МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 507
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Във вторник имах фалстарт на първия картофен с 2 ябълки за вечеря. Изчистих плюса от РД обаче, и официално стартирах вчера. Записах мерки и килограми.
Днес имах втори успешен картофен, и ме очакват 2 дни на пиле.
Успех на участниците!

# 511
браво, Дез, пиши за мотивация 🌷🙏
от моето хаотично моно, днес съм преяла с месо 🐷
май ще е добре от събота да подкарам класическо Ваня Ч.
утре не знам какво, няма къде да варя картофи, яйца може би

# 512
Добро утро и аз съм от вчера на ВЧ.До сега бях на без въглехидрати 3месеца,като свалих 8кг.,но от месец съм в пълен застой.Имам още малко за сваляне,обаче голяма мъка.Примирила съм се вече,че цял живот ще внимавам какво ям,но вече съм М размер и няма да допусна отново да стана ХХЛ .За коледното парти трябва да съм свалила още малко.Хайде  успех на всички!

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 08:55 от Stone flower

# 513
Привет от мен.☕

Herzen, почвам и аз в събота В.Ч. Ще се надъхваме, нали 🤭

Цел ми е да махна едни нахални 6кг 😃

# 514
👍✌🤟
и моите са мн нахални 😂

# 515
Здравейте, момичета! И аз в кюпа с монидиетите. Преди години много успешно отслабнах с една, не върнах килограми. Но миналата година родих и още имам едни 10 кг от бременността и поне още 2 ми се иска, защото на 56-57 кг се чувствах най-добре. Та в понеделник започнах, но с картофена салата (малко чийт, но за начало). Във вторник бях на варено пиле, сряда - извара, вчера - 6 варени яйца, а днес - риба. Започнах 68,8 кг, днес съм 66. Забравих да измерят обиколки, но днес ще се измеря. Видимо корема ми е свит (аз съм само на корем и бедра, отгоре съм слаботелесна...). Успех желая на всички Flowers Hibiscus

# 516
тихичко е тук, нищо не казвате 🧐
картофки варени, с оцет и черен пипер за мен 🍟🍟🍟🥔🥔🥔
тази седмица нищо не съм свалила, разочароващо е малко 🐷

# 517
Аз си трая, след нарушение вчера. Joy
Днес продължавам. Доста вариационно ще я карам и днес, имам среща с приятелки следобяд, и ще видя какви ще ги свърша. През седмицата е лесно да съм стриктна.

# 518
във вторник съм на рд на бебе на 1 г
пилето е ясно, но не знам как ще се оправдавам за тортата 😛

# 519
Картофен ден и от мен 🤭
Доста ми е кофти без плодове, но ми е по-кофти че не си влизам в дънките от преди да забременея. 😃

Картофи с розмарин на фурна за обяд и вечеря 🤟🏽

# 520
2 ден пиле,тъкмо вечерях и да съм честна направо ми се потресе от пилешкото.Май до този момент не ми и било толкова противно.Заредих с моркови и цвекло и чакам с нетърпение утре.Не съм се теглила,защото  3дни не съм посещавала wc-то.Вие как се справяте с този проблем?

# 521
Аз след ден на риба бях минус 300 гр. и за юоя изненада след ден на кисело мляко бях с +... Днес бях на кашкавал. И при мен е голям проблем ходенето до тоалетната, не съм ходила от 4 дни. Утре съм на филе. Нямам търпение за плодове и зеленчуци, вече от всичко ми се подвига.

# 522
  • Варна
Минавам да кажа, че съм си запазила всичко свалено до тук и скоро пак ще започна.

# 523
Минавам да кажа, че съм си запазила всичко свалено до тук
И аз така, учудващо. А четох за грандиозно йо-йо, че има ВЧ, а и грам не се ограничавам.

# 524
Аз пък все не мога да започна като хората. В четвъртък съм на brunch в моя чест (държавен празник при нас), и празнувам РД вече втора седмица. Joy Не се храня зле, нито прекалявам, но не съм на моно.

От петък съм с вас. Днес съм на обичайния за мен фастинг прозорец, но смесено хранене.
След моното ще продължа с 20/4 и ОМАД. Хареса ми, и ще си го оставя до отшумяване на контузията и не започна маратонски тренинг.

Общи условия

Активация на акаунт