякога, ако нямам достатъчно риба или за разнообразие. Но не повече от една на ден и не всеки път, като съм на риба.

# 111
Днес след 1ден салатен съм +1кг.!Много гадно,обаче съм била стриктна и май ще прибера кантара.Мисля да се тегля по-рядко,изнамерих едни много тесни дънки,с които не мога да дишам и ще си ги меря периодично.

# 112
Гледай са пиеш повече вода в дните на кисело мляко. Ако искаш може и айряни да си правиш. Мери се всяка сутрин след деня на мляко - резултатите ще ти подействат много стимулиращо Simple Smile
Успех!
Много Благодаря, днес нямаше как да се премеря, но за след другия ден на кисело мляко, които планирам да е четвъртък обезателно ще го направя и се надявам да се похваля с резултат Simple Smile

# 113
Здравейте, и аз от днес се включих към Вас.
Започвам режима на Касиопея или някаква подобна вариация:)
Днес Кисело мляко - приготвила съм 5 бр. на Елби 3,6%, но до момента съм изяла 3, може би за вечеря още едно и това ще е. Утре мисля 2 банана - по един за обяд и вечеря и през другото време мандарини.
Стартирам 71,00 кг - цел 62 лв.
За първи път ще правя моно. Моля за мнение приблизително за колко време ще успея. Иначе воля имам.

Аз се провалих с диетата на ВЧ на Ивановден. ММ беше именик и нямаше как да го оставя да си пие виното сам Laughing Оставих си ден-два отново за настройка и в неделя започнах диетата на Касиопея. Вижда ми се по-лесна за изпълнение, защото два дни на едно и също ми омръзна. Но както е писала  Lady Cassiopeia Duval аз наблягам повече на вода. Едно мляко ми стига за целия ден. Едната половина си я правя на айрян, а другата половина хапвам, когато почуствам много глад и то най-вече вечер. След два млечни дни съм -1кг.

# 114
Cvete™ чакам да се включиш Simple Smile да си правиме компания и за мотиващия. Вчера ми беше ден за пловдове и днес се премерих - 1,400 кг. /69.600//. Днес рибен ден съм го писала - домашно изпечен хек и пъстърва без нищо. Утре мисля кисело мляко и в петък ще се премеря отново .

# 115
Така аз се провалих първия път. И от утре с нови сили ще се пробвам пак. Защото искам да видя бърз резултат а само с тренировките няма да е толкова бърз. Искам да видя поне едно 5 кг надолу. Да се мотивирам малко. Много съм разочарована от себе си, че се провали при първия опит.

# 116
хайде- хайде, случвало се е на всички, важно е да не се отказваш Hug

вчера бях на месо, днес на айрян и КМ
утре - яйца
-1кг за 8 дни

# 117
Утре ми е последния ден (кисело мляко), като до момента съм -2.900. Надявам се след днешния ден на кисело мляко утре да има още - 😅
Ще направя ден-два почивка. После св чудя дали да продължа отново с ВЧ или с Касиопея.

П.С. С какво мога да заменя ориза, че не обичам 🤔

# 118
А тази Диета от Lady Cassiopeia Duval дали е по ефикасна? Или на Галимира?
Аз на Галимира се спрях. Няколко колежки правих на ВЧ свалят 4-5 кг и до една седмица няма и следа. Та се опасявам, че и с Галимира да не стане така. Вие колко сте сваляш след тази на Галимира? Благодаря предварително!

# 119
Преди време правих ВЧ но с една връзка свалих всичко излишно и спрях Тогава обаче имах да свалям само 4-5 кг., а сега много повече. Качих ги умножени по две, без да прекалявам. Мисля си, че не е трябвало да спирам. Пак ще почна и смятам след достигане на желано тегло да мина на лунната. Обаче часовете и дните за 2022 не ги намирам. Някой ако ги има ще се радвам да ми ги изпрати. Намирам само такива с по един час, а не от колко до колко часа.

Общи условия

Активация на акаунт